Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Manager in Botosani

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Manager in Botosani

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Botosani si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Botosani si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Coordonator Vanzari


Candidatul ideal Noi suntem mândri să facem parte din echipa Provident și că putem face o diferență în viața clienților noștri și ne dorim ca toți colegii noi să simtă același lucru.De aceea, ne vom asigura că îți oferim oportunități de a crește, inova și aduce un impact asupra experienței clienților nostri în colaborarea cu noi!Ce ne dorim de la tine: Să fii pasionat de vânzări şi de muncă de teren; Să îţi placă să coordonezi o echipă şi să fii motivat să faci performanţă; Să fii o persoană ambiţioasă și să apreciezi programul flexibil; Să ai studii medii finalizate – diplomă de bacalaureat; Să ai și permis de conducere.Descrierea jobului La Provident vei găsi o echipă de oameni entuziaști, deschiși, dornici să ajute și pasionați de ceea ce fac.Dacă alegi să devii ,,providentist”, vii într-un mediu divers și vei avea chiar și colegi virtuali – îi vei cunoaște pe roboțeii Arya, Ema și Jorah, care au preluat și optimizat mai multe sarcinile repetitive din Resurse Umane, Financiar sau Cred
PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA

Media netă estimată pe baza celor 130 de salarii introduse în Salario: 4200 RON/Luna

Asistent-manager


Societate de construcții, selectam in vederea angajarii, ASISTENT-MANAGER, cu minim 3 ani de experiență. Se oferă contract de muncă pe durată nedeterminată, activitate în cadrul unui colectiv tânăr și un pachet salarial motivant. Asteptam CV-urile pe adresa noastră de e-mail Relatii la sediul societății din Botoșani, Calea Națională 233, între orele 8.00 - 16.00.
ABC

Media netă estimată pe baza celor 4962 de salarii introduse în Salario: 3750 RON/Luna

Manager De Transport


Dețin Certificat de Competenta Profesionala pentru Manager Transport Marfa si ofer colaborare in TOATA TARA in vederea obținerii Licenței Comunitare Autorizatiei de transport si Copiilor Conforme, precum si analiza Capacitații Financiare a companiei Dvs. Având în vedere faptul ca sunt deja angajata, nu este nevoie de un contract de munca! Se v.a efectua doar un contract de colaborare! Preț discutabil!
SC BOMPA Logistic SRL

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.