Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Livrator in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Livrator in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Sc Ravitex - Angajam Soferi Echipaj- Tur Retur Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion (echipaje) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale tur-retur. Durata curselor este de aproximativ 1 saptamana. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Domiciliu stabil in localitatea Timisoara sau zonele limitrofe; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul minim pe economie; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Firma Mobilier German,​ Cautam Manipulare Si Transport Pentru Mobilier Si Electrocasnice


Firma mobilier german, cautam manipulare si transport pentru mobilier si electrocasnice, nevoile noastre fiind urmatoarele: -Descarcare mobilier si electrocasnice din tir, in depozitul nostru din Timisoara -Transportul mobilierului si electrocasnicelor la clientul final, in Timisoara si zonele limitrofe, ocazional in tara(Arad, Deva, Oradea, Cluj s.a.m.d) Dorim colaborare pe termen lung.
KIMOR TIMISOARA

Angajam Conducator Auto Cu Experienta Transport National


Angajam conducatori auto 40T, atat pentru curse de tip tur-retur Timisoara-Sibiu, dar si locale. Iti cerem doar sa ai experienta de cel putin 2 ani in transportul national, atestat de transport marfa si permis de conducere categoria C si C+E; In schimb iti oferim : - Weekend liber - se lucreaza de luni pana vineri, - Autovehicule Euro 6, - Suport tehnic si operational 24 24 h, - Plecari- sosiri in Timisoara zilnic, - Salariu motivant cuprins intre 6500-7500 Lei. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne la numarul de telefon !
Bipmobile SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.