Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Programator in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Programator in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Programator in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Programator in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Programator /​ Operator Strung /​cnc Okuma - Cu Experienta In Programare Igf - 1000-1500 Euro


S.C. ATOLIS S.R.L angajează: PROGRAMATOR / OPERATOR CNC Experienta și calificare: - Experienta minima 3 ani - O buna înțelegere a modului de execuție a pieselor prin strunjire pe mașină cu comanda numerica in 3 axe, a materiilor prime, a uneltelor și a tehnologiei implicate în procesul de producție. Cerințe profesionale: - Bune cunoștințe tehnice - Cunoaștere desen tehnic și măsurare cu instrumente clasice de măsura (șubler, ceas comparator, micrometru etc.) - Atitudine orientata spre rezolvarea de probleme. - Cunoștințe SDV/AMC. - Capacitate de organizare și planificare optima a propriilor sarcini. - Abilități de comunicare și relaționare. - Contribuirea la menținerea unei atmosfere plăcute la locul de munca. Descrierea postului: - Realizarea produselor de complexitate mare, unicate sau în serii mici și mari în conformitate cu specificațiile din documentație și a instrucțiunilor de lucru pe mașinile cu comanda numerica. - Identificarea și asigurarea montării sculelor pe mașina și a di
S.​C.​ ATOLIS S.​R.​L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.