Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

122 Locuri de Munca Lacatus in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

122 Locuri de Munca Lacatus in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lacatusi-sudori


Firma ce activeaza in domeniul confectiilor metalice, angajeaza sudori confectii metalice MIG-MAG si electric, montaj structuri metalice full-time. Program de luni pana vineri. Conditii bune de lucru. Perspective pe termen lung. Salariu motivant, negociabil in urma interviului. Sediul nostru se afla in Jilava. Asiguram transport din Bucuresti. Oferim cazare pentru cei din provincie. Pentru mai multe detalii si programari la interviuri asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: .
Allmetal

Lacatus Mecanic Confectii Metalice


Fabrica de confectii metalice angajeaza lacatusi pentru confectionare structuri metalice. Cerinte: -capacitate de intelegere a desenelor tehnice -atentie la detalii, orientare catre calitate -experienta in domeniu Mai multe detalii la telefon.
KEMFORT STEEL IND SRL

Lacatus Confectii Metalice Sudor


SC Allimep EST SA, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Bdul Basarabia, nr. 256 (incinta parc industrial FAUR), angajeaza lacatusi confectii metalice si sudori specializati in sudura MIG-MAG sau TIG. Cerinta prioritara lacatusi: cunostinte bune de desen tehnic si experienta in confectionarea montajul confectiilor metalice. Informatii suplimentare :
ALLIMEP EST SA

Angajam Lacatusi Confectii Metalice


Cautam persoane serioase și calificate pentru postul de lăcătuș mecanic. Persoana cu experiența in ateliere de confectii metalice Disponibilitate lucru in echipa; Responsabilități: operațiuni de măsurare,debitare,montaj cunoștințe desen tehnic Oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata; pachet salarial avantajos; Locație : Bucuresti Sector 3 Pentru mai multe detalii ne poti contacta la telefon.
BOGART SRL

Angajam Lacatus Mecanic


Angajam lacatus mecanic. Part time sau program complet. Suntem o firma producatoare de utilaje agricole. Adresa: Str. Tarnaveni, nr. 7 sector 1 Bucuresti.
GAMM PROD

Strungar,​ Prelucrator Prin Aschiere,​ Lacatus


Firma confectii metalice usoare (dulapuri, cutii, tablouri electrice) angajeaza strungar, strung clasic. Sector 4, zona metrou Brancoveanu. Conditii de lucru foarte bune. Executa diverse piese prin strunjire pe strung clasic. Se cere precizie, flexibilitate si executie in timp redus. necesita si lucru pe o freza mica pentru diferite operatii auxiliare. Atelierul executa serii mici si prototipuri. Cunostinte de strungarie si desen tehnic, masurare si pregatire strung, ascutire, confectionare diferite SDV-uri necesare desfasurarii activitatii curente.
DIGITAL TELECOMMS

Angajam Lacatus Mecanic


Societate romaneasca de 19 ani producatoare de echipamente pentru spalatorii auto self-service, angajeaza lacatus-mecanic Descriere Job: Citire desen tehnic; Executare operatii asamblare confectii metalice; Pregatire repere pentru fabricati: trasat, debitat, ajustare, sanfrenare, finisare, asamblare, imbinare diferite repere de constructii metalice Tolerante de executie, abateri de forma si de pozitie. Beneficii oferite: Salariu motivant 4000 Lei Tichete de masa 30 lei Bonusuri de sarbatori ( Paste, Craciun )

Angajam Lacatus Mecanic


Angajam lacatusi confectii metalice din tabla si sudori. Lucrul se desfasoara in hala. Operatiuni: polizare, gaurire, debitare, indoire.
ALIZ METAB

Lacatusi Confectii Metalice Si Montatori


Angajam lacatusi confectii metalice uzinare in fabrica si montatori structura in santier .Salarii foarte atractive. Asiguram cazare in Bucuresti . Detalii la tel 0728 975 236
ROM SERVICE STRUCTURI METALICE

Lacatus Mecanic Sculer Matriter


Angajam Sculer matriter!!! Locatie: Bucuresti, Sector 3 Cerinte: calificare de Mecanic Lacatus mecanic Operator CNC sau Prelucrator prin aschiere+ dorinta de invatare si dezvoltare (nu este necesara experienta) Program: 2 schimburi Se ofera: Salariu fix Contract pe perioada nedeterminata; Bonuri de masa: 25 lei zi lucrata Prima de Craciun - 1 salariu net Prina de Paste si Prima de Vacanta- 1 2 din salariu+alte beneficii
Randstad Romania

Lacatusi Confectii Metalice Sudori


SC Allimep EST SA, cu sediul in Bucuresti,Sector 3, B-dul Basarabia, nr. 256, (incinta parc industrial FAUR), angajeaza lacatusi confectii metalice si sudori specializati in sudura MIG-MAG sau TIG. Cerinta prioritara lacatusi: cunostinte bune de desen tehnic si experienta in confectionarea montajul confectiilor metalice. Relatii la telefon:
ALLIMEP EST SA

