Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

71 Locuri de Munca instalator in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

71 Locuri de Munca instalator in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Electrician,​ Instalator,​ Tehnician


Sc RUSTLER PROPERTY SERVICES RO angajeaza personal in domeniul tehnic, instalatii sanitare si electrice, ingrijitor cladiri. Mediu de lucru placut, echipa profesionista, locatie fixa (fara deplasari), program de lucru 8 ore zi, 5 zile saptamana. Pachet salarial corelat cu nivelul pietei.
SC RUSTLER PROPERTY SERVICES RO SRL

Cautam Instalatori Si Muncitori Necalificati


Suntem o firma cu o prezenta de peste 20 ani pe piata din vestul tarii si nu numai, care cauta sa isi mareasca colectivul. Daca esti interesat de un loc de munca stabil, in care beneficiezi de o remuneratie corecta in functie de performanta, contacteaza-ne la telefon: sau lasa-ne CV-ul la adresa de e-mail si te vom contacta noi.
Vest HVAC Instal

Angajam Instalator și Muncitori Necalificați


Angajam instalator sanitar și gaze și muncitori necalificați ptr lucrări edilitare, alimentare cu apa și canalizare
RADOICO SRL

Angajam Instalatori Apa Canal


Firma romaneasca cu experienta de peste 25 ani in domeniul instalatiilor electrice constructii ,apa si canal ,isi mareste echipa si angajeaza : - instalatori apa si canal cu experineta in domeniu - sudor in polietilena de inalata densitate cu experienta Beneficii : -pachet salarial competitiv-tichete de masa ,sporuri - contract de munca pe perioada nedeterminata - program de lucru de L-V ,8 ore pe zi
cons electrificarea instal

Inginer Constructii Instalatii


Cerinte: studii de specialitate; experienta in domeniu; permis de conducere categoria B. Responsabilitati: coordonarea proiectelor; coordonarea echipelor de lucru; supervizarea si monitorizarea lucrarilor de constructii; planificarea si coordonarea activitatilor de constructie; gestionarea si aprovizionarea materialelor necesare; disponibilitate pentru program prelungit si deplasari. Pentru canditatura, asteptam CV-ul d-voastra la adresa de email: ; Tel: .
Atlantis Engineering

Rtm Isi Mareste Echipa De Instalatori


R.T.M PROENGINEERING isi mareste echipa!! Esti in cautarea unui loc de munca stabil, excelent pentru dezvoltare si progres? Este locul potrivit pentru tine. Dorim sa ne marim echipa de instalatori cu activitate in domeniul instalatiilor HVAC si retele edilitare. Activitatea se desfasoara in Timisoara. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 8:00 pana 17:00. Pentru mai multe informatii apelati la numarul de telefon POSTURI DISPONIBILE
RTM Proengineering

Frigotehnist Instalator Sisteme Climatizare


Locatie: - Hală industrială Localitatea Giroc județul Timiș Studii: - minim bacalaureat; - experiență minim 2 ani în specialitatea de frigotehnist. Atribuții: - Monitorizează starea echipamentelor de climatizare; - Învață specificațiile tehnice de funcționare a echipamentelor de climatizare folosite; - Execută operațiuni de mentenanță la echipamentele de climatizare; - Participă la montarea, punerea în funcțiune și revizia echipamentelor de climatizare împreună cu firma autorizată de producătorul echipamentelor; - Participă la cursurile oferite pentru echipamentele de climatizare folosite; - Program de lucru în 2 ture; Salariu & beneficii: - Salariu 6000 ron net; - Decontare transport sau chirie; - Formare și instruire profesională permanentă; - Stabilitate profesională.
Privat

