Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

98 Locuri de Munca Operator Productie in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

98 Locuri de Munca Operator Productie in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lacatus Confectii Metalice


SC DAVMET TECH SRL Angajam lacatusi confectii metalice. Conditii foarte bune de lucru, salariu atractiv, pe perioada nedeterminata cu contract de munca. Relatii la telefon *****9.

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajam Operator Cnc - 5 Ani De Experienta


SC ATOLIS SRL, cu sediul in Brasov, Str. Zizinului nr.113 A, CUI RO 11411710 , angajeaza operator CNC. Cerinte: - experienta minim 5 ani in productie, - cunostinte de programare CNC, - limba engleza la nivel mediu, - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi si week-end. CV-urile insotite de poza se vor depune la sediul societatii sau se vor trimite prin mesaj prin intermediul site-ului, pana cel mai tarziu la data de 30.04.2024.
Atolis Srl

Recrutam Programator (reglor) Cnc In Brasov


Recrutam PROGRAMATOR CNC - IN BRASOV Cautam colegi cu experienta pe freza, cat si pe freza si strung! Cerinte - Studii tehnice de specialitate; - Experienta relevanta in programare CNC (avantaj - in departamentul de scularie); - Cunostinte solide de desen tehnic si tehnologii de fabricatie; - Cunostinte program Mastercam - avantaj; - Capacitate de concentrate deosebita. Responsabilitati principale - Realizarea programului in functie de cerinte. Beneficii - Salariu negociabil in functie de experienta; - Tichete de masa de 30 lei; - Prime de sarbatori si alte bonusuri; - Prima de relocare (daca este cazul).
Human Solutions

Operator Cnc


Cerințe: -> Experiență anterioară ca Operator CNC sau într-un rol similar -> Cunostinte în citirea și interpretarea schițelor și desenelor tehnice -> Cunoștințe solide despre operațiile și programarea mașinilor CNC -> Abilitatea de a efectua întreținerea rutinieră a mașinilor -> Abilități excelente de rezolvare a problemelor și capacitatea de a remedia problemele mașinii -> Abilități bune de comunicare și de lucru în echipă Beneficii: -> Tichete de masă în valoare de 40 lei zi lucrătoare; -> Cantină - ia o pauză și bucură-te de o masă în cantina noastră. Îți oferim o subvenție zilnică; -> Abonament medical și cabinet medical în incintă - vei beneficia de un abonament medical premium prin rețeaua Regina Maria; -> Prime de sărbători - de Paște, Crăciun și în timpul lunilor de vară; -> Bookster - Ești un cititor pasionat? Atunci poți împrumuta cărțile tale preferate din Biblioteca Bookster; -> Bonusuri de recomandare - Încurajează-ți prietenii să se ală
Vitesco Technologies

Media netă estimată pe baza celor 84 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Operator Cnc Freza


Se lucreaza in 3 schimburi experienta in industrie constituie un avantaj desen tehnic nivel mediu Vei primi: Salariu motivant Oportunitati de dezvoltare si desfasurarea activitatii intr-un mediu de lucru competitiv si profesionist Descrierea companiei Dala HR Suntem o companie care pune clientul pe primul loc. Recrutam si selectam cei mai potriviti candidati pentru cele mai bune locuri de munca. Portofoliul nostru de angajari acopera o gama larga de domenii.
dala

Operator Cnc Strungire Frezare


Descrierea postului: Nu cerem lucruri noi! Dacă ai experiență sigur vei întelege sarcinile pe care va trebui să le deșfăsori: - Aprovizionarea locului de muncă cu materiale și semifabricate; - Asigurarea funcționării mașinilor-unelte cu comandă numerică; - Realizarea produselor conform specificațiilor: desen tehnic, procedura de fabricație, cu respectarea timpilor de lucru stabiliți; - Efectuarea de corecții reglaje minore; - Măsurarea pieselor și realizarea controlului vizual pentru a se asigura că se întrunesc cerințele de calitate; - Prelucrarea prin așchiere a semifabricatelor, folosind SDV-uri, utilajele si echipamentele specifice tehnologiei de strunjire - Menținerea ordinii și curățeniei în spațiul de lucru. Candidatul potrivit - Ambițios, implicat, dornic de învățare - Nivel bun de cunoștinte generale operare freze strunguri CNC; (apreciem sinceritatea și punem accentul pe diversificare) - Nivel bun de cunoștinte tehnice: desen tehnic, materiale, procese d prelucrare a material
Olstral

Operator Cnc Sebes


Adecco Resurse Umane, recruteaza pentru unul din clientii sai din Sebes, specializat in prelucrari mecanice, operator CNC. ATRIBUŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI: -sa cunoască instrucţiunile de funcţionare şi exploatare a utilajelor din atelierul de productie; -sa verifice aparatele de masura si control inainte de inceperea lucrului efectiv; -sa cunoasca instrumentele de masura si control : 3D; -sa foloseasca instrumentele de masura si control in procesul de productie:3D; -sa pregateasca masina pentru reglaj; -sa execute, impreuna cu schimbul anterior si seful de formatie o piesa martor de predare primire a schimbului, la -inceperea acestuia; -sa respecte intocmai planul de operatii si fisa tehnologica; la finalizarea fiecarei operatii, sa depuna fisa OP (fisa tehnologica) la masa de control in tavita pe care este scrisa operatia respectiva. Cerinte: -aptitudinea pentru munca sistematică de derulare şi orientată pe proiect. -stăpânirea programării CNC -cunoştiinţe generale de EDV-, PC- şi flux
Adecco

Operator Cnc


Adecco Resurse Umane, recruteaza pentru clientul sau, un important producator de piese auto, din judetul Brasov. Responsabilitati: -Operarea mașinii CNC de frezare pentru producerea componentelor metalice; -Setarea și ajustarea parametrilor mașinii conform specificațiilor tehnice; -Monitorizarea constantă a procesului de frezare pentru a asigura calitatea și precizia pieselor fabricate; -Întreținerea și curățarea regulată a echipamentului CNC. Cerințe: -Experiență anterioară în operațiuni CNC de frezare. -Abilități tehnice solide și înțelegere a desenelor tehnice. -Capacitatea de a lucra într-un mediu cu termene strânse și presiune. -Atenție la detalii și dorința de a asigura calitatea pieselor fabricate. -Minim 10 clase absolvite cu diploma. Beneficii: -Salariu motivant. -Tichete de masa 35 de lei. -Subventie la cantina. -Transport asigurat. -Spor de noapte.
Adecco

Media netă estimată pe baza celor 358 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Operator In Fabrica


Căutăm operatori producție și roller pentru mai multe companii din Brașov și împrejurimi. Program - 3 schimburi sau ture 12 ore 5 zile cu 5 libere Se oferă: -Venit net intre 3000- 4000 în funcție de experiență -Diferite prime și bonusuri -Transport asigurat
Workforce Group

Reglor La Masina De Prelucare Mase Plastice


Angajam Reglor la masina de prelucare mase plastice. Cerințe: -experiență pe mașina de injectare mase plastice -disponibilitate 3 schimburi -abilități de comunicare și organizare ( va coordona 5 operatoare) Beneficii: -pachet salarial corespunzător postului(salariu negociabil- conteaza experienta si cunostintele tehnice, bonus pana la 10% lunar) -bonuri de masa 40 lei -prime de sarbatori -decont transport publilc -abonament medical privat -zile suplimentare de concediu de odihna, in functie de vechime -cadou zi libera plătită pentru ziua de naștere.
Novapax

