Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Manager in Tulcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Manager in Tulcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Tulcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manager in Tulcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Coordonator De Santier Inginer


Esti un inginer de constructii navele talentat si ambitios? Vrei sa fii parte dintr-o echipa dedicata excelentei, care este in top? Oportunitate unica pentru ingineri de constructii navele. Cautam un lider! Esti gata sa preiei fraiele ca si COORDONATOR DE SANTIER INGINER in cea mai importanta si mare companie subcontractoare de constructii navale din Romania? Atunci, noi pe tine te cautam! Ca si COORDONATOR DE SANTIER INGINER, vei avea ocazia de a conduce o echipa de muncitori bine pregatiti. Impreuna, veti fi responsabili de productia noastra si de mentinerea standardelor de excelenta pentru care suntem cunoscuti. Te vei alatura echipei noastre solide de la Tulcea, intr-un mediu de lucru in care inovatia este binevenita si solutiile sunt apreciate. Aici vei avea ocazia de a te familiariza cu valorile si cultura noastra, de a invata de la cei mai buni din industrie si de a conduce o echipa de profesionisti de top. Nu rata aceasta oportunitate unica de a face parte din echipa de elita a
SC MARMAN COMTRANS SRL

Coordonator Curieri - Tulcea


Agentia de recrutare Crosswork se afla in cautarea unui Coordonator Curieri, deschis on-site pentru unul dintre clientii nostri, una din cele mai cunoscute companii de curierat din tara. Cu ce se ocupa un Coordonator? - Organizeaza si coordoneaza activitatile desfasurate in cadrul depozitului; - Stabileste si transmite obiectivele si planificarea zilnica catre curieri (rute); - Desfasoara activitatii administrative; - Verifica coletele nelivrate si le pregateste de livrare pentru urmatoarea zi. Cerinte: - Studii medii absolvite; - Experienta anterioara de minim 1 an pe coordonare echipe reprezinta un avantaj; - Bune abilitati de comunicare; - Bune abilitati de transmitere corecta a informatiilor; - Atentie la detalii, buna organizare. Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Mediu de lucru dinamic.
Crosswork
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.