Lacatus Montaj Structuri Metalice


Angajam lăcătusi mecanici pentru montaj structuri metalice Experiență de lucru în confecții metalice (reprezintă avantaj) Capacitatea de a citi planul de asamblare Salariul este negociabil : in functie de experienta si abilitati. Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata Decontare transport sau cazare pentru persoanele din provincie
Kemfort Steel Ind SRL

Muncitor Calificat /​ Electrician /​ Lacatus


Studii medii in domeniul electric reprezinta un avantaj; Experienta in domeniul electric reprezinta un avantaj; Initiativa, flexibilitate, adaptare rapida la mediul de lucru; Etica si integritate morala; Capacitatea de lucru in echipa; Descrierea jobului Realizare instalatii electrice de joasa si medie tensiune, instalatii electrice interioare. Realizarea lucrarilor de instalatii fotovoltaice. Orele inafara programului se platesc suplimentar. Beneficii: - Pachet salarial motivant; - Prima de sarbatori; - Bonuri de masa - Transport - Spatii de cazare - Echipament de lucru si protectie
EL-MONT SRL

Lacatus Electromecanic-sisteme Se Securitate


Firma Electrogrup Proinstal Invest angajeaza lacatus electromecanic pentru montajul si reparatia sistemelor de control acces : Interfoane , yale electromagnetice , amortizoare hidraulice , reparatie usi. Persoana serioasa Dornica de afirmare Minima experienta in domeniu Salariu motivant Bonusuri aferente lucrariilor efectuate.

Angajam Lacatus Sudor


FER METAL angajeaza lacatus-sudor pentru executie si montaj structuri metalice. Cerinte: Deplasari in Romania. Lucru la inaltime. Permis conducere. Citire, intelegere si aplicare dupa proiecte de executie. Experienta in domeniu. Diploma sudor Detalii la tel
FER METAL PARTENER

Lacatus Mecanic Mentenanta


Echipa Apa Nova București este în căutarea unui LĂCĂTUȘ MECANIC. Dacă profilul tău corespunde celui căutat de noi, te invităm să aplici pentru acest post. Principalele responsabilități: Realizarea lucrărilor mecanice și de lăcătușerie asupra echipamentelor și instalațiilor din aria de activitate; Realizarea lucrărilor de mentenanță preventivă a echipamentelor electromecanice din uzine de tratare epurare, stații pompare; Demontarea, înlocuirea și remontarea echipamentelor; Verificarea și întreținerea echipamentelor și instalațiilor din aria de responsabilitate; Realizarea lucrărilor de mentenanță corectivă a echipamentelor electromecanice din uzine de tratare epurare, stații pompare; Verificarea și înlocuirea echipamentelor și pieselor cu grad de complexitate redus; Realizarea lucrărilor de confecții metalice conform solicitărilor entităților Apa Nova București; Realizarea lucrărilor de lăcătușerie (debitare materiale, polizare, găurire, prelucrare prin așchiere, vopsire); Realizarea lu
Apa Nova Bucuresti

Angajare Lacatus Mecanic


angajam lacatus mecanic pt demontarea si montarea motoarelor electrice.3300 lei
service

Lăcătuș - Sudor - Construcții Metalice


Lăcătuș - Sudor - construcții metalice angajeaza Eurometal Bucuresti. Cerințe: pregătire profesională bună. Seriozitate. Sunt așteptați candidați care au maximum 50 ani. Se oferă: Decontarea transportului. Echipament de lucru gratuit. Responsabilități: Profesionalitate și competență.
Eurometal Management Consulting

Angajam Lacatus Mecanic,​ Electrician


Angajam: - lacatus mecanic - electrician Ce oferim: - al 13-lea salariu (jumatate de pasti, jumatate de craciun) - bonuri de masa, 30 lei buc - program de lucru 8:00 - 17:00 cu 1 ora pauza - disponibil la deplasari in tara pentru instalari echipamente industriale cand este cazul - disponibil la ore de lucru suplimentar platite, in functie de necesitate - cunostinte in a citi desen tehnic, schema electrica - locatie principala de lucru Apaca - contract perioada de proba 3 luni, dupa care nedeterminat - salariu se decide la fata locului in urma unui interviu
Integrare echipamente

Angajam Lacatus Sudor


Firma de construcții-instalații angajează lacatus confecții metalice sudor pentru lucrări de lăcătușerie și sudura . Se oferă contract de munca permanent , salariu motivant , bonuri de masa , prime de sărbători ,etc. Salariu net 4500 lei + bonuri de masa .
Vio Instal Serv Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 122 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.