Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

550 Locuri de Munca Lacatus - Joburi Lacatus

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

550 Locuri de Munca Lacatus - Joburi Lacatus

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lacatus si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lăcătuș confecții metalice /​ Lăcătuș montator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Workforce recrutează lăcătuș confecții metalice și lăcătuș montator pentru unul dintre clienții săi din Brașov. Cerințe:-         Studii medii sau școală profesională;-         Experiență anterioară pe un post similar;-         Atenție la detalii;-         Îndemânare Responsabilități:-         Pregatirea elementelor componente necesare realizării structurilor metalice în construcții;-         Realizarea de ansamble si subansamble;-         Realizarea de construcții metalice prin sudare, cu buloane sau cu nituri;-         Manevrarea materialelor, ansamblelor si subansamblelor metalice,-        
G & C TEMP SRL

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerințe:- Scoala profesionala sau liceu tehnic/ industrial-Cunostinte si experienta in domeniu- Disponibilitate de invatare si implicare in munca. Condiții:- salariu atractiv- program de lucru in 2 schimburi: de L- V- prime de Paste si de Craciun- tichete de masa- transport decontatResponsabilități: -Executa lucrari in atelier mecanic SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Sudor,​ Tubulator,​ Lacatus,​ Polizator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3300 până la 6000 LEI pe lună
Societate angajeaza pentru lucrari in incinta Vard Braila SA, BRAILA, Strada Celulozei nr.1A:Sudori MIG/MAG(CO2) , TIG/WIG(argon)TubulatoriLacatusi confectii metalicePolizatoriMuncitori necalificatiSalarii in functie de experienta.Se acorda tichete de masa. Contract de munca pe perioada nedeterminata, concediu de odihna platit. Relatii la telefonul afisat, de luni pana vineri intre orele: 8.00-16.00.
NAVMARO SRL

Lacatus Mecanic /​ Montator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Pentru clientul nostru, un important producator de masini unelte pentru prelucrarea metalelor, angajam Lacatus mecanic / montator cu sau fara experienta pentru locatia din Apahida. Cerinte:Cunostinte mecanice;Capacitate de intelegere a unui desen tehnic;Seriozitate. Responsabilitati:- montarea (mecanic + hidraulic) a masinilor unelte (masini de frezat CNC) dupa o documentatie tehnica;- Identifica produsele neconforme si raporteaza problemele aparute;- receptioneaza masinile cu clientul;- pregateste si livreaza masina catre client. Beneficii:Salariu cuprins intre 3000 - 4000 lei net;Bonuri de masa 35 lei;Transport decontat;Bonus anual doua salarii nete (dupa un an lucrat);Program de munca  Luni - Vineri: 06:00 -14:20
HRS STAFFING SERVICES SRL

Tehnician electromecanic,​ electrician,​ lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Societate Comerciala angajeaza tehnician electromecanic, electrician si lacatus mecanic. Salarizare in functie de calificarea si aptitudinile fiecaruia.Informatii la numarul de telefon afisat.
PATISGAL SRL

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Scoala profesionala sau liceu tehnic/ industrial-Cunostinte si experienta in domeniu- Disponibilitate de invatare si implicare in munca-Disponibilitate pentru depasari Beneficii:- salariu atractiv- program de lucru un singur schimb de L- V- prime de Paste si de Craciun- tichete de masa- transport asigurat Responsabilități:- Executa lucrari in atelier mecanic Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Lacatus mecanic,​ frezor si operator abkant


Companie verificată
Aplica rapid
Cerinte: -Cunostinte desen tehnic reprezinta un avantaj.-Ambitios, atent la detalii, dornic de a invata tehnici noi de productie-Responsabil, constiincios, obisnuit cu respectarea termenelor limita si cu lucrul in echipa Locatie: Metrou Pipera - Sectia de Prelucrari Mecanice.
FEPER SA

Sudor,​ lacatus,​ tubulator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 7000 LEI pe lună
Societate angajeaza pentru Hala confectie metalice (Galati) si pentru incinta santierului naval Vard Braila :- Sudori MIG/MAG(CO2) , TIG/WIG(argon)- Tubulatori-  Lacatusi confectii metalice-  Polizatori- Muncitori necalificati Salarii in functie de experienta. Se acorda tichete de masa.Contract de munca pe perioada nedeterminata, concediu de odihna platit.
NAVMARO SRL

Lăcătuș montator (Germania)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 EURO pe lună
Vei beneficia de:un salariu de 13,50 EUR brut / oră + 3,00 EUR diurnă net/oră lucrată;cazare asigurată și plătită de către firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere;contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german;contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe;posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate;dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 250 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani;un spor pentru orele suplimentare;traducerea documentelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului:asamblarea structurilor metalice după desenul tehni;montarea, întreținerea, demontarea construcțiilor metalice.cunoștințe de sudură MAG;realizarea, asamblarea și repararea pieselor și structurilor metalice; Cerințele
Silverhand.ro SRL

