Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca instalator in Franta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca instalator in Franta

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Franta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Franta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Instalator


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta personal pentru postul de INSTALATOR Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza nivel conversațional; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Franta; dreptul la concediu; un bonus de min. 25 procente pentru orele suplimentare; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.
WORK PROVIDER SRL

Inginer Proiectant Instalatii Generale (piping Engineer)


Candidatul ideal 1+ ani experienta in Pipe DesignAbsolvent studii superioare-inginerie mecanica, industriala si energetica.Cunostinte mecanica fluida/hidraulica, masini hidraulice si ingineria mediuluiO înțelegere puternică a principiilor mecanicii și dinamicii fluidelor, precum și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe la proiectarea sistemelor de conducte.Cunoașterea standardelor și codurilor industriale: EN, EN, EN, ENEN, EN, EN, ANSI/ASME , ANSI/ASME , ASTM A103, ASTM A506, ASTM A506 ASTM , ASME VIII.Cunoștințe în Aveva E3D, PDMS, AutoCAD și alte programe de proiectare.Abilitatea de a gândi critic și logic pentru a identifica și rezolva probleme în proiectarea sistemelor de conducte.Descrierea jobului With 1+ years of experience as piping design engineer.Material management and coding tool (Intergraph Smart Materials) capabilities.Dynamic and responsive, good communication skills and evolve with ease in a multicultural environmentAnalysis and synthesis skills.Fluent in EnglishKn
ALPO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.