Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Buzau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Buzau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Hotel- Receptioneri,​ Cameriste,​ Lucratori Bucatarie


Candidatul ideal Nivel de studii:Studii medii sau gimnaziale, in functie de postul ocupat;Calificari/ specializari necesare:Cursuri speciale pentru familiarizarea cu politicile şi procedurile hotelului( receptioner, camerista, lucrator bucatarie, etc.)Cunoaşterea la nivel conversational a unei limbi străine de circulaţie internaţională, preferabil limba engleză, pentru receptioneri;Competenţele postului :*dedicare lucrului cu clienţii;*atitudine pozitivă;* aptitudini de comunicare;*spirit de observaţie şi atenţie la detalii;*amabilitate, toleranţă, calm;*flexibilitate, asumarea responsabilităţilor;Descrierea jobului Răspunde de calitatea serviciilor oferite clienţilor hotelului.Răspunde de menţinerea unor standarde înalte ale igienei, ale aspectului şi curăţeniei în toate activităţile desfăşurate în cadrul complexului hotelier;Isi indeplineste cu simt de raspundere toate atributiile din fisa postului;Anunţă cu promptitudine managerul pentru defecţiunile ivite la echipamente, instalaţii
AOL FIRST HOLDING S.​R.​L.​

Casier /​ Lucrator Comercial 4500-5000 Lei+cazare Costinesti


Candidatul ideal - Esti inteligent, prietenos si harnic;- Esti corect, serios si ai o atitudