Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Manager in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Manager in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Autopompa De Beton - Merisani


ACTIV GROUP MANAGEMENT angajeaza Operatori autopompa de beton pentru santierul din Merisani ( langa Pitesti ) Cerinte: - experienta de lucru pe autopompa - atestat transport marfa - cartela tahograf Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.
ACTIV GROUP MANAGEMENT

Angajam Soferi Autobasculanta Autobetoniera


ACTIV GROUP MANAGEMENT angajeaza șoferi autobasculanta autobetoniera pentru șantierul de la Tigveni ( jud. Arges ). Cerințe: atestat transport marfă, card tahograf; permis conducere categoria C,C+E; experiență lucrări la terasamente, drumuri, poduri, căi ferate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.
ACTIV GROUP MANAGEMENT

Dispecer Coordonator Transport Marfa


Daca esti o persoană organizată, ordonată, atentă la detalii, responsabilă, cu bune capacitati de coordonare si organizare, cu inițiativă și orientare către rezolvarea problemelor, ai cunostinte de limba engleză scris si vorbit la nivel mediu avansat, detii cunostinte generale specifice pieței transporturilor și a legislației, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Te vei ocupa de organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, urmarind indeaproape realizarea transporturilor si intocmirea actelor, mentinerea contactului permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu. Ne gasesti pe platforma Tara SA, Strada Darzul, Nr. 4, Pitesti, Jud. Arges.
Alx Transport Logistic Arg SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.