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Operator CNC Frezor si Operator CNC Abkant OFERIM: - Al 13- lea salariu -Salariu real cu contract de munca conform legii-Tichete de masa de 40 de lei/zi lucrata (800 pe luna)-Transport asigurat din anumite zone ale Brasovului sau decont din alte zone-Mediu de munca placut si curat -Bonusuri ocazionale in functie de performanta in munca- Bonusuri de curatenie si prezenta la munca (125 lei)- Prime de sarbatori in valoare de 300 de lei-Abonament la Regina Maria (controale gratis)-Asigurare de accident la Alianz Tiriac 24/7 -Echipament de protectie -Un singur schimb (  - Pauza de masa (30 de minute)- Ore suplimentare platite dublu sau liber- Zile de concediu in plus in functie de vechimea in firma- Zile libere conform legislatiei din Romania (sarbatorile legale nu se lucreaza)- Calificare la locul de munca pentru cei care au cunostinte pe postul pe care doresc sa il ocupe
DEWULF SRL

Sudor si lacatus mecanic in Bucuresti


Companie verificată
Aplica rapid
Vino în echipa Exact Systems București! Angajăm Sudor/Lăcătuș Mecanic!Ești candidatul ideal dacă:Ai calificare în domeniu (obligatoriu);Ai disponibilitate de a lucra în schimbul 2;Ești o persoană serioasă și responsabilă.Oferim:Venit lunar sudor: 4700 - 4800 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă);Venit lunar lacatus mecanic: 4300 - 4400 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă);Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul);Contract pe perioadă nedeterminată;Bonus anual vechime.Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa.Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.
Exact Systems

Lacatus Confectii Metalice si Sablator


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam LACATUS MECANIC care sa aiba cunostinte de structuri metalice medii si SABLATOR cu experienta pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: 8h/zi 7:30-15:30. Se ofera: salariul discutat in functie de experienta + tichete masa 30 lei/zi + decontare transport.
FURNICA ZILIERA SRL

Lăcătuș montator (Germania)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2700 EURO pe lună
Vei beneficia de:un salariu de 14,00 EUR brut / oră + 7,00 EUR net diurnă/oră;cazare asigurată contra cost de firma angajatoare;contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german;contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe;posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate;dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 250 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani;un spor pentru orele suplimentare;traducerea documentelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului:construirea de containere;asamblarea structurilor metalice după desenul tehni;montarea, întreținerea, demontarea construcțiilor metalice. Cerințele postului:cunoștințe de limba germană la nivel conversațional;experiență în domeniu;cunoștințe de lucru după desenul tehnic;c
Silverhand.ro SRL

Sudor /​ Lacatus /​ Operator CNC-Confind Campina


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4200 până la 6000 LEI pe lună
Obiectivul de activitate al societații CONFIND SRL este de fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Cu peste 30 de ani de experienta, avand 1000 de angajati, CONFIND este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipament petrolier si servicii din Romania, fiind implicat in sectorul de productie si rafinare. Prin urmare, va oferim serioazitate si sansa de a avea siguranta unui loc de munca stabil, pe termen lung.  Ce iti oferim?-Venit net lunar peste media pe tara-Consult si analize medicale la CM Sanconfind in cuantum de 500 lei/an- Salariu motivant si pachet de beneficii atractiv- Tichete de masa- Transport asigurat sau decontat la si de la domiciliu- Bonusuri pentru respectarea termenelor de executie si activitate suplimentara- Plata sigura si punctuala- Program fix de luni pana vineri (07:00-15:30)- Prime de sarbatori si nu numai- Diurna pentru deplasarile in santier- Suport constant din
Confind SRL

Lacatus Mecanic


Candidatul ideal Suntem în căutare de Lacatusi mecanici care au rolul de a executa activități de montaj-lacatuserie de subansamble și componente pentru mașini de ambalat în cadrul companiei noastre cu sediul în Apahida, județul Cluj.Descrierea jobului Cerințe: Studii medii – absolvent școală profesională de preferat calificare de lacatus mecanic; Cunoștințe bune de citire a desenului tehnic; Experineță în montarea componentelor și subansamblurilor confom fișelor tehnice/desenului tehnic, respectând cotele și instrucțiunile de lucru; Cunoștințe de măsurare cu șublerul sau oricare alt instrument de măsurare, verificare și control, necesare procesului de montaj; Disponibilitate de a lucra în două schimburi.Atribuții: Citirea și interpretarea corectă a desenelor de ansamblu și de execuție pentru componetele mecanice și electrice; Montarea componentelor și subansamblurilor conform fișei tehnice/desenului tehnic; Respectarea cotelor și instrucțiunilor de lucru; Respectarea cerințelor de cali
ULMA PACKAGING PRODUCTION SRL

Media netă estimată pe baza celor 148 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sudor LacatuȘ