Angajam Instalator Intretinere Cladiri


Asigura prestarea serviciilor de mentenanta pentru instalatii electrice de iluminat, prize, electroalimentare ale clientului si efectueaza operatiile de termoviziune la echipamentele si instalatiile electrice Participa efectiv la lucrarile de intretinere si reparatii planificate precum si la cele accidentale comunicate prin Help Desk si sau de Managerul Tehnic. Raporteaza efectuarea lucrarilor aferente tichetelor relationate cu aria sa de responsabilitate, prezinta documentele necesare, acorda sprijin operatorilor Help Desk pentru solutionarea si inchiderea tichetelor Sa cunosca normele si normativele legale din specializarea sa. Respecta tehnologiile de executie si instructiunile de lucru pentru operatiile care ii revin Executa operatiile repartizate de Managereul Tehnic si respecta toate indicatiile si detaliile de realizare, astfel incat rezultatul operatiunii respective sa corespunda cu cerintele tehnice Selecteaza si foloseste corect aparatura pentru reparatia instalatiilor electr
SC Mentcons_Tim SRL

Angajez Montator Instalatii De Ridicat


Societate comerciala autorizata ISCIR pentru montare, intretinere si revizii, reparatii macarale turn si poduri rulante , macarale montate pe autosasiu angajeaza mecanici, electromecanici, electricieni. Nu necesita experienta similara, necesita aviz lucrul la inaltime si permis categoria B. Se asigura salariu motivant , masina de servici, telefon mobil !
REALS COMPANY

Muncitor ( Ajutor Instalator Sau Ajutor Sudor)


Angajam muncitori ca ajutor instalator sau sudor
CALOR GRUP SRL

Angajam Desenator Autocad /​ Proiectant Instalatii


Fișa jobului Firma de proiecatre si executie cu vechime de peste 30 de ani in instalatii gaze, curent, termice, climatizare, apa-canalizare angajeaza : DESENATOR ACAD PROIECTANT INSTALATII Pentru postul de desenator se solicita cunostinte de folosire programe CAD si MSOffice Autorizatiile ANRE constituie un avantaj. Programul de lucru: 8 ore Conditii de lucru: Birou de proiectare dedicat alaturi de un colectiv specializat in instalatii. Jobul nu necesita deplasare. Loc stabil. Se ofera salariu adaptat permanent cu performantele profesionale.
VIMATO

Manpower Recruteaza Instalatori Pe Perioada Nedeterminata!


Manpower, lider în recrutarea de talente, în parteneriat cu un prestigios centru comercial din Timișoara, este în căutarea unui Instalator profesionist, determinat să aducă expertiză și dedicare în domeniul instalațiilor. Titlu post: Specialist Instalații Oportunitate în Centrul Comercial de Excelență Descriere post: Coordonarea și asigurarea funcționării optime a instalațiilor HVAC, sanitare și PSI, prin implementarea eficientă a mentenanței preventive și corective. Gestionează activitățile de exploatare și mentenanță ale instalațiilor, contribuind la eficiența spațiului comercial. Furnizează suport tehnic esențial echipelor de mentenanță, consolidând performanța departamentului. Răspunde prompt solicitărilor și comenzilor de intervenție, asigurând un flux continuu al operațiunilor specifice. Monitorizează atent activitatea firmelor subcontractoare, garantând calitatea și conformitatea în zona sa de responsabilitate. Gestionarea eficientă a necesarului de materii prime, materiale și p
Manpower

Agasi Angajeaza Izolator Instalatii Termice


Agasi angajează izolator pentru instalații termice Responsabilități: Aplicarea și instalarea materialelor de izolație termică pe diverse suprafețe și structuri Măsurarea, tăierea și modelarea materialelor izolatoare pentru a se potrivi cerințelor proiectului Asigurarea unei izolații termice eficiente și conforme cu normele și standardele de calitate Identificarea și remedierea problemelor potențiale legate de izolația termică Cerințe: Experiență anterioară în aplicarea izolației termice Cunoștințe privind diferitele tipuri de materiale izolatoare termice Atent la detalii și capacitatea de a lucra cu precizie Respectarea normelor de siguranță și a regulilor de lucru Beneficii: Program de lucru de Luni până Vineri, 8 ore (program flexibil) Oferim salariu atractiv în funcție de experiență, implicare și rezultate Mediu de lucru plăcut, dinamic, într-o echipă tânără și entuziastă Oferim și tichete de masă și prime Săptămânal activități recreative organizate de AGASI (fotbal și tenis de câm
Agasi srl

