Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Operator Productie in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Operator Productie in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Productie in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Terapia Angajează Fochist


Terapia - a SUN PHARMA Company caută FOCHIST care să se alăture echipei noastre din Cluj-Napoca. Cerințe: - autorizație ISCIR abur+apă, experiență minim 6 luni Program - 12 24 Beneficii - salariu atractiv + tichete de masă + primă de vacanță + alte bonusuri salariale
Terapia - a SUN PHARMA COMPANY

Angajam Frezor Strungar


Cautam coleg pentru a lucra pe freza (strung -optional) clasica. Oferim loc de munca stabil si nestresant pe termen lung. Daca nu ai experienta te indrumam noi. Ce ne dorim de la tine: Dorința de a învăța Cunoștințe de noțiuni de desen tehnic - constituie un avantaj Seriozitate Atenție la detalii, precizie Descrierea postului: Pregătește semifabricatele ce urmează a fi prelucrate în conformitate cu instrucțiunile de lucru și comanda de producție; Pregătește, reglează și operează utilajele Utilizează echipamente de măsură și control în scopul verificării bunei execuții și asigurare calității; Respectă documentația de producție și desenul de execuție; Se asigură că are dispozitivele și instrumentele de măsură adecvate pentru piesele în lucru; Beneficii: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Salarizare motivantă Premii
Dea Sigma SRL

Mecanic Reparatii Auto-utilaje,​ Electrician Auto-utilaje,​ Strungar


Companie in domeniul constructiilor rutiere angajeaza: mecanic reparatii auto-utilaje, electrician auto-utilaje si strungar pentru lucrarile contractate de societate. Salariul net incepe de la 5000 lei. Pentru informatii suplimentare sunati la nr. de telefon: .
DIFERIT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.