Reglor Masini Unelte


Angajam Reglor masini unelte in industria automotive in Brasov. CERINTE: - studii medii - cunostinte de desen tehnic - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi: 06.00-14.00 14.00-22.00 22.00-06.00 - experienta in fabrica ca reglor masini unelte - cunostinte de mecanica hidraulica pneumatica RESPONSABILITATI: - asigura montarea, demontarea si reglarea adaptoarelor pe prese, conform timpului specific alocat - executa reparatii la masini si elementele periferice, care nu necesita interventia mentenantei - asigura intretinerea masinilor la parametrii normali de functionare BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medicala privata - masa subventionata la cantina - bonuri de masa in valoare de 35 de lei - asiguram cazare persoanelor din alte judete - transport asigurat: Brasov, Codlea, Ghimbav, Zarnesti, Rasnov Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048.
AME HR SOLUTION

Controlori Calitate In Fabrica


Angajam Controlor calitate la o fabrica din Brasov. CERINTE: - minim școala profesională - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi: 07:00-15:00 15:15-23:00 23:00-07:00 - cunoștințe operare PC (MS-Office, SAP, PLM) - experiență minim 1 an ca operator în producție RESPONSABILITATI: - realizează inspecţiile pentru care este autorizat conform autorizatiei eliberate de departamentul de calitate - verifică piesele după cerințele din comanda de producție, cerintele planului de verificare, ale reglementărilor de producție și examinare, precum și a prevederilor din documentele de construcție prin utilizarea mijloacelor de verificare - verifică dacă piesele sunt marcate corect, participă la analiza reclamatiilor, identifică deviațiile, participă activ la îmbunătățirea proceselor BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medicala - subventie la cantina - bonuri de masa in valoare de 30 lei - prima de productivitate, de prezenta - transport asigurat: Sacele, Brasov, Zarnesti
AME HR SOLUTION

Debitator Semifabricate In Fabrica


Angajam Debitator semifabricate la o fabrica din Brasov. CERINTE: - experiență minim 1 an - minim scoala profesionala - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi: 07.00-15.00 15.15-23.00 23.00-07.00 RESPONSABILITATI: - citirea și preluarea comenzii - operarea fierăstrăului pendular și circular - tăierea dimensiunilor de debitare conform planului - aranjarea pieselor în lăzi (paleți) și verificarea cantităților - raportarea finalizării operațiilor de tăiere și scrierea șarjei în comandă - realizarea programului de debitare ținându-se cont de dimensiunile pieselor și a fibrei specificate pe comandă BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medicala - subventie la cantina - bonuri de masa in valoare de 30 lei - prima de productivitate, de prezenta - transport asigurat: Sacele, Brasov, Zarnesti, Rasnov, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Bod Colonie.
AME HR SOLUTION

Analist Calitate In Fabrica


Angajam Analist calitate la o fabrica din Brasov. CERINTE: - lb engleza nivel avansat - auditor intern pe TS16949, ISO, ISISISO1400 - experiență pe un post de inginer calitate sau auditor intern: minim 1 an - studii superioare finalizate - Ingineria și managementul calității (TCM, IT, aeronautică, mecanică, SIM, fizică, inginerie economică) RESPONSABILITATI: - coordonarea pregătirii pentru auditurile externe (împreuna cu MFT - supravegerea calificării proceselor - suport la auditurile externe și interne - realizarea Verificarea instrucțiunilor - documentarea analizei în formularul PPS - coordonarea PFMEA cu echipa MFT și participarea ca membru al echipei în ședințele pentru actualizare CP - raportarea neconformităților identificate, la ședința zilnică SQCDP - realizarea auditurilor Go, look&See - supravegerea zonelor de carantină din ariiile de producție în responsabilitate - contribuie activ la îmbunătățirea continuă a indicatorilor de performanță și la identificarea modalităților
AME HR SOLUTION