Angajam Desenator Autocad /​ Proiectant Instalatii


Fișa jobului Firma de proiecatre si executie cu vechime de peste 30 de ani in instalatii gaze, curent, termice, climatizare, apa-canalizare angajeaza : DESENATOR ACAD PROIECTANT INSTALATII Pentru postul de desenator se solicita cunostinte de folosire programe CAD si MSOffice Autorizatiile ANRE constituie un avantaj. Programul de lucru: 8 ore Conditii de lucru: Birou de proiectare dedicat alaturi de un colectiv specializat in instalatii. Jobul nu necesita deplasare. Loc stabil. Se ofera salariu adaptat permanent cu performantele profesionale.
VIMATO

Angajez Instalator Termice-sanitare-gaz


Societate cu experienta in domeniul instalatiilor, angajam instalatori termice-sanitare-gaz Salariu incepand de la 4000 lei - 6.000 lei net, in functie de experienta in domeniu, (experienta minim 2 ani). Programul de lucru este de la ora 08:00 pana la ora 17:00, de luni pana vineri. Orele suplimentare se platesc separat. Cerinte generale pentru ocuparea postului: -Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă; - Montarea, întreținerea și repararea instalațiilor sanitare și de gaz conform standardelor și reglementărilor în vigoare - Asigurarea respectării normelor de securitate și a măsurilor de protecție a muncii în timpul activităților desfășurate. - Spirit de observatie - Permis de conducere categoria B Constituie avantaj -Permisul de conducere categoria C Email- [email protected] Tel.
Banu Actin Instal

Angajam Vanzator Instalatii Termice Si Sanitare


Compania CICLOP este prezenta pe piata timisoreana, fiind principala destinatie in cautare de piese sau accesorii auto la preturi corecte, pentru toate marcile de autovehicule si utilaje. Suntem o echipa dinamica care se adapteaza la nou, in favoarea clientilor nostri.
TIM CICLOP

Angajam Instalatori Termice-sanitare-gaz


Societate cu experienta, angajam instalatori termice-sanitare-gaz Salariu incepand de la 3.500 lei pana la 6.000 lei net, in functie de experienta in domeniu, (experienta minim 2 ani). Programul de lucru este de la ora 07:30 pana la ora 16:30, de luni pana vineri. Orele suplimentare se platesc separat. Detalii la telefon .
Praetoria Construct

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajam Instalator Sisteme Climatizare Si Aer Conditionat.​


Angajam Frigotehnist cu experienta pentru instalatii de climatizare si aer conditionat rezidentiale. Cerinte: - Experienta pe un post similar este obligatorie: - Califcare in domeniu; - Cu sau fara Permis Cat. B (dar constituie un avantaj). - Seriozitate. Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta; - Autorizare lucru la inaltime; - Specializare operator Autonacela;
Sc.​ Happy Land srl

Arhitect Proiectare Case - Proiect Arhitectură /​ Structură /​ Instalații


OFERIM SERVICII PENTRU PROIECTE DE AUTORIZARE A CONSTRUCTIILOR Avem răbdarea necesară pentru soluția ideală și suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas pentru a materializa proiectul dorit. Oferim consultanță și soluții personalizate. Servicii: - Proiectare arhitectură și desgin 3d; - Consultanță și prezentare virtuală în toate stadiile de dezvoltare ale proiectului; - Conceptualizare de arhitectură și design de interior având ca punct de plecare discuțiile si deciziile luate impreună; - Obținere acte/avize necesare; - Proiectare construcții rezidențiale / Construcții cu destinație comercială sau industrială /Spălătorii auto self-service; - Proiecte de demolare; Contactați-ne pentru mai multe detalii: tel. :
SC ARHITECTONIX SPACE STUDIO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 71 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.