Candidatul ideal Suntem în căutarea unui lacatus sudor cu experiență de minim 5 ani pentru a se alătura echipei noastre din Reghin. Candidatul ideal trebuie să posede abilități excelente în sudură și, de asemenea, să fie familiarizat cu munca de lacatus. Compania noastră operează în domeniul confecțiilor metalice, iar integrarea de lacatusi sudori în echipa noastră este esențială pentru succesul nostru continuu.Descrierea jobului Responsabilități: Realizarea atât a sarcinilor de sudură, cât și a celor de lacatuserie în conformitate cu specificațiile tehnice și standardele de calitate Utilizarea echipamentelor și a instrumentelor specifice pentru sarcini de lacatuserie și sudură Interpretarea planurilor și a desenelor tehnice pentru a efectua lucrări precise și conforme Lucrul într-un mediu dinamic și colaborativ pentru a asigura finalizarea proiectelor în termen și conform standardelor de calitateCerințe: Cel puțin 5 ani de experiență în sudură și lacatuserie, preferabil într-un mediu
CONSTRUCII METALICE PE GUSTUL TAU S.​R.​L.​

Lacatus Mecanic


Candidatul ideal Absolvent Scoala Profesionala/Liceu profil Mecanic; Experienta de lucru relevanta de minim 24 luni; Cunostinte despre instrumente de masurare; Cunostinte desen tehnic; Cunostinte operare PC (Word, Excel).Descrierea jobului Asamblarea componentelor în conformitate cu politicile, specificaţiile şi procedurile companiei.Oferim: Compensatie motivanta; Tichete de masă (30 Ron/zi); Prime de Paşte şi Crăciun; Decont pentru transportul de la domiciliu la locul de muncă sau asigurat de către Companie; Abonament servicii medicale; Asigurare de viata; 24 de zile de concediu pe an; 1 pana la 7 zile libere suplimentare platite pentru recuperare fizica pe an, in functie de vechimea in munca; Echipament de lucru asigurat de către Companie.SLB este un angajator care ofera sanse egale de angajare. Candidatii calificati sunt luati in considerare fara a se tine cont de rasa, culoare, religie, gen, orientare sexuala, identitate de gen, nationalitate, varsta, dizabilitati sau alte caracter
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 138 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Lacatus Craiova


Candidatul ideal Studii medii – Liceu, Scoala profesionala, Scoala de meserii – cu antetul ministerului educatiei si invatamantului si/sau ministerului muncii.Experienta minim 2 ani in montaj instalatii electrice industrialeCapacitate normală de adaptare la condiţiile de muncă.Buna capacitate de comunicare.Seriozitate si dinamismPersoana organizataDescrierea jobului Pozitia este in Craiova si raporteaza postului de maistru.Responsabilitati:realizarea lucrarilor mecanice pe baza desenelor de executie si a dispozitiilor primite de la seful ierarhic, la termenele stabilite, cu respectarea normelor de calitatealege materialele, dispozitivele, echipamentele de lucru conform specificatiilor din proiectrealizeaza traseul instalatiei in functie de cerintemonteaza tuburile de protectie PVC/metalice, consolele si traseele metalice de cabluri, conform desenelor si normelor tehnice de securitatea munciirespectarea regulilor SSMrespectarea procedurilor specificeBeneficii:Salariu atractiv, al 13-lea
IMSAT SA

Lacatus Mecanic/​electro-mecanic


Candidatul ideal Daca esti o persoana comunicativa, energica, cu spirit de echipa, adaptabila si proactiva te asteptam sa te alaturi echipei de mentenanta si reparatii din cadrul companiei noastre.Cerinte :- Apt si disponibil pentru lucrul la inaltime;​- Cunostinte temeinice de hidraulica si pneumatica (principii de functionare sisteme hidraulice, valve autopilotate, etc);​- Cunostinte si experienta in repararea masinilor unelte (angrenaje melcate, reductoare, etc);- Responsabilitate, atentie la detalii.Constituie avantaj cunoasterea limbii engleze.Descrierea jobului Principalele responsabilitati:- Executa lucrari de intretinere si reparatii ale utilajelor industriale, electrice/ mecanice.Beneficii:- Bonuri de masa- Prime de sarbatori / Tichete cadou- Asigurare medicala privata- Asigurare de viata- Pensie privata- Decontare servicii turistice
VOESTALPINE RAILWAY SYSTEMS ROMANIA S.​A.​

Lacatus Mecanic /​ Electromecanic On-site


Candidatul ideal Daca esti o persoana comunicativa, energica, cu spirit de echipa, adaptabila si proactiva te asteptam sa te alaturi echipei de mentenanta si reparatii din cadrul companiei noastre.Cerinte :- Apt si disponibil pentru lucrul la inaltime;​- Cunostinte temeinice de hidraulica si pneumatica (principii de functionare sisteme hidraulice, valve autopilotate, etc);​- Cunostinte si experienta in repararea masinilor unelte (angrenaje melcate, reductoare, etc);- Responsabilitate, atentie la detalii.Constituie avantaj cunoasterea limbii engleze.Descrierea jobului Principalele responsabilitati:- Executa lucrari de intretinere si reparatii ale utilajelor industriale, electrice/ mecanice.Beneficii:- Bonuri de masa- Prime de sarbatori / Tichete cadou- Asigurare medicala privata- Asigurare de viata- Pensie privata- Decontare servicii turistice
VOESTALPINE RAILWAY SYSTEMS ROMANIA S.​A.​
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.