Lăcătuș Confecții Metalice Ușoare - în Secție


I. Beneficii - Avantaje : VENIT NET Lunar: 3.600-5.000 LEI în funcție de nivelul de competențe profesionale. Valoare tichet masă = 35 LEI tichet x nr. zile complete lucrate lună, tichetele fac parte din venitul NET salarial lunar anual, sunt gestionate pe Card. salarizare dinamică în funcție de performanțele individuale și generale ale societății plata integral prin bancă (nu se fac plăți în numerar!), prime-premieri, sporuri, ș.a. asigurarea după caz a transportului din Brașov la locul de muncă în Hărman (cca. 5-6km, de la ieșirea din Bv. spre Sf. Gheorghe-Bacău) posibilitate avansare în post după caz, se poate asigura și cazare individuală la cca. 250m de fabrică (gratuit) program 8h + 30 min. +15 min. pauză L-V (se lucrează doar sch. 1, + una Sâmbătă pe lună 8h + 30 min. pauză posibilitate de a lucra pentru venit bonificat suplimentar (după caz) instruiri permanente, zilnice sau săptămânale, lunare în conformitate cu cerințele postului alte avantaje în funcție de vechimea în firmă ș
KRONEMAG INDUSTRIES

Tehnician Gestiune Stoc In Fabrica


Angajam Tehnician gestiune stoc la o fabrica din Brasov. CERINTE: - studii medii - cunostinte MS Office - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi: 07.00-15.00 15.15-23.00 23.00-07.00 - experienta minim 3 ani in gestiune (de preferat intr-o fabrica) RESPONSABILITATI: - introduce marfa în stoc în baza documentelor de intrare - stochează în spații bine delimitate și corespunzătoare a produselor stocate - răspunde de înregistrarea sistematică și operarea cronologică a datelor privind stocurile (FIFO) - efectuează inventare fizice, anuale și periodice (acolo unde se impune), la solicitarea superiorului ierarhic - inregistrează, prelucrează şi păstrează informaţiile referitoare la situaţia stocurilor - scopul postului constă în primirea, verificarea, depozitarea, gestionarea componentelor și sau materialelor auxiliare (freestock) în vederea comisionării (alcătuirea kit-urilor necesare în vederea producției de ansambluri) BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medica
AME HR SOLUTION

Angajam Personal In Fabrica


ANGAJAM IN FABRICA: - Electricieni - Mecanic intretinere utilaje - Stivuitoristi - Operator CNC - Reglor -Strungar - Sculer matriter - Inginer termist -Operator termist / Tratamentist termic Ne poti trimite un cv: Sau ne poti contacta:
bvb recruit

Operator Cnc Laser Tip Fiber Cu Experienta


Societatea Comerciala LIMEX TOTAL GROUP SRL Avand punctul de lucru in Brasov, strada Zizinului nr. 121, angajeaza: - OPERATOR CNC LASER tip fiber CU EXPERIENTA Candidatul ideal: - atestat stivuitorist valabil ( nu este obligatoriu, dar ajuta ) - cunostinte bune de desen tehnic citire si interpretare - operarea unei masini cu comanda numerica ( Bodor ) - verificarea aleatorie a cotelor reperelor in timpul prelucrarii si aplicarea corectiilor necesare - participarea la actiunile de imbunatatire continua din cadrul fabricii - programul de lucru este: schimbul 1 de la 07,00 la 15,30 si schimbul 2 de la 15,00 la 23,30 - schimbul 3 nu se lucreaza Conditii financiare: -pachet salarial atractiv -prime de sarbatori legale; -tichete de masa electronice; -decontare transport; -masa calda; -asigurare medicala Medlife; Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Limex Total Group

Inginer Automatist-programator Plc


Angajam inginer automatist-programator pentru sisteme BMS/BEMS se cere experienta minima de un an in proiectarea si/sau executia de sisteme de automatizare; - experienta in proiectarea/executia de sisteme BMS/BEMS constituie avantaj; - experienta in sisteme SCADA constituie avantaj; - detinerea de permis de conducere categoria B constituie avantaj; - se ofera - salariu motivant si corespunzator pregatirii si activitatii depuse; - se asigura conditii bune pentru relocare in Brasov pentru persoanele care doresc relocarea in Brasov;
LISSCOM

Angajam Strungar Universal


Firma cu punct de lucru în Harman angajam strungar universal cu experienta in producția de unicate și cunoștințe desen tehnic.
SC Miram Servicii SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 98 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.