Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Logistica in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Logistica in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vânzătoare în Magazin Alimentar


Angajez vânzatoare în magazin alimentar în Craiova, zona Bresti. Tel
Magazin alimentar

Manpower Recruteaza Manipulanti Pentru Unul Din Clientii Sai


Manpower recruteaza MANIPULANTI pentru unul din clientii sai, companie din domeniul transporturilor si logisticii. Post: MANIPULANT Responsabilitati: descarcarea si depozitarea anvelopelor din camioanele care ajung in cadrul depozitului. Cerinte: - Studii minim 10 clase; - Seriozitate; - Punctualitate; - Persoana responsabila, organizata si orientata pe detalii; Oferim: - salariu fix; -tichete de masa(valoare 30 lei tichet zi lucrata); - decontare transport in valoare de 500 ron luna; - instruire continua; Mai multe detalii la nr. de tel.
Manpower

Angajez Macelar-transator Porc Si Pui,​ Manipulant.​


CRAIOVA-DOLJ. Angajez macelar-transator porc si pui , manipulant marfuri. tel.
SC CAM VLAROM SRL

Angajăm Lucrator In Depozit,​ Cu Carnet De Conducere - Craiova


Căutăm lucrător în depozit pentru punct logistic Pielesti, Craiova care să încarce descarce marfă, să pregătească marfa conform facturilor. Crezi că ești o persoană harnică și dornică de a învăța? Te vrem în echipa noastră! Lucrul cu calculatorul este necesar, lucrăm cu WMS (scanner coduri de bare). Cine suntem noi: Cu o experienta de 23 ani ca producător și distribuitor de produse de curățenie, ne orientam activitatea către mai multe direcții business: retail, profesional, industrie. Portofoliul cuprinde produse de curatenie, menaj, hartie și produse de unică folosință. Impreuna #trecem Romania pe curat!
Misavan Trading

Job Part-time Aprozar Magazin


Suntem in cautarea unui nou coleg care doreste sa-si suplimenteze veniturile cu un job part-time si program flexibil la alegere. Experienta nu este necesara deoarece se ofera training si in mare parte activitatea se v-a desfasura in prezenta altei persoane. Ca si sarcini de indeplinit pe parcursul unui shift ar fi urmatoarele: - vanzarea produselor din magazin - aranjarea produselor pe raft - intretinerea curateniei - scrierea facturilor Daca va incanta oferta noastra, putem discuta mai multe la telefon sau prin mesaje.
Vegafruit
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.