Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Programator in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Programator in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Programator in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Programator in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Programator Stoll


Angajam persoana calificata pentru masini tricotat Stoll.Relatii la sau Postul este de 4 ore zilnic in Brasov.
Knitwear srl

Inginer Automatist-programator Plc


Angajam inginer automatist-programator pentru sisteme BMS/BEMS se cere experienta minima de un an in proiectarea si/sau executia de sisteme de automatizare; - experienta in proiectarea/executia de sisteme BMS/BEMS constituie avantaj; - experienta in sisteme SCADA constituie avantaj; - detinerea de permis de conducere categoria B constituie avantaj; - se ofera - salariu motivant si corespunzator pregatirii si activitatii depuse; - se asigura conditii bune pentru relocare in Brasov pentru persoanele care doresc relocarea in Brasov;
LISSCOM

Recrutam Programator (reglor) Cnc In Brasov


Recrutam PROGRAMATOR CNC - IN BRASOV Cautam colegi cu experienta pe freza, cat si pe freza si strung! Cerinte - Studii tehnice de specialitate; - Experienta relevanta in programare CNC (avantaj - in departamentul de scularie); - Cunostinte solide de desen tehnic si tehnologii de fabricatie; - Cunostinte program Mastercam - avantaj; - Capacitate de concentrate deosebita. Responsabilitati principale - Realizarea programului in functie de cerinte. Beneficii - Salariu negociabil in functie de experienta; - Tichete de masa de 30 lei; - Prime de sarbatori si alte bonusuri; - Prima de relocare (daca este cazul).
Human Solutions

Angajez Programator /​ Operator Strung /​cnc Okuma - Cu Experienta In Programare Igf - 1000-1500 Euro


S.C. ATOLIS S.R.L angajează: PROGRAMATOR / OPERATOR CNC Experienta și calificare: - Experienta minima 3 ani - O buna înțelegere a modului de execuție a pieselor prin strunjire pe mașină cu comanda numerica in 3 axe, a materiilor prime, a uneltelor și a tehnologiei implicate în procesul de producție. Cerințe profesionale: - Bune cunoștințe tehnice - Cunoaștere desen tehnic și măsurare cu instrumente clasice de măsura (șubler, ceas comparator, micrometru etc.) - Atitudine orientata spre rezolvarea de probleme. - Cunoștințe SDV/AMC. - Capacitate de organizare și planificare optima a propriilor sarcini. - Abilități de comunicare și relaționare. - Contribuirea la menținerea unei atmosfere plăcute la locul de munca. Descrierea postului: - Realizarea produselor de complexitate mare, unicate sau în serii mici și mari în conformitate cu specificațiile din documentație și a instrucțiunilor de lucru pe mașinile cu comanda numerica. - Identificarea și asigurarea montării sculelor pe mașina și a di
S.​C.​ ATOLIS S.​R.​L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.