Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

49 Locuri de Munca Logistica in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

49 Locuri de Munca Logistica in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Operatori Depozit


Angajam operatori depozit in Sibiu. Cerinte: - cunostinte de operare scanner - minim 10 clase absolvite Beneficii: - program de lucru intr-un singur schimb - salariul de la 2500 lei net (in perioada de proba) + bonusuri de productivitate (intre 200 - 1000 lei net) - tichete de masa Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati printr-un mesaj.
AtomHR

Angajare Manipulant Marfa


Angajam muncitor pentru activitatea de incarcare, descarcare, manipulare, presare, debitare intr-un centru de colectare deseuri hartie, carton si fier din Sibiu, str Henri Coanda, nr 63. Salariu final 3500 lei ( 3000 lei salariu, 200 lei transport, 300 lei bonuri de masa) Program de lucru Luni-Vineri 8-17. Telefon:
GREEN CONSULT

Angajăm Lucrator In Depozit


Angajăm lucrator in depozit cu sau fără experiență in depozit de PAL, MDF si blaturi pentru bucătărie Responsabilități: Preluarea de marfă de la furnizori/curieri Efectuarea recepțiilor de marfă Verificarea calitativ și cantitativ a mărfii primite Aranajarea mărfii pe rafturi Pregătirea și expedierea comenzilor Participarea la invetare Cerințe: Disponibilitate la efort și muncă fizică Candidatul trebuie să fie punctual Disponibilitate de a învăța Lucru in echipă Beneficii: - salariu motivant ; - bonuri de masă; - program : 8:00-17:00; Luni-Vineri Te așteptăm în echipa noastră! Descrierea companiei Firma este în activitate din anul 1992 și se ocupă cu distribuirea PAL-ului melaminat, MDF, blaturilor de bucătărie si a accesoriilor pentru mobilier. Activitatea se va desfășura la sediul din Sibiu din Strada Ștefan cel Mare, nr. 199, Sibiu Detalii și CV la nr. de telefon
DAREL IMPEX SRL

Angajem Lucrator Calificat In Depozit


Societatea SC ANCORA T&I SRL angajează lucrător calificat in depozit. Detalii la .
Ancora TI srl

Anagajez Vânzătoare Magazin


Anagajez vânzătoare magazin , în județul Sibiu , zona Valea Aurie Salariu atractiv ! Pentru mai multe detalii la telefon
Crivas

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar in Sibiu, zona Strand. Relatii la nr.telefon: . Asteptam C.V-urile pe adresa de e-mail:
YOUR MARKET SRL

Muncitori în Depozit Din Sibiu,​ Program De Noapte


Angajăm muncitori pentru depozit de curierat din Sibiu, zona industriala vest. Program de lucru de luni până vineri de noapte între 20 și 04 . Postul presupune activități de încărcare-descărcare marfă din camioane și sortare colete pe destinații. Oferim salariu net 2400 lei plus 600 lei card de masă plus 200 lei primă de prezență plus decontare transport (maxim 200 lei). Cerințe: disponibilitate la efort fizic, cazier judiciar curat, minim 8 clase, domiciliu la maxim 20km de Sibiu. Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil.
Depozit Curierat

Sortator Colete,​ Depozit Sibiu,​ Program De Noapte


Angajăm sortatori colete pentru depozitul DPD din Sibiu, zona industrială vest. Postul presupune activități de sortare colete pe coduri și încărcare-descărcare marfă. Program de lucru de luni până vineri, în intervalul 20-04. Oferim salariu net 2400 lei + 600 lei bonuri de masă + primă de prezență 200 lei + decontare transport (maxim 200 lei). Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată. Cerințe: - minim 8 clase - disponibilitate la efort fizic - domiciliu sau chirie în Sibibiu sau la maxim 15km de sibiu Angajările se fac pe bază de interviu cu programare la telefon
Depozit Curierat Sibiu

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar Zona Strand


Angajez vanzatoare cu EXPERIENTA pentru magazin alimentar cu autoservire zona Strand, se lucreaza in ture de 8h. Salariu motivant. Detalii la numarul de telefon.
La Doi Pai
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 49 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.