Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

41 Locuri de Munca It specialist in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

41 Locuri de Munca It specialist in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi It specialist in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi It specialist in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Forvia Faurecia Craiova Angajeaza Tehnician Mentenanta


Candidatul ideal Absolvent al unei scoli cu profil tehnic ( electric mecanic); Cunostinte hidraulica si pneumatica nivel basic; Cunostinte mentenanta si programare roboti FANUC si MOTOMAN- nivel mediu; Cunostinte si abilitati in domeniul suduri MIG MAG Cunostinte si experienta in domeniul electric si mecanic Cunostinte desen tehnic nivel mediu Cunostinte limba engleza nivel mediu; Disponibilitatea de a lucra in 3 ture. Descrierea jobului Schimbarea sculelor si matritelor pe diferitele masini (indoit teava, formare teava , roboti sudura) Intretinera acestora si realizarea mentenantei de nivel 2,3,4 conform planificarii Operatiuni de corectie a programelor masinilor pentru a obtine piese conforme Schimbul de referinte si configurarea acestora , aprobarea inceputului productiei Realizarea fiselor de mentenata Definirea si aprobarea uneltelor folosite in productie
FAURECIA CRAIOVA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 41 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.