Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Inginer in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Inginer in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer Devize


Inginer cu experienta execut devize ofertare lucrari ,situatii de plata;pregatesc licitatii offline si online cu experienta in SEAP.Detin diploma de MANAGER DE PROIECT .Experienta (20 ani) in toate activitatile unui department tehnic: Ofertare, contractare si managementul contractelor, planificare si urmarire lucrari, derulare proiect, situatii de lucrari si administrare bugete, decontari si urmarire subcontractori, receptie si carte tehnica.

Media netă estimată pe baza celor 21 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Inginer Mecanic


SC DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING angajeaza inginer mecanic Cerinte: - Disponibilitatea de a lucra la 2 schimburi. - Program de lucru full-time - Cunostinte operare calculator - Vorbirea fluenta a limbii engleze- un avantaj - Capacitate dezvoltată de analiza si gestionare a sarcinilor; - Bune abilitati de comunicare, - Spirit de echipa. - Experienta in activitati similare, constituie avantaj. - Seriozitate Tel
SC DEKOMTE MANUFACTURING

Media netă estimată pe baza celor 1932 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Tehnician Inginer


-Realizeaza revizia si intretinerea compresoarelor de aer si a generatoarelor de oxigen -Se deplaseaza la locatiile unde sunt montate compresoarele (jud Prahova) -Se asigura training si suport in realizarea activitatilor de service Se accepta colaborari cu persoane juridice, PFA uri sau persoane fizice. Persoanele interesate trebuie sa aiba permis de conducere si masina personala.
MCS

Angajam Inginer Constructor


Societate comerciala, angajam inginer constructor sau inginer instalator, cu sau fara experienta, in cadrul biroului tehnic -ofertare. Salariul este motivant in functie de cunostintele din domeniu.
ROMCONSTRUCT GROUP

Inginer Sef Schimb Ploiesti


Responsabilități: Coordonarea echipei de producție în timpul schimbului de lucru. Supravegherea proceselor de fabricație pentru a asigura calitatea și eficiența. Implementarea măsurilor de îmbunătățire continuă a proceselor de producție. Gestionarea resurselor și alocarea personalului în mod eficient. Asigurarea respectării standardelor de siguranță și calitate. Cerințe: Experiență în industria de producție. Diplomă de Inginer Abilități excelente de comunicare și leadership. Capacitatea de a lua decizii în timp real și de a rezolva problemele operativ. Cunoștințe solide despre procesele de producție și standardele de siguranță. PROGRAM DE LUCRU LUNI-VINERI IN 3 SCHIMBURI ORAS PLOIESTI
Teamland

Angajare Tehnician Inginer


-Realizeaza revizia si intretinerea compresoarelor de aer si a generatoarelor de oxigen -Se deplaseaza la locatiile unde sunt montate compresoarele (jud Prahova) -Se asigura training si suport in realizarea activitatilor de service Se accepta colaborari cu persoane juridice, PFA uri sau persoane fizice. Persoanele interesate trebuie sa aiba permis de conducere si masina personala.
Microcomputer Service

Inginer Constructor Sef De Santier


Candidatul Ideal Studii superioare finalizate; Abilităţi organizatorice și capacitate de coordonare a echipei de lucru; Rigurozitate, atenție la detalii, viteză de reacție și de luare a deciziilor; Corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii; Capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si a locului de munca; Experienta de cel putin doua santiere medii (> 5. lei) RESPONSABILITATI: Organizarea lucrărilor pe punctul de lucru (șantier): Corelarea detaliilor si planurilor tehnice cu etapă de execuție; Întocmește și/sau verifica atașamente, situații de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale și orice altă documentație cu caracter tehnic; Urmărește ca aprovizionarea cu materiale a punctului de lucru să se facă la timp și verifica existenței a documentelor de calitate; Îți însușește și urmărește aplicarea legislației, procedurilor și instrucțiunilor tehnice de lucru; Asigură respectarea riguroasă a tehnologiilor de execuție și a instrucțiunilor privind
Centasp

Inginer In Constructii Pentru Atasamente Si Decontari


Candidatul Ideal Studii superioare finalizate; Abilităţi organizatorice și capacitate de coordonare a echipei de lucru; Rigurozitate, atenție la detalii, viteză de reacție și de luare a deciziilor; Corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii; Capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si a locului de munca; Descrierea jobului Urmarirea si coordonarea activitatii pe santier; Întocmirea si centralizarea rapoartelor/situațiilor de lucru, pe categorii/etape de lucrări; Efectuarea masuratorilor cantitatilor de lucrari necesare intocmirii atasamentelor; Verificarea lucrărilor de construcție desfășurate pe întreaga perioadă a proiectului. Propunerea modurilor de îmbunătățire a stilului de lucru pentru a maximiza eficiența proiectului, atunci când este cazul; Asigurarea bunei comunicări cu toți partenerii din cadrul proiectului; Asumarea responsabilității (in fața autorităților) de respectare a legislației în vigoare în incinta șantierului; Comunicare lateral
Centasp

