Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

72 Locuri de Munca instalator in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

72 Locuri de Munca instalator in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi instalator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Tehnician Instalatii Sanitare Si Stingere Incendiu


A. Profilul candidatului: Experienta anterioara ca tehnician in instalatii sanitare- constituie avantaj; Absolvent studii cu profil tehnic; Certificare ARTS (constituie un avantaj); Abilitati tehnice si cunoasterea notiunilor pentru instalatiile sanitare si cele de limitare si stingere incendiu; Cunoasterea normativelor si standardelor aplicabile (constituie un avantaj); Disponibilitate pentru deplasari; Persoana capabila si dornica sa-si ridice nivelul tehnic profesional dobandit; Seriozitate, responsabilitate, atentie la detalii, spirit de echipa si abilitati tehnice de analiza si planificare; Permis de conducere categoria B. B. Principalele obiective de indeplinit: Deplasarea la sediul clientilor pentru realizarea lucrarilor de instalare, punere in funcțiune, mentenanta si service a instalatiilor sanitare i de stingere a incendiilor; Instalarea si punerea in functiune a sistemelor; Diagnosticarea si repararea sistemelor si echipamentelor; Asigurarea mentenantei si service-ului conf
SERVSTING

Vanzator Magazin Scule Si Unelte Instalatii Sanitare


SC REMBKA SRL,depozit materiale de constructii,angajam lucrator comercial pentru punctul de lucru din Calea Buziasului din Timisoara. Alatura-te echipei noastre daca: - esti o fire ambitioasa si vrei sa te dezvolti; - esti o fire sociabila, adaptabila si vrei sa lucrezi intr-un mediu dinamic; - ai valori personale solide legate de onestitate si integritate; Atributii: - receptionarea marfurilor cantitativ si calitativ la intrarea acestora in magazin; - aranjarea marfurilor pe rafturile magazinului; - implicare in vanzarea marfurilor din magazin, recomandari facute clientilor; - adoptarea unui comportament civilizat fata de clientii magazinului, implicare in rezolvarea solicitarilor clientilor; - stabilirea necesarului magazinului; - efectuarea de inventare pe raioanele din magazin; - pastrarea curateniei in magazin; - adoptarea unei atitudini de colegialitate in raport cu cielalti angajati ai companiei Rembka. SC REMBKA SRL este o companie ce activeaza in domeniul comertului cu materia
SC REMBKA SRL

Angajam Instalator Sisteme Climatizare Si Aer Conditionat.​


Angajam Frigotehnist cu experienta pentru instalatii de climatizare si aer conditionat rezidentiale. Cerinte: - Experienta pe un post similar este obligatorie: - Califcare in domeniu; - Cu sau fara Permis Cat. B (dar constituie un avantaj). - Seriozitate. Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta; - Autorizare lucru la inaltime; - Specializare operator Autonacela;
Sc.​ Happy Land srl

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Arhitect Proiectare Case - Proiect Arhitectură /​ Structură /​ Instalații


OFERIM SERVICII PENTRU PROIECTE DE AUTORIZARE A CONSTRUCTIILOR Avem răbdarea necesară pentru soluția ideală și suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas pentru a materializa proiectul dorit. Oferim consultanță și soluții personalizate. Servicii: - Proiectare arhitectură și desgin 3d; - Consultanță și prezentare virtuală în toate stadiile de dezvoltare ale proiectului; - Conceptualizare de arhitectură și design de interior având ca punct de plecare discuțiile si deciziile luate impreună; - Obținere acte/avize necesare; - Proiectare construcții rezidențiale / Construcții cu destinație comercială sau industrială /Spălătorii auto self-service; - Proiecte de demolare; Contactați-ne pentru mai multe detalii: tel. :
SC ARHITECTONIX SPACE STUDIO SRL

