Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

34 Locuri de Munca Lacatus in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

34 Locuri de Munca Lacatus in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sudori,​ Lacatusi Si Polizatori


Societate Comerciala angajeaza SUDORI, LACATUSI SI POLIZATORI pentru santier naval. Detalii la telefon, L-V intre orele 08-17

Lăcătuș - Firmă De Instalații Electrice


Compania Transelcom, lider în domeniul electricității, caută un lăcătuș talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din Eforie Nord. Experiența în domeniu este relevantă, indiferent de nivelul acesteia. Responsabilități: - Confecționarea și repararea diverselor elemente din metal - Modelarea și forjarea diverselor piese conform specificațiilor - Colaborarea strânsă cu echipa pentru implementarea proiectelor ample ale companiei Cerințe: - Experiență în domeniu, cu atenție la detaliile tehnice - Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă - Capacitatea de a lucra eficient și autonom Beneficii: - Oportunitatea de a lucra în cadrul unei companii de prestigiu în domeniul electricității - Proiecte ample și variate, cu un proiect deosebit de bine definit și în desfășurare - Mediu de lucru profesionist și susținut de echipă experimentată - Posibilități de dezvoltare și avansare în carieră Compania Transelcom își extinde echipa pentru a răspunde cerințelor proiectelor noast
Transelcom SRL

Angajam Sudori Si Lacatusi - Medgidia


Societate comerciala din Medgidia angajeaza: 4 sudori -2700 lei net 4 lacatusi - 2500 lei net Nu necesita diploma! Detalii doar la telefon, nu raspundem la mesaje. Telefon:
Dirdates

Angajez Sudori Si Lacatusi Confectii Metalice


S.C. angajez lăcătuși confecții metalice ușoare și vopsitor confectii metaliceActivitatea se desfașoară în hala. Locatie in Constanța, decontam transportul in comun. pentru detalii tel.
METALUX INTERNATIONAL

Angajam Lacatusi Sudori Corturi Prelate


Recrutam personal productie corturi din membrana pvc. Lacaturi sudori prelatisti. Oferim cazare. Salariu net de la 4000 - 6000 lei. Permisul de conducere prezinta un avantaj!
SC TENSILE FABRIC STORE SRL

Angajam Lacatusi Din Medgidia Si Zonele Limitrofe


Societate comerciala angajam lacatusi din Medgidia si zonele limitrofe, experinta intr-o fabrica de ciment constituie un avantaj. Salariu atractiv. Nu raspundem la mesaje Detalii la telefon:
Dirdates

Sudori Si Lacatusi Reparatii Navale Doc Uscat Belgia


Angajam SUDORI (procedeu 136 -co2 si 111 - electrod ) LACATUSI cu experienta corpul navei, pentru proiecte REPARATII NAVALE . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic (interval orar 9.00-16.00) sau sa trimita CV in cadrul aplicatiei.
Maritime Repair

Angajam Tinichigiu/​ Lacatus - Montaj Tubulaturi Din Tabla Ventilatie


Societate specializata in proiectarea si executia lucrarilor de instalatii: TERMICE, SANITARE, CLIMATIZARE, VENTILATIE, ELECTRICE SI AUTOMATIZARI pentru constructii civile si industriale, angajeaza in conditii avantajoase TINICHIGIU sau LACATUS pentru lucrari de montaj tubulaturi din tabla in sistemele de ventilatie mecanica - desfumare pentru constructii. CERINTE: Studii medii sau scoala profesionala Calificari: TINICHIGIU/ LACATUS cu experienta in domeniu Capacitati de citire si interpretare ale planurilor de instalatii Permis de conducere categoria B prezinta avantaj Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana, responsabila, serioasa, agila, cu o atentie distributiva in timpul programului de lucru si capabila de lucru in echipa. Sarcini si atributii: Executarea lucrarilor de instalatii de ventilare/ desfumare la santierele de constructii Beneficii: Lucrari doar pe raza orasului Constanta Salariu motivant Scule si dispozitive de ultima generatie Ore suplimentare platite Bonuri de masa
TOP HEAT CLIMA

Angajam Lacatusi Mecanici ,​ Sudori Co2,​electric,​argon


angajam in portul constanta lacatus mecanic si sudori contract de munca permanent asigurare de sanatate privata pentru relatii va asteptam pe bdl Mamaia nr 191 hotel Randy
ambient decor deluxe

Lacatus Mecanic Tubulatura 4.​500 - 7.​000 Lei Net


Atributiile postului: - Taie, asambleaza si instaleaza diferite tipuri de tevi, tuburi si fitinguri metalice si nemetalice; - Cunoaste si citeste corect desenele de ansamblu si de executie; - Pozitioneaza, asambleaza, instaleaza si intretine sisteme de tubulatura, suporti de tevi si echipamentul hidraulic si pneumatic asociat cu acestea pentru abur, apa calda, incalzire, racire, lubrifiere, stropire si sisteme industriale de productie si procesare, aplicand cunostinte de operare a sistemului si urmand planurile; - Selecteaza tipul si dimensiunea tevii, materialele si echipamentele cum ar fi suporti, agatatori, conform specificatiilor; - Taie table de diferite grosimi cu autogenul, le prelucreaza in Y sau V si le polizeaza pentru sudura; - Cunoaste si aplica normele de protectia muncii si munca cu foc deschis. Pregatirea si experienta: - curs calificare lacatus mecanic sau tubulator; - experientă minim 3 ani in domeniul tubulatura (tevi,conducte); Oferim: -salariul negociabil, in functi
TOP OIL INTER S.​R.​L.​

Angajam Sudori Electrici ,​ Lacatusi Si Operator Buldoexcavator Si Excavator


Angajam sudori electrici si lacatusi confectii metalice, macaragiu si operator buldoexacvator excavator pentru perioada nedeterminata . Pentru lucrări in Constanta si in tară . Salariu atractiv si seriozitate maxima ! Pentru mai multe detalii : *****3 sau *****0

Angajam Lacatusi Constructii Metalice Si Navale Si Sudori


SC ROMITA HAVAC SRL, Mangalia, angajeaza lacatusi constructii metalice si navale (cod COR 721407) si sudori (cod COR 721208). Se ofera salariu motivant, contract de munca, bonusuri si mediu de lucru dinamic.
SC ROMITA HAVAC SRL

Angajam Lacatusi Constructii Metalice Si Navale Si Sudori


SC MARMAN COMTRTANS Mangalia angajeaza lacatusi constructii metalice si navale (cod COR 721407) si sudori (cod COR 721208). Se ofera salariu motivant, contract de munca, bonusuri si mediu de lucru dinamic.
SC MARMAN COMTRANS SRL

Angajam Frigotehnist,​ Electrician,​ Automatist


CRIOTEHNICA INSTAL S.R.L. Constanța angajează frigotehnist, electrician, automatist in condiții de muncă avantajoase. Așteptăm CV-urile dumneavoastră.
CRIOTEHNICA INSTAL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 34 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.