Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Inginer in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Inginer in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Inginer Prelucrari Metalurgice


Responsabilități Monitorizare activitate de producție Formare operatori din productie Planificare schimburi CTC Analiza date productie (imbunatatire continua) Urmareste si verifica aplicarea corectiilor stabilite Monitorizare stoc echipamente si consumabile si facut comenzi Sedinta zilnica cu toate departamentele pentru a prezenta problemele observate in productie Urmărire producție aliaje Urmărire și monitorizare procese producție Reverificare si Control decizie piese rebut Imbunatatirea proceselor, metodelor de masurat verificat - identifica necesitati de masurare si incercare viitoare si solicita revizuirea Realizare documentatie piese noi si revizuit cele existente sinoptic fabricatie, plan de control, instructiune tehnica, catalog defecte, fisa ambalare Gestiune piese si documente piese retur Realizare certificate calitate Realizare recalificari piese
NBI Industrial Oradea

Angajăm Inginer Sau Maistru Cu Experiență în Execuție Drumuri


Angajăm inginer sau maistru cu experiență în execuția drumuririlor comunale sau județene. Asigurăm cazare, mașină de serviciu,diurna și un salariu motivant. Pentru informații suplimentare sunați vă rog la numărul de telefon
Imperial proconstruct srl

Angajam Urgent Inginer Costructor Apa + Canalizare Pentru Sef Santier


Firma noastră angajează inginer constructor specializat în instalații de apă și canalizare. Cerințe: experiență relevantă în domeniu, cunoștințe solide în proiectare și implementare, capacitate de gestionare a echipei și a proiectelor. Dacă îndepliniți aceste criterii și sunteți interesat de oportunitatea de a vă alătura echipei noastre, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau să ne contactați telefonic pentru mai multe detalii. Așteptăm cu interes să vă cunoaștem!
Nadamar Pelet

Angajăm Inginer Sau Maistru Cu Experiență în Execuție Drumuri Comunale Si Județene


Angajăm echipa pt executat rigole betonate și podețe. Asigurăm cazare, mașină de serviciu și materiale necesare pt execuție.Pentru informații suplimentare sunați vă rog la numărul de telefon .
Imperial proconstruct srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.