Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

91 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

91 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Workforce Enterprises Srl Angajeaza Livratori,​ajutor Bucatar,​ Ajutor Ospatar,​ Lucrator Comercial


Angajam livratori (curier),ajutor bucatar, ajutor ospatar, lucrator comercial,agent curatenie: - Salar atractiv. - program de 8 ore. - Bonuri de masa. - Echipa dinamica. Rugam seriozitate.
WORKFORCE ENTERPRISES SRL

Agent Curier


Dacă eşti o persoană dinamică care preferă să îşi desfăşoare activitatea în mişcare, eşti serios şi punctual, atunci te aşteptăm să faci parte din echipa noastră, implicată în activitatea de curierat urban din Cluj-Napoca Condiţii necesare: Permis - categoria B Studii - minim învăţământ obligatoriu
C.​N.​Posta Romana S.​A.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2800 RON/Luna

Glovo Tazz Bolt-angajam Curieri


irma partenera Tazz by eMag , Glovo si Bolt Food COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Avantaje Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
FVC

Angajez Sofer Transport Persoane Cat D


Angajez sofer profesioniat transport persoane in Cluj pentru curse regulate in oras program flexibil salar atractiv de la 4000 ron carte munca cu 8 ore masina noua
Cristian Tur

Transport Marfa Pe Raza Județului Cluj


Transport marfa camioneta 3.5t pe raza județului Cluj și în afara duba închisă cu lift preț la înțelegere
Transport

Angajam Curier In Cluj- Napoca


Transilvania Post - firma de curierat, Calea Baciului 1-3, angajam CURIER pentru Cluj- Napoca si imprejurimi. Cerinte: seriozitate, experienta in conducerea de autoutilitare. Venituri nete incepand de la 3800 ron in functie de experienta. Program L- V. NU se lucreaza in weekend. Pentru alte detalii va rugam sa sunati la nr de telefon sau sa atasati CV.
TRANSILVANIA POST

Conducator Auto Transport Rutier De Marfuri


Firma in domeniul constructiilor rutiere angajeaza conducatori auto transport rutier de marfuri pentru lucrarile contractate de catre societate. Cerinte: categoriile C + E, atestat marfa, card tahograf, prezinta avantaj autorizatia de automacaragiu. Se ofera salariu net 5000 - 5500 lei si tichete de masa sau diurna in functie de locatia santierului.
DIFERIT SRL

Cluj Sofer Transport Marfă International 3,​5t Tur-retur


Dacă locuiești in Cluj, ai permis de conducere categoria B cu experiență internațională de minim 1an și te consideri o persoană corectă, serioasă, cu bun simț și chef de lucru înseamnă că ești exact persoana de care avem nevoie. Te invităm sa te alături echipei noastre care activează in domeniul transporturilor interne și internaționale de marfă incă din anul 2006. Persoanele interesate de oferta noastră sunt rugate sa ne trimita un CV. Multumim
Die Beste

Efectuez Transport


efectuez transport ori unde in Romania aștept oferte serioase sânt punctual
persona fizica

Angajam Curieri Pentru Glovo/​tazz/​bolt


Firma partenera Tazz by eMag , Glovo si Bolt Food COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
FVC

Firma De Transport Persoane Angajeaza Soferi Categoria D Cluj


Firma transport persoane, angajam conducatori microbuz din Cluj detinatori categoria D cu atestat si toate documentele valabile. Experienta este obligatorie. Tip transport curse regulate.
SS Groupe Prodimpex SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 91 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.