Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

72 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

72 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curier - Locatia Cluj-napoca


CURIER Suntem in cautarea unui curier dedicat si responsabil pentru a se alatura echipei noastre Daca esti o persoana organizata, orientata catre detalii si iti place sa lucrezi in domeniul livrarilor, aceasta este o oportunitate excelenta pentru tine. Responsabilitati: Preiarea si livrarea coletelor catre destinatari, respectand termenele stabilite; Verificarea si gestionarea documentelor necesare pentru fiecare livrare; Completarea documentelor necesare pentru fiecare livrare; Asigurarea integritatii si sigurantei coletelor pe parcursul transportului; Comunicarea eficienta cu echipa interna pentru a asigura o buna coordonare a livrarilor; Rezolvarea problemelor legate de livrari si mentinerea unui nivel inalt de satisfactie a clientilor; Utilizarea eficienta a echipamentelor de livrare si respectarea regulilor de siguranta rutiera ; Cerinte: Experienta anterioara in domeniul livrarilor sau logisticii reprezinta un avantaj; Permis de conducere categoria B, cu un istoric de conducere c
World Mediatrans

Soferi Curierat Baieti Si Fete -austria - 1700 E Net


Angajam soferi curierat Austria, firma partener Amazon, atat fete cat si baieti. Experienta nu este necesara. Oferim scolarizare si dispecer in limba romana. Limba engleza si limba germana reprezinta un avantaj, dar nu obligatoriu. Oferim Posibilitate de a munci 3 luni si de a reveni in tara pentru o luna. Se ofera cazare contra cost, daca este necesar ( aproximativ 300 euro, se plateste la salarizare). Program de lucru de 5 zile pe saptamana , 8 h pe zi , incepand cu ora 10:00. Salarizare 1700 euro in mana. Acte necesare: permis cat B, Carte Identitate Pasaport, Cazier, Diploma studii, CV Daca sunteti interesati asteptam cv-urile dumneavoastra pe e-mail .
SEVSIL

Efectuez Transport


efectuez transport ori unde in Romania aștept oferte serioase sânt punctual
persona fizica

Angajam Curier In Cluj- Napoca


Transilvania Post - firma de curierat, Calea Baciului 1-3, angajam CURIER pentru Cluj- Napoca si imprejurimi. Cerinte: seriozitate, experienta in conducerea de autoutilitare. Venituri nete incepand de la 4000 ron in functie de experienta. Program L- V. NU se lucreaza in weekend. Pentru alte detalii va rugam sa sunati la nr de telefon sau sa atasati CV.
TRANSILVANIA POST

Angajez Curier Glovo Si Tazz By Emag


Firma privata angajeaza curieri pentru Glovo si Tazz! Contract de munca 8 / 4 ore sau doar in weekend! Program flexibil - iesi si intri cand vrei tu Bonusuri performanta, vreme nefavorabila si multe altele! Salariul este saptamanal, se castiga 700 - 1.300 de lei! !!! Detalii la numarul de telefon !!!
Hive

Cluj Sofer Transport Marfă International 3,​5t Tur-retur


Dacă locuiești in Cluj, ai permis de conducere categoria B cu experiență internațională de minim 1an și te consideri o persoană corectă, serioasă, cu bun simț și chef de lucru înseamnă că ești exact persoana de care avem nevoie. Te invităm sa te alături echipei noastre care activează in domeniul transporturilor interne și internaționale de marfă incă din anul 2006. Persoanele interesate de oferta noastră sunt rugate sa ne trimita un CV. Multumim
Die Beste

Curier Livrari Bolt Food - Cluj-napoca


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
Road food

Curier Livrari Bolt Food - Cluj-napoca


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
Road food

Conducator Auto Transport Rutier De Marfuri


Firma in domeniul constructiilor rutiere angajeaza conducatori auto transport rutier de marfuri pentru lucrarile contractate de catre societate. Cerinte: categoriile C + E, atestat marfa, card tahograf, prezinta avantaj autorizatia de automacaragiu. Se ofera salariu net 5000 - 5500 lei si tichete de masa sau diurna in functie de locatia santierului.
DIFERIT SRL

Parteneriat în Servicii De Transport Marfa Cu Mașini De 3,​5 Tone


Dacă conduci o firmă de tip SRL și operezi o mașină cu o capacitate de 3,5 tone, suntem interesați să vorbim cu tine! Ne străduim să extindem echipa noastră de livrare și căutăm parteneri cu vehicule potrivite pentru a gestiona expedieri în domeniul serviciilor de transport marfa voluminous agabaritic. Cerințe pentru Parteneriat: Firmă de tip SRL Se preferă mașinile de tip cub cu o capacitate de 3,5 tone (dimensiuni: 4,20m lungime, 2,20m lățime, 2,20m înălțime). Echipaj format din două persoane (sofer + manipulant) Abilitatea de a gestiona livrări pentru colete ce depășesc 30 kg (electrocasnice, articole de bricolaj, mobilier, etc.) Oferim: Contract pe termen lung Colaborare stabilă și constantă Oportunitatea de a lucra cu un partener de încredere în industria transporturilor Plată competitivă și condiții avantajoase Dacă firma ta îndeplinește aceste cerințe și ești interesat să devii un partener de încredere pentru serviciile noastre de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa de
KLG EUROPE

Firma De Transport Persoane Angajeaza Soferi Categoria D Cluj


Firma transport persoane, angajam conducatori microbuz din Cluj detinatori categoria D cu atestat si toate documentele valabile. Experienta este obligatorie. Tip transport curse regulate.
SS Groupe Prodimpex SRL

Dispecer Transport


Firma transport international de marfa din Cluj-Napoca ,angajeaza dispecer transport , Cerinte: - Minim 3 ani de experienta in domeniu - Cunoasterea a cel putin unei limbi de circulatie internationala, scris si vorbit - Cunostinte tehnice - Cunoasterea legislatiei in domeniul transportului international de marfa - Cunostinte medii operare PC - Studii nivel cel putin mediu Beneficii: - salar atractiv
RUBINRO COM SERV SRL

Media netă estimată pe baza celor 279 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 72 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.