Inginer - Desenator Autocad


Ofer servicii desenare Autocad 2D, precum: -realizare desenelor in format dwg/pdf; - executarea planselor/desenelor in format dwg, daca cele initiale sunt in format pdf; - experienta in executarea desenelor pentru lucrarile de drumuri precum profile longitudinale, profile transversale tip.
servicii

Angajam Inginer Instalatii Pentru Constructii /​ Inginer Constructor /​ Manager Proiecte Constructii


Companie de constructii cu vechime si prestigiu, cautam spre angajare Inginer Constructii CCIA / Inginer Instalatii pentru constructii / Inginer retele hidroedilitare pe o perioada nedeterminata. Compania se axeaza pe lucrari Civile, Industriale si Instalatii pentru Constructii, inclusiv Retele Hidroedilitare ( APA, GAZ, CANALIZARE). Cerinte candidat: 1. Cunostinte domeniul devizelor pentru constructii si capacitatea de a studia documentatia proiectelor in lucru; 2. Cunoasterea programelor de lucru pentru managementul Proiectelor; 3. Seriozitate si spirit de echipa; 4. Cunoasterea unei limbi straine constituie un real avantaj; 5. O buna capacitate de comunicare cu colegii; 6. Cunoasterea programelor de operare gama Microsoft Office; 7. Studii Superioare; 8. Capacitate management echipe si management proiecte constructii; 9. Permis de conducere categoria B, multe santiere fiind in judetele Prahova, Dambovita si Ilfov, necesitand astfel capacitatea de a conduce autoturism. Descriere Post
S.​C.​ Montin S.​A

Inginer - Responsabil Controlul Calitatii (cq)


Aplică acum dacă ai... Experienta in domeniu, minim 2 ani Cunostinte avansate de desen tehnic Cunostinte avansate MS Office (Excel & Word) Cunoştinţe de operare in programul AUTOCAD 2 D (pentru intocmit desene si scheme izometrice) Responsabilitățile postului: Analizeaza proiectul de executie si extrage toate informatiile privind cerintele de calitate si documentele necesare conform Programului de control de calitate, in fazele determinante Verifica înaintea începerii lucrărilor dacă sunt îndeplinite toate condițiile inițiale necesare Solicita de la Laboratorul de sudura o copie dupa Instructiunea tehnologica de sudura pentru analiza si verificare cu cerintele de calitate la sudura din proiect Pregateste Formularele de Carte Tehnica in functie de proiectul de executie (montaj conducte de transport din otel, montaj conducte de distributie si bransamente din PE, montaj conducte tehnologice si instalatii, executie de fundatii de echipamente, etc.) Se deplaseaza in inspectii, pe șantie
INSPET S.​A.​

Angajam Inginer Gaze Autorizat Anre


CERINTE: Experienta in domeniu: Minim 2 ani; Cunostinte AutoCAD; Permis de conducere cat.B; Autorizat ANRE in domeniul gazelor; Planificare, organizare si prioritizare activitati; RESPONSABILITATI: Executa lucrari in domeniul instalatiilor de gaze (deplasari in tara in functie de santier); Executie instalatii de utilizare gaze naturale; BENEFICII: Contract pe o perioada nedeterminata; Program de lucru: L-V 8:30-17:00; Pachet salarial incepand de la: 5000 Lei Net, in functie de experienta; Se asigura diurna si cazare pentru deplasari. Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfășurarea procesului de recrutare.
Maxi Media Performance

Inginer - Responsabil Controlul Calitatii (cq)


Aplică acum dacă ai... Experienta in domeniu, minim 2 ani Cunostinte avansate de desen tehnic Cunostinte avansate MS Office (Excel & Word) Cunoştinţe de operare in programul AUTOCAD 2 D (pentru intocmit desene si scheme izometrice) Responsabilitățile postului: Analizeaza proiectul de executie si extrage toate informatiile privind cerintele de calitate si documentele necesare conform Programului de control de calitate, in fazele determinante Verifica înaintea începerii lucrărilor dacă sunt îndeplinite toate condițiile inițiale necesare Solicita de la Laboratorul de sudura o copie dupa Instructiunea tehnologica de sudura pentru analiza si verificare cu cerintele de calitate la sudura din proiect Pregateste Formularele de Carte Tehnica in functie de proiectul de executie (montaj conducte de transport din otel, montaj conducte de distributie si bransamente din PE, montaj conducte tehnologice si instalatii, executie de fundatii de echipamente, etc.) Se deplaseaza in inspectii, pe șantie
INSPET S.​A.​

Angajam Urgent Tehnician Sau Inginer Proiectant


responsabil pentru pregatire documentatie de fabricatie structuri metalice. Cunostinte solide de desen tehnic constructii civile si industriale / autocad / office / programe pentru masini CNC Salariu motivant !!! . Se acorda bonuri de masa. Cunoastere limba engleza . Persoana cu abilitati si ambitie de a ocupa in final functia de "sef de productie".
SPECIAL STRUCTURES

