Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Muncitor in Franta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Muncitor in Franta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Franta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Franta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori in constructii Franta


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori, faiantari, finisaje interioare, tamplari, lacatusi, acoperisori, constructori hale etc ). Cerinte:Experienta in domeniu Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos Cazare asigurata Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Groupama. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER SRL

MUNCITORI PREFABRICATE BETON FRANTA ~ 2200€ Net/​Luna +Cazare +Transport


MUNCITORI PREFABRICATE BETON +Sef Echipa FRANTA ~ 2200 Net/Luna +Cazare +Transport Trimite datele de contact sau CV si te sunam Urgent Detalii +40 723 346 355 Se lucreaza intr-o fabrica care produce elemente prefabricate din beton armat pentru tuneluri, locuinte, infrastructura rutiera. Se lucreaza pe linia de productie a acestor prefabricate. Fiecare muncitor va fi instruit in ceea ce are de facut, este vorba de o pregatire specifica liniei de productie, avand o munca repetitiva. -Angajatorul asigura/plateste transport international, cazare si transport la locul de munca. -Salariul lunar NET pentru OPERATORII DE LINIE este estimat la 2200 EUR/pe lună net pentru un program de 40 ore pe saptamana. -Salariul sefului de echipa se discuta la interviu.
TERRAT RECRUITMENT
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.