Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Inginer in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Inginer in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Inginer Mentenanta


Angajam Inginer mentenanta Locatie : Bacau Descrierea jobului : - Gestionarea sistemului de mentenanta planificata -Pregatire stocuri piese de schimb -Planifica strategia anuala si intocmeste planul lucrarilor de mentenanta a liniei de fabricatie -Asigura comenzile pentru piese de schimb si mateale necesare -Organizeaza,coordoneaza si participa la activitatea de mentenanta predictiva -Gestioneaza reparatiile echipamentelor inlocuite dupa sesiunile de mentenanta -Cunoasterea metodologiei EWO Ce oferim: - Pachet salarial in functie de experienta si competente - Conditii de lucru premium - Oportunitati de dezvoltare personala si profesionala (inclusiv training ) - Program de lucru Luni Vineri
Ecim

Angajam Inginer Profil Electric


Societate comerciala cu peste 10 ani vechime doreste sa angajeze pentru punctul de lucru din Bacau, o persoana pentru postul de inginer tehnico - comercial. Cerinte: - Absolvent studii tehnice, de dorit electrotehnica, energetica, instalatii, automatizari - Cu sau fara expeienta in domeniu - Permis categoria B - Limba engleza nivel mediu reprezinta un avantaj Oferim un pachet salarial competitiv și oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru stimulant. Veți avea șansa de a lucra alături de profesioniști talentați și de a contribui la proiecte tehnice complexe și inovatoare.
Tesla Power Systems

Inginer Constructii Drumuri


Societate de constructii drumuri cu santiere pe raza Judetului Bacau. Angajeaza in domeniu : -Ingineri -Subingineri -Maistri -Tehnicieni Permis de conducere Categoria B . Pentru mai multe detalii cu privire la locul de munca sau stabilirea unui interviu sunati la numerele de telefon :
Infrastructura

Angajăm Inginer Electrician


SC Tesla Power Systems SRL angajează inginer în domeniul electric pentru ofertare posturi de transformare,poate fi și fără experiență.
Tesla Power Systems

Angajam Tehnician Si Inginer Sisteme De Securitate


SC angajează pentru orașul Bacau, tehnicieni și ingineri sisteme de securitate. Permisul de conducere categoria B este necesar, diploma de tehnician sau inginer de sisteme de securitate este un avantaj net la selecție sau departajare. Experiența minima solicitată este de 1 an.
S.​C.​ AMPRO SYSTEM S.​R.​L.​

Inginer Industria Alimentara.​ Sef Formatie


Candidatul ideal: - Studii superioare in domeniul industriei alimentare; - Cunoastere pachet MSOffice; - Flexibilitate ,perseverenta,orientare spre rezultat; - Atitudine proactiva pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare. Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Ce îți oferim?: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Inginer Calitate In Domeniul Industriei Alimentare


Compania noastră, lider în industria alimentară, caută un inginer de calitate dedicat și talentat să se alăture echipei noastre. Responsabilități: Monitorizarea și analiza proceselor de producție pentru a identifica și remedia deficiențele și a îmbunătăți eficiența. Asigurarea respectării reglementărilor și standardelor de siguranță alimentară în toate etapele procesului de producție. Colaborarea strânsă cu departamentele de producție și cercetare pentru a optimiza procesele și a introduce inovații în produsele noastre. Coordonarea eforturilor de auditare internă și externă pentru a garanta conformitatea cu normele și reglementările în vigoare. Cerințe: Diplomă de licență în Inginerie Alimentară, Inginerie Chimică sau domeniu similar. Experiență relevantă în industria alimentară, de preferat într-un rol de control al calității. Cunoștințe solide despre standardele de siguranță alimentară. Abilități excelente de comunicare și de lucru în echipă. Capacitatea de a lua decizii în mod indep
Ecim

Angajare Inginer Constructor In Executie Proiectare


Angajăm inginer constructor cu experiență pentru a se alătura echipei noastre dinamice. Candidatul ideal va avea cunoștințe solide în proiectarea și gestionarea construcțiilor, precum și abilități excelente de comunicare. Experiența anterioară în coordonarea proiectelor de construcții este apreciată. Salariul este unul motivant în funcție de experiența. Mai multe detalii la nr. de telefon
SC ABC CONTUR DESIGN SRL

Fast Technical Assistance Angajeaza Inginer Tehnic Ofertare


Suntem în căutarea unui nou coleg pentru extinderea echipei și dezvolarea companiei care să lucreze în cadrul deparamentului tehnic-ofertare. În cadrul job-ului, noul nostru coleg colegă va gestiona problemele legate de ofertare și decontare pentru lucrările viitoare și prezente ale companiei noastre. CANDIDATUL IDEAL : - Absolvent studii superioare în instalații pentru construcții sau domenii conexe; - Profesionist cu interes pentru dezvolatare profesională și evoluție în cadrul companiei noastre; - Persoană cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă; - Bune abilităti de planificare si organizare a propriei activitati si de rezolvare completă problemelor; - Minim 3 ani experienta anterioara în domeniul instlaților sanitare, de încălzire, ventilare-climatizare, stingere incendiu; - Cunoștințe excel, word, power point etc.; - Cunoștințe tehnice despre materialele și tehnologiile din domeniul instalațiilor interioare pentru clădiri; - Cunoștințe despre legislația tehnică în vigoa
Fast Technical Assistance

Angajez Inginer Cfdp Cai Ferate,​ Drumuri ,​ Poduri


Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect reabilitări / modernizări drumuri si poduri. - Coordonarea activității de șantier Drumuri si Poduri - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Aplicarea pe teren a proiectului - Întocmirea documentelor tehnice si a rapoartelor de execuție / pe faze - Executarea măsurătorilor specifice - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier - Menține legătura cu subcontractorii; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.
Capital Invest SRL

Urgent: Angajam Inginer Proiectant Structuri Sau Tehnician Structurist


Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul social in orasul Bacau angajeaza: Inginer constructor sau tehnician - specialitatea structura de rezistenta Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la telefon :
Consulting Grup Expert

Firma De Constructii Cu Sediul In Orasul Moinesti ,​ Jud.​ Bacau Angajeaza Inginera


Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:
GCD

Angajam Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice,​ Termice,​ Sanitare,​ Hvac


Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERI PROIECTANTI INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, SANITARE, HVAC Realizeaza impreuna cu echipa de proiect partile scrise si/desenate aferente ficarei faze de proiectare ( DALI, SF,DTAC,PTH,DE) Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau
Consulting Grup Expert
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.