Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Manager in Calarasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Manager in Calarasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Coordonator Compartiment/​colectiv Banca - Ajofm | Anofm


Ocupatia: COORDONATOR COMPARTIMENT/COLECTIV BANCA - AJOFM | ANOFMAngajator: CREDEX BROKER S.R.L.Experienta: Experienta putina Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CALARASI
CREDEX BROKER S.​R.​L.​

Manager Banca - Oltenita


Andidatul Ideal Manager Banca Easy Asset Management IFN SA Studii superioare finalizate cu diploma de licenta; Experienta intr-un post similar (constituie avantaj); Experienta si cunostinte specifice domeniului financiar nebancar (constituie avantaj); Cunostinte de operare PC; Bune competente de comunicare si de negociere; Orientare catre rezultate si catre client; Capacitate de organizare a prioritatilor si gandire analitica; Permis conducere categoria B. Descrierea jobului: Coordonarea activitatii Punctului de lucru; Giurgiu Managementul echipei recrutarea si dezvoltarea echipei; Planificarea si organizarea activitatii echipei; Retentia, integrarea si motivarea angajatilor; Indeplinirea indicatorilor de performanta lunar si semestrial; Gestionarea si planificarea procesului de vanzare; Gestionarea si planificarea procesului de colectare creante; Beneficii: -pachet de remuneratie atractiv; -bonusuri lunare, trimestriale si semestriale de performanta -tichete de masa; -asigurare privat
Easy Asset Management IFN SA

Atestat Manager Transport Marfă


Detin atestat manager transport marfă. Ofer servicii catre persoanele interesate pt. obtinerea licentei comunitare si a copiei conforme, cât și pt. colaborare pe termen cât mai lung 500 lei.
Persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.