Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Operator Productie in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Operator Productie in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Femeie La Curatenie In Fabrica,​ Doar Schimbul 2


Angajez femeie la curatenie in fabrica, program de lucru 8 ore, doar schimbul 2 de la orele 14.00 la orele 22. Oferim salar fix, bonuri de masa, prime de sarbatori Fabrica se afla in Micalaca, in apropiere de Lidl!
Smart Group Services

Strungar Frezor Cnc


BAUM FLUORPLASTICS TIMISOARA Punct de lucru Lipova, Calea Timisorii FN, 315400 Lipova / Jud. Arad, Romania BAUM KUNSTSTOFFE GMBH - Wir schaffen Verbindungen. Weltweit! Suntem o intreprindere industriala de dimensiuni medii la nivel international, in jur de 200 de angajati, cu locatii in Germania, SUA, China si Romania si lider de piata in industria noastra. Specialitatea noastra este constructia unor conducte rezistente la coroziune. Vino la noi, te cautam: Strungar si Frezor (f/m) pe masini CNC Utilizarea, controlul si reglarea masinilor unelte si centrelor de prelucrare prin achiere. Asigurarea calitatii pieselor produse. Urmarirea termenelor de productie si livrare precum si incheierea comenzilor in timp util. Veti participa la optimizarea procesului tehnologic. Profilul tau: • Instruire la firma sau la scoala profesionala - specializata in strunjire / frezare • Experienta profesionala de cel putin 2 ani, cel putin 2 ani in cadrul departamentului • Cunostinte in prelucrarea metalelo

Sc Scule Arad Srl : Angajam Operator Cnc - Strungar Cnc Frezor Cnc Strungar Strung Clasic


Cautam colegi noi! SC SCULE ARAD SRL Angajeaza Operator CNC - STRUNGAR CNC FREZOR CNC STRUNGAR STRUNG CLASIC Pentru mai multe detalii contactează-ne : La numarul de telefon : sau te asteptam la sediul nostru din : Loc Vladimirescu,Str Progresului ,nr 54 Jud Arad
SC Scule Arad SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.