Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Inginer in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Inginer in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingineri și Tehnicieni Service It


Angajam pentru punctul de lucru din Târgu Jiu, Gorj Ingineri și Tehnicieni de service in domeniul IT. Oferim salariu atractiv, bonuri de masă și alte beneficii care se discuta la interviu. Se solicită permis de conducere obligatoriu.
Printech Company

Inginer Constructii - Birou Tg Mures


Candidatul Ideal Esti binevenit in echipa noastra daca indeplinesti urmatoarele: Ai o atitudine pozitiv-constructiva Poti lucra in conditii de stres Abilitatile tale de comunicare sunt peste nivelul mediu atat la birou cat si la distanta Ai initiativa si o buna capacitate de a finaliza actiunile Ai o abilitatie buna in a coordona proiecte in mai multe judete prin delegarea de responsabilitati, respectiv verificarea si controlul executiei lucrarilor Cunosti tehnologiile de executie pentru lucrarile de constructie Poti opera pe calculator in MS Office, Autocad si programe de devize Esti experimentat in domeniu ( 1-2 ani ) Ai studii tehnice Descrierea jobului Ce asteptari avem de la tine pentru jobul acesta? Coordonezi eficient toate activitatile necesare executarii proiectelor, in vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai inalte standarde de calitate Ne ajuti sa imbunatatim modul de lucru prin realizarea si implementarea de norme si proceduri, altele decat cele existente Oferi
Atlas Sport SRL

Angajez Inginer In Domeniul Petrol-gaze In Dolj Gorj


DescriereCerinte: Studii superioare de profil tehnic in domeniul petrol-gaze Experienta minim 3 ani Bune abilitati de comunicare si relationare; Capacitate de lucru individual dar si in echipa; Cunostinte utilizare operare tehnica de calcul (PC) Experienta in proiecte de constructii in domeniul petrol si gaze, lucrari de suprafata pentru careuri foraj sonde si echipari de suprafata conducte. Locatia santierelor: Jud. Gorj si Dolj. Disponibilitate pentru deplasari si relocare; Responsabilitati: Colaboreaza cu Sefii de Santier, subcontractorii etc. pentru realizarea proiectului la termen si in parametrii calitativi specificati; Elaboreaza planul de proiect: identifica sarcinile, planifica activitatile, identifica activitatile critice, evalueaza necesarul de resurse materiale, financiare si umane pentru derularea proiectului; Realizeaza, impreuna cu echipa desemnata de proiect, graficul de executie al proiectului tinand cont de etapele de executie si de resursele disponibile; Estimeaza, c
SC LUCY STAR SRL

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TG-JIU
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.