Duca Cranes Timisoara Angajeaza: Inginer Automatist - Instalatii De Ridicat


SC DUCA CRANES SRL Timisoara ANGAJEAZA: INGINER AUTOMATIST Localiatatea : Timisoara si deplasari in Romania Activitatile principale sunt modernizarea mentenanta echipamentelor din punct de vedere electric si automatizari la instalatiile de ridicat aflate sub incidenta ISCIR Candidatul ideal : Apt pentru lucrul la inaltime, capacitatea de a lucra la inaltime in mod curent Persoana dinamica, atenta la detalii Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa Capacitate de asimilare cunostiinte noi in domeniul instalatiilor de ridicat Are cunostiinte de baza electrice lacatuserie mecanice sudura Are permis de conducere categoria B - constituie avantaj Autorizatie de stivuitorist - constituie avantaj Cunoaste legislatia ISCIR - constituie avantaj Sarcini in cadrul companiei : Realizeaza periodic mentenanta preventiva la instalatii de ridicat Realizeaza reparatiile si interventiile necesare la instalatii de ridicat Realizeaza mentenanta preventiva si corectiva pentru instalatii de ridicat
DUCA CRANES Timisoara

Angajam


sc. Metropolitan Instalatii Tm srl, angajaza deservent utilaj cu experienta. Cautam o persoana tanara dornica de munca . Se ofera: salar atractiv, in functie de abilitatile fiecaruia, transport in oras si in jurul acestuia la o distanta relativ mica, programul de lucru de luni pana vineri cate 8 ore pe zi, in principiu de la 8-16.30.
METROPOLITAN INSTALATII TM

Angajam - Electrician


Ne marim echipa si suntem in cautare deelectrician in constructii. Activitatea societatii fiind de instalatii sanitare, termice, electrice si confectii metalice. Programul este fulltime Conditii de salarizare avantajoase, in functie de experienta dumneavoastra.
Britart Instal S.​R.​L.​

Lacatus


confectii metalice diverse
Britart Instal s.​r.​l.​

Media netă estimată pe baza celor 219 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajam Electrician


Compania General DC Instal angajeza electrician. Candidatul ideal: Studii: medii/superioare - profil tehnic Autorizatie ANRE Persmis auto categoria B Disponibilitate la deplasari Experienta profesionala: minim 2 ani intr-o pozitie similiara Gestionare activitate de intretinere si mentenata Descrierea postului: - executie instalatii electrice comerciale si industriale - verificari periodice instalatii electrice - interventii programate de revizie asupra instalatiilor electrice - diagnosticare si remediere defecte echipamente/instalatii Beneficii: - pachet salarial atractiv in functie de experienta - cazare si transport - echipamente de lucru - stabilitatea si siguranta locului de munca - masina de serviciu - posibilitate avansare Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
General DC Instal

Angajari Electricieni Si Ajutor Electricieni


CAUTAM ELECTRICIENI SI AJUTOARE DE ELECTRICIENI CU MINIM DE EXPERIENTA IN DOMENIU ELECTRIC PENTRU COMPLETAREA ECHIPEI NOASTRE . Asiguram oportunitati de invatare si crestere profesionala intr un mediu placut de lucru . Va asteptam alaturi de noi!
SC ELECTRIC MD INSTAL

Angajez Excavatorist


Societate cu experienta in domeniul instalatiilor, angajam excavatorist Salariu incepand de la 4000 lei - 6.000 lei net, in functie de experienta in domeniu Programul de lucru este de la ora 08:00 pana la ora 17:00, de luni pana vineri. Orele suplimentare se platesc separat. Cerinte generale pentru ocuparea postului: - Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă - Asigurarea respectării normelor de securitate și a măsurilor de protecție a muncii în timpul activităților desfășurate. - Responsabilitate si respectarea cerintelor de executie - Spirit de observatie - Permis de conducere categoria B Constituie avantaj -Permisul de conducere categoria C Email- [email protected] Tel.
Banu Activ Instal
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 72 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.