Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Inginer in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Inginer in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Inginer Constructor In Executie Proiectare


Angajăm inginer constructor cu experiență pentru a se alătura echipei noastre dinamice. Candidatul ideal va avea cunoștințe solide în proiectarea și gestionarea construcțiilor, precum și abilități excelente de comunicare. Experiența anterioară în coordonarea proiectelor de construcții este apreciată. Salariul este unul motivant în funcție de experiența. Mai multe detalii la nr. de telefon
SC ABC CONTUR DESIGN SRL

Angajez Inginer Cfdp Cai Ferate,​ Drumuri ,​ Poduri


Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect reabilitări / modernizări drumuri si poduri. - Coordonarea activității de șantier Drumuri si Poduri - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Aplicarea pe teren a proiectului - Întocmirea documentelor tehnice si a rapoartelor de execuție / pe faze - Executarea măsurătorilor specifice - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier - Menține legătura cu subcontractorii; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.
Capital Invest SRL

Urgent: Angajam Inginer Proiectant Structuri Sau Tehnician Structurist


Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul social in orasul Bacau angajeaza: Inginer constructor sau tehnician - specialitatea structura de rezistenta Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la telefon :
Consulting Grup Expert

Angajam Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice,​ Termice,​ Sanitare,​ Hvac


Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERI PROIECTANTI INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, SANITARE, HVAC Realizeaza impreuna cu echipa de proiect partile scrise si/desenate aferente ficarei faze de proiectare ( DALI, SF,DTAC,PTH,DE) Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau
Consulting Grup Expert

Firma De Constructii Cu Sediul In Orasul Moinesti ,​ Jud.​ Bacau Angajeaza Inginera


Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:
GCD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.