Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Inginer Ofertare in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Inginer Ofertare in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Ofertare in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Ofertare in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer Ofertare Instalatii Hvac/​sanitare - Timisoara


Candidatul ideal Pentru proiectele noastre civile din Timisoara, angajam Inginer Ofertare Instalatii HVAC, Sanitare si Incendiu, dupa cum urmeaza: Diploma de inginer in construcţii, sectia Instalaţii sau inginer profil energetic; Minim 5 ani experienta in ofertare; Cunoasterea, la un nivel avansat, a programelor: Microsoft Office (Excel, in mod special), Autocad/Bricscad; Cunoastearea sistemelor, a echipamentelor si elementelor componente Instalatiilor dpv tehnic si financiar; Cunoaşterea tehnologiilor de execuţie, a legislaţiei şi a reglementărilor din domeniul construcţiilor.Descrierea jobului Analizeaza din punct de vedere tehnic si financiar documentatia proiectelor ofertate; Semnaleaza problemele de functionalitate, lipsurile din proiect (dupa caz) si propune solutii de corectare; Verifica tot conceptul proiectului si se asigura ca sistemele proiectate sunt functionale si complete; Propune solutii de optimizare ale proiectului; Pastreaza in permanenta legatura cu furnizorii de ech
STRABAG SRL
Vezi alte joburi relevante

Inginer constructor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare in domeniul constructiilor, constituie avantaj- Experienta in domeniul managementului de proiect- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Cunostinte de AUTOCAD, Microsoft Project- constituie avantaj- Cunoasterea normativelor in constructii- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa Responsabilități:- Coordonează activitatea proiectelor din santier- Asigura desfasurarea lucrarilor încredinţate ,in conformitate cu proiectele tehnice, detaliile de executie si caietele de sarcini- Se asigura ca toate lucrarile se desfasoara conform standardelor de calitate.- Implementeaza proceduri si reguli in cadrul proiectelor.- Mentine legatura cu institutiile statului. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Instalator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-moteaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat_3800 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 4400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 3800 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Instalator cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 5500 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant-masina de serviciu-decontare servicii medicale Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-motaeaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Cerinte- Autorizatie ISCIR manipulare echipamente de ridicare/transport marfa- Experienta in domeniu-Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Responsabilitati:-Sa conduca motostivuitorul in conformitate cu regulile de Protectia Muncii;-Sa participle la inventarele planificate. Beneficii:-Salariu atractiv-Tichete de masa de 20 Ron/ zi-Transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Pavatori in constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:-experienta in domeniul pavajelor Beneficii-salariu atractiv-transport asigurat Responsabilități:-realizeaza montarea pavajelor pavajelor SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Manager de proiect constructii /​ Coordonator tehnic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 10000 LEI pe lună
Angajam Manager de proiect constructii pentru companie din Timisoara. Cerințe:- Studii superioare tehnice- Experienta in domeniul managementului de proiect- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Cunostinte de AUTOCAD, Microsoft Project- constituie avantaj- Cunoasterea normativelor in constructii- Interes domeniul IT (software) reprezinta avantaj,- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa-Asigurare medicala Responsabilități:- Coordonează activitatea proiectelor din santier- Asigura desfasurarea lucrarilor încredinţate ,in conformitate cu proiectele tehnice, detaliile de executie si caietele de sarcini- Se asigura ca toate lucrarile se desfasoara conform standardelor de calitate.- Implementeaza proceduri si reguli in cadrul proiectelor.- Mentine legatura cu institutiile statului. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest po
Clarismart Consulting SRL

Responsabil Topografie


Candidatul ideal Minim 4 ani experienta in lucrari de topografie inginereasca (lucrari de constructii civile sau lucrari de infrastructura) Studii superioare tehnice, preferabil CFDP Cunostinte utilizare computer si programe proiectare – nivel avansat Cunostinte limba engleza - nivel avansat Cunoasterea normelor, principiilor si metodelor topografice in constructii la nivel avansat Bune cunostinte in utilizarea programelor de tip CAD Buna intelegere a proceselor si procedurilor din cadrul santierelor de infrastructura Experienta in utilizarea echipamentelor specifice (Statie totala, echipamente GNSS, Nivela) Permis de conducere cat. BDescrierea jobului Coordonarea echipei de topografiVerificarea efectuarii masuratorilor topografice specifice lucrarilor de infrastructuraVerificarea efectuarii trasarilor specifice lucrarilor de infrastructuraUtilizarea de programe specializate in prelucrarea masuratorilorRealizarea si actualizarea planurilor topograficeEfectuarea calculelor matematice si
WEBUILD SPA MILANO SUCURSALA ROMANIA BUCURESTI - SEDIU PERMANENT DESEMNAT

Inginer Birou Tehnic Ofertare - Urmarie Lucrari


Candidatul ideal - Licențiat al Facultății de Construcții CCIA/Instalatii in Constructii,Constructii Hidrotehnice sau CFDP;- Experiență în proceduri de licitații publice reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoru;- Operarea cu baze de date (Office, Excel) şi pachete de programe specifice domeniului;- Cunoaşterea unui program de proiectare asistată (AutoCAD, ArhiCAD) e un avantaj;- Capacitate de analiză, sinteză, evaluare si decizie;- Abilitati analitice de rezolvare a problemelor pentru identificarea solutiilor eficiente in procesul de ofertare;- Capacitate de lucru in echipa si independent;- Persoană dinamică, flexibilă, activă, responsabilă, foarte bine organizata, orientata către obținerea de rezultate;- Transmiterea corectă a informaţiilor;- Coordonarea eficientă a unor activităţi complexe;- Prioritizare, planificare şi organizare; management eficient al timpului;- Capacitate de sinteză şi de analiză, judecată rapidă;- Permis conducere cat. B;Descrierea jobului - Verificarea si
ROMTIM INSTAL SRL

Muncitor Detectare Scurgeri Gaze (225597)


Candidatul ideal Educaţie necesară: Studii medii/ profesionale Altele: Permis de conducere categoria BDescrierea jobului Efectuezi lucrări de detectare a scurgerilor de gaze pentru asigurarea exploatării în condiţii de siguranţă a sistemului de distribuţie gaze naturale Asiguri primele măsuri de securitate în cazul scurgerilor de gaze care prezintă risc pentru oameni sau mediu, până la apariţia echipei de intervenţie În cazul identificării reţelelor de gaze naturale şi a instalaţiilor de utilizare gaze naturale neconforme sau a consumului fraudulos de gaz comunici imediat aceste cazuri superiorului directRealizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale Ce îți oferim noi Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță, dacă locuiești p
S.​C.​ DELGAZ GRID S.​A.​

Inginer - Controlor Calitate Timisoara


Descrierea jobului Bună,Bine ai venit pe pagina noastră.Colegii noștri din Divizia Operativa a companiei Electromontaj au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi/e cu următoarele abilități: Absolvenți ai Facultății de Electrotehnică sau Energetică Minim 3 ani de experiență pe o poziție similară; Disponibilitate la deplasari in proportie de 50%; Atestarea RTE constituie un avantaj; Cunoștințe de Microsoft Office – Excel; Cunostinte de limba Engleză.De asemenea, dacă ești o persoană proactivă, cu inițiativă, orientată către rezultate, ai abilitatea de la lucra în echipă și ești disponibil/ă pentru deplasări în țară sau în afara țării, ești cu atât mai potrivit/ă în echipa noastră.Ce vei face la noi? Vei verifica si superviza lucrarile de reabilitare a fundatiilor stalpilor 400kv; Verificarea si supervizarea lucrarii de reabilitare a structurilor metalice; Verificarea si supervizarea lucrarii de protectie si anticoroziva a structurilor metal
ELECTROMONTAJ S.​A.​

Muncitor Policalificat - Lacatus,​ Tamplar,​ Rigipsar - Iulius Mall Timisoara


Scurta descriere a companiei Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava. Odată cu experiența au venit și proiectele care au schimbat percepția asupra stilului de viață, au redefinit și revitalizat centrele urbane și s-au integrat în comunitate. Un parcurs ambițios de peste două decenii, care a pornit cu un mall în Iași, primul din afara Capitalei, inaugurat în anul 2000, și a crescut organic și frumos până la un portofoliu ce cuprinde astăzi peste 300.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), singurele de acest tip din țară, și o rețea națională de shopping mall-uri regionale (Iulius Mall – Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Sunt spații vibrante, care definesc poli de atracție urbană, fiind vizitate anual de peste 68 de milioa
Iulius

Inginer - Controlor Calitate - Timisoara


Scurta descriere a companiei Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice. Cerinte Bună,Bine ai venit pe pagina noastră.Colegii noștri din Divizia Operativa a companiei Electromontaj au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi/e cu următoarele abilități:Absolvenți ai Facultății de Electrotehnică sau Energetică Minim 3 ani de experiență pe o poziție similară; Disponibilitate la deplasari in proportie de 50%; Atestarea RTE constituie un avantaj; Cunoștințe de Microsoft Office – Excel; Cunostinte de limba Engleză.De asemenea, dacă ești o persoană proactivă, cu inițiativă, orientată către rezultate, ai abilitatea de la lucra în echipă și ești disponibil/ă pentru deplasări în țară sau în afara țării, ești cu atât mai potrivit/ă în echipa noastră. Responsabilitati Ce
Electromontaj

Project Manager - Inginer Electronist


Scurta descriere a companiei IHM Total Consult is, beginning with June 2019, part of SGB Humangest Holding, an Italian group of companies offering specialized consulting services in the field of human resources selection, training and management. IHM Total Consult was founded in 2004 and is now ranked among the top 5 HR players on the Romanian market, considering turnover. All resumes and data are considered confidential and will be evaluated only for projects matching your professional experience. Cerinte Pentru a indeplini aceste atributii, este necesar sa ai:• Experienta de minim 2 ani pe un rol de Inginer Electronist si preferabil, managementul proiectelor – arie: proces tehnologic.• Cunostinte solide de Inginerie Electrica.• Cunoștinte avansate de limba engleza sau germana.• Disponibilitate pentru deplasari de aproximativ 60% din timp (in Europa).• Bune abilitati de comunicare, atentie la detalii, orientare catre munca in echipa.• Capacitate de planificare și organizare a activita
IHM Total Consult Romania

Inginer Automatist Mentenanta


Principalele responsabilitati ale rolului: Managementul intretinerii sistemelor de achizitie de date, retea HMI si SAP precum si a echipamentelor si instalatiilor electrice si de automatizari; Coordonarea si monitorizarea relatiilor contractuale de colaborare cu furnizorii de piese de schimb si servicii de intretinere pentru echipamentele electrice, electronice si de automatizari, in scopul asigurarii unui stoc optim si desfasurarii eficiente a activitatii de intretinere; Asigurarea suportului tehnic necesar in derularea la timp si conform parametrilor de calitate a proiectelor de imbunatatire pentru control de proces precum si a eficientei echipamentelor si instalatiilor; Asigurarea excelentei operationale prin implementarea practicilor de intretinere in vederea utilizarii in conditii optime si in conformitate cu legislatia in vigoare a tuturor sistemelor electrice, electronice si software.Cerinte: Studii superioare tehnice (specific Electric/Electronic sau Automatizari); Experienta d
ALTEN Romania

Inginer Proiectant Instalatii Sanitare Termice


Candidatul ideal Canditatul ideal:- este absolvent de studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii - minim studii licenta 4 ani- doreste sa faca parte dintr-o echipa die profesionisti tineri si sa invete lucruri noi- serios, responsabil, cu respectarea termenelor de predare proiecte Descrierea jobului Prroiectare instalatii sanitare-termice pentru cladiri civile si industriale:- interioare: apa rece, apa calda menajera, canalizare menajera si pluviala, instalatii HVAC- exterioare: alimentare cu apa si canalizareSe asigura masa pranz, bonuri de masa, bonusuri de performanta, cursuri de specializare.
EST GAZ S.​R.​L.​

Inginer De Service


Candidatul ideal Compania noastră, lider în furnizarea și întreținerea echipamentelor medicale de înaltă calitate, este în căutarea unui inginer de service dedicat și talentat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți pasionat de tehnologie medicală avansată, aveți abilități solide în diagnosticarea și repararea echipamentelor și sunteți din Timișoara sau Arad atunci vă așteptăm să vă alăturați misiunii noastre de a asigura o asistență excelentă pentru profesioniștii din domeniul sănătății.- Efectuarea diagnosticării precise și reparației echipamentelor medicale conform standardelor de calitate ale companiei- Efectuarea inspecțiilor periodice și a întreținerii preventive pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor- Comunicarea eficientă cu clienții pentru a oferi contracte de service, asistență tehnică, instruire și rezolvarea problemelor- Documentarea corectă a tuturor intervențiilor și a lucrărilor efectuate în baza de date a companiei- Colaborarea strânsă cu echipa
BTL ROMANIA APARATURA MEDICALA SRL

Inginer Constructii Si Devizier Costructii


Candidatul ideal -de preferat absolvent al facultatii dе constructii civile.-persoana organizata, eficace, dinamica, sociabila, perseverenta, adaptabila si flexibila;-experienta in domeniul constructiilor ( intr-o pozitie similara );-cunostinte utilizare PC ( Office , AutoCad );-cunoasterea legislatiei in domeniul constructiilor;-abilitati dе planificare si organizare a procesului dе productie;-abilitati dе coordonare echipe dе executie in punctele dе lucru.Descrierea jobului - Elaborarea documentatiilor tehnico-economice aferente contractelor de achizitie publica sau elaborarea documentatiilor pentru contractele de achizitie a operatorilor privati.- Calcularea necesarului de materiale din cadrul unui proiect si evaluarea valorii acestui proiect- Cunoasterea normativelor si standardelor in vigoare- Coordonarea activităţii echipelor proprii, managementul echipei;- Coordonarea activităţii subantreprenorilor;- Evaluarea si raportarea periodica pana la finalizarea proiectului, verificarea
IUL TM CONSTRUCT SRL

Stivuitorist Ikea Timisoara


Candidatul ideal Stivuitorist Studii medii finalizate Autorizație ISCIR pentru manevrarea utilajelor de lucru de tip motostivuitor/ electrostivuitor laterale și frontale. Acțiunea proactivă pentru menținerea siguranței și securității în zonele de responsabilitate. Disponibilitate de a lucra începând cu ora 4:00 și în weekend-uri Capacitatea de a face efort fizic si munca in echipaDescrierea jobului StivuitoristResponsabilitățile tale zilnice: Depozitarea corectă cu ajutorul stivuitorului, a paleților de marfă pe locații, folosind numai paleți ce reprezintă un mare grad de siguranță. Pregătirea comenzilor online Colaborarea cu colegii, pentru a păstra magazinul complet aprovizionat cu mărfurile adecvate pentru deschiderea magazinului.Beneficii: Îți vom oferi un salariu care să reflecte munca ta, decont de transport și tichete de masă și vei avea întotdeauna la dispoziție mâncare gătită (cu carne sau vegetariană) în restaurantul angajaților, precum și băuturi și gustări gratuite (cafea,
IKEA ROMANIA S.​A.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.