Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Muncitor in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Muncitor in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Construcții


Angajăm muncitori calificați în construcții, salarii atractive de preferat din Arad
Sc.​ Milu Tehnic Construct Srl

Muncitor Constructii


Angajez muncitor in constructii.cu carnet de conducere cat B .. inf tel
3g Logistic

Media netă estimată pe baza celor 57 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajam Muncitori


Angajam muncitori pricepuți în rigips, faianță și gresie. Se oferă lucru în țară și în Italia. Salariu atractiv, mai multe detalii la telefon
S.​R.​L

Muncitori Fatade


Caut muncitori la fatade în Germania
Germania

Muncitori Retele Apa Canal


Societate comercială angajează muncitori Calificați sau necalificați cu experiența in execuția rețelelor de canalizare sau apa.Program de lucru de luni pana vineri orele 08:00 17:00.Salariul începe de la 3150 lei in mâna NEGOCIABIL in funcție de aptitudini și aport la locul de munca.Cel care știe sa citeasca la aparat ptr cote ,constituie avantaj la salarizare.Se cere și se oferă seriozitate.Se asigura cazare dacă este cazul.Alte informații la nr de telefon
raul

Muncitor Instalații Antiincediu


Jobville Group recrutează pentru o firmă specializată pe sisteme antiincendiu. Cerințe: - Studii medii sau profesională - Experiența în instalații nu este necesară, dar prezintă un avantaj - Permis de conducere categorie B Oferta: - Contract pe perioadă nedeterminată - Tichete de masă în valoare de 40 de lei - Transport decontat Salariul se negociază în urma interviului.
Jobville Group

Angajez Muncitor In Agricultura


Angajez muncitor in agricultura, salariu motivant. Se asigura transport si o masa calda la pranz. Permisul de conducere cat. B constituie un avantaj, dar nu este obligatoriu.
OXYGAZON SRL

Angajam Muncitori Necalificați In Arad


Societate comerciala cu sediul în Arad,angajăm muncitori necalificați pentru depozit de lemne . Mai multe detalii la tel:
FODOR FAN LOGISTIC SRL

Muncitor Apa Canal ,​topometrist


societate comerciala angajeaza o persoana care sa stie sa foloseasca o nivela optica ptr executia retelelor de canalizare.Se ofera cazare daca este cazul.Program de lucru luni vineri 08:00-17:00.Informatii suplimentare la telefon.
Societate

Angajez Muncitor Spații Verzi


Angajez îngrijitor spatii verzi . Cunoștințe operare motoutilaje ( masina de tuns iarba , motocoasa , motofierastrau ) . Informații de luni până vineri între orele 09.00 - 17.00 la tel mobil .
Sc Salubritate Spaii Verzi Srl

Angajez Muncitori Calificati In Constructii


Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt
SC .​PAV RED CHEIA CONSTRUCT SRL

Muncitori Calificați Construcții


Angajam muncitori calificați în construcții de toate tipurile,salariu atractiv, plata se face la fiecare sfârșit de săptămână de preferat din Arad.
Sc Milu Tehnic Construct Srl

Caut Muncitor La Ferma De Vaci.​inclusiv Familie


Caut muncitor la o ferma de vaci,inclusiv familie. Ofer cazare,mâncare și internet gratis! Mai multe detalii la telefon

Sudori Calificati,​lacatusi,​muncitori Necalificati


confectii metalice ,structuri metalice
grupman driento

Firma De Constructii Angajeaza Muncitori Calificati


Firma de constructii civile si industriale , angajeaza muncitori calificati ( dulgheri, lacatusi ) in domeniul constructiilor . Pachet salarial atractiv: de la 4000 ron + bonuri de masa in valoare de 600 ron pe luna ! Pentru mai multe informatii : sau .
Mr.​ Fab

Muncitor Ptr Retele Canalizare Apa


societate comercială angajează o persoana care sa știe sa folosească o nivela optica PTR execuția rețelelor de canalizare.Nu sunt necesare studii superioare,doar experiența in acest domeniu.Program de lucru luni vinei 08:00 17:00.Se oferă salariu motivant ,se asigura cazare.Alte informații la nr de telefon.
Societate

Muncitor Necalificat La Montarea,​ Asamblarea Pieselor


CANDIDATUL IDEAL: -studii medii - spirit de echipa - punctualitate si seriozitate - flexibil - meticulos Descrierea jobului Realizarea activitatii de montare si asamblare a pieselor Lucreaza la standarde inalte corespunzatoare cerintelor clientului; Lucreaza in echipa si colaboreaza cu colectivul; Se subordoneaza sefului ierarhic; Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masa - Transport asigurat
SC MULTICO SRL

Caut Muncitori în Germania La Polistiren și Vata Bazaltica


Caut muncitori în Germania la polistiren și vata bazaltica, armare , decorativa

Recrutam Muncitori Necalificati (barbati) Pentru Productia De Canapele!


Cerinte: - Experienta anterioara in productia de canapele constituie un avantaj (atrage un salariu avantajos) ; -Disponibiltate de a lucra in doua schimburi; -Stare de sanatate buna. Se ofera: -Salariu confidential negociat in urma interviului si a probei de lucru; -Tichete de masa de 30 lei zi; -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Ore suplimentare platite 200%; -Asigurare medicala gratuita; -Transport gratuit oferit pentru rutele existente. Rute transport: -ADEA - SOCODOR - PILU - VARSAND - CAPORAL ALEXA - SANTANA -ZIMAND -NADLAC-SEITIN-SEMLAC-PECICA-SANTOMA-SEDERHAT -MISCA-CHISINEU-CRIS- NADAB-SIMAND-CURTICI-SOFRONEA VINGA-FISCUT-FIRITEAZ-CRUCENI-SAGU-ARAD -ARAD-VLADIMIRESCU - MINDRULOC-SAMBATENI-GHIOROC - COVASINT - SIRIA -GALSA-MISCA- PANCOTA - MADERAT - TARNOVA-CHIER -ARAD-VARIASU MIC-IRATOSU-DOROBANTI-CURTICI-MACEA-SANMARTIN-GRANICERI-SOCODOR-PILU-VARSAN-ADEA Persoanele interesate pot suna la numerele de telefon sau .
Recrutare Naiya

Sc Nedav Constar Angajeaza Muncitori Calificați In Constructii.​


Angajăm meseriaș policalificat ( dulgherie, zidărie, finisaje și punere în execuție proiecte ) și posesor permis de conducere cat . B Salariu lunar 5500 ron net ( în mână)
Sc Nedav Constar 2012 srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.