S.​c.​24ianuarie S.​a.​ Ploiesti -angajeaza Inginer Sudor


Suntem fabrica de constructii metalice sudate agabaritice. Postul este la serv. Tehnic-Proiectare-Dezvoltare. Se cer studii de specialitate.
SC 24 IANUARIE S.​A.​ PLOIESTI

Inginer Autorizat A.​n.​r.​e.​ In Domeniul Gazelor Naturale


Inginer Autorizat A.N.R.E. ca instalator în domeniul gazelor naturale cu următoarele calificări: -PGD; -PGIU; -EGD; -EGIU. Sunt dispus sa îmi ofer serviciile în vederea colaborării cu firme din domeniu care au nevoie de persoane calificate pentru execuție/proiectare în domeniul gazelor naturale. Mai multe detalii putem discuta la telefon.
.​

S.​c.​24 Ianuarie Ploiesti Angajeaza Inginer Mecanic Cu Experienta


Firma noastra are ca specific constructia de utilaje prin sudura. Postul este in cadrul departamentului Mecanic - Proiectare Tehnologie. Candidatul trebuie sa aiba studii superioare mecanice si experienta de cel putin 3 ani. Angajare cu CIM nedeterminat, salariu fix, tichete de masa, prime de sarbatori si ocazionale, decontare naveta (daca este cazul).
SC 24 IANUARIE S.​A.​ PLOIESTI
Vezi alte joburi relevante

Buldoexcavatorist - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Primaria Scorteni Expira in 2023-12-07 LocatiePrahova NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorPrimarii CategorieFunctie contractualaAnunt Primaria Scorteni cu sediul in Scorteni, str. Principala - Centru nr. 2, judetul Prahova, organizeaza concurs, pentru ocuparea urmatorului post contractual, conform H.G. nr. 1336/08.11.2022: 1. Nivelul postului: executie 2. Denumirea postului: buldoexcavatorist, post vacant, pe perioada nedeterminata. 3. Numarul de posturi: 1 post norma intreaga Dosarele de inscriere se depun la Sediu institutie. Informatii la tel: 0785240522 sau de pe website: primariascorteniph.ro. Termenul de depunere a dosarelor (minim 10 zile lucratoare de la afisare): 07.12.2023, ora 15:00, la sediul institutiei. Conditii specifice de participare la concurs: 1. Nivelul studiilor: Studii gimnaziale/generale - 10 clase, scoala profesionala 2. Vechime in specialitatea studiilor: 7 Ani 3. Alte conditii: Permis de conducere categoria ,, B,C,C+E "; 4. sa detina certificat de
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Muncitor Calificat Fermă școală - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Liceul Tehnologic ,,Gheorghe Ionescu-Sisesti", Comuna Valea Calugareasca, Judetul Prahova Expira in 2023-12-06 LocatiePrahova NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt Liceul Tehnologic ,,Gheorghe Ionescu-Sisesti", Comuna Valea Calugareasca, Judetul Prahova, organizeaza concurs pentru ocuparea functiei contractuale de Muncitor calificat (ferma scolara), dupa cum urmeaza: Denumirea postului: 1. Nivelul postului: de Executie 2. Denumirea postului: Muncitor calificat - Ferma scolara 3. Compartimentul : Administrativ 4. Numarul de posturi: 1 (Unu), norma intreaga 5. Nivelul studiilor postului: Generale/Medii: certificat de calificare domeniul agricultura/ horticultura 6. Perioada de angajare: nedeterminata; 7. Durata timpului de lucru: 8 ore/zi; 40 de ore/saptamana Pentru inscrierea la concurs candidatii vor prezenta un dosar care va contine urmatoarele documente, conform art. 35 din HG 1336/2022 : a) formular de inscriere la concu
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Muncitor Calificat – Electrician - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


LICEUL TEHNOLOGIC "LAZAR EDELEANU", MUNICIPIUL PLOIESTI Expira in 2023-12-06 LocatiePrahova NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt Numarul posturilor: 1 (UNU) Nivelul postului: De executie Denumirea postului: MUNCITOR CALIFICAT - ELECTRICIAN Compartimentul: Personal nedidactic Durata contractului si timpului de lucru: nedeterminata, norma intreaga (8/40)Depunerea dosarelor: 21.11.2023 - 06.12.2023, orele 10.00-15.00 Selectia dosarelor: 08.12.2023 (afisare pana la ora 12.00) Contestatii cu privire la rezultatul selectiei dosarelor de inscriere 11.12.2023, orele 10.00-12.00 Solutionarea contestatiilor (afisare) 11.12.2023, ora 14.00 Proba scrisa 14.12.2023, ora 9.00 Afisarea rezultatelor probei scrise 14.12.2023, ora 12.00 Contestatii cu privire la rezultatul probei scrise 14.12.2023, ora 12.30-15.00 Solutionarea contestatiilor (afisare) 14.12.2023, ora 17.00 Proba practica 15.12.2023, ora 9.00 Afisarea rezultatelor probei pra
Posturi Gov - Locuri de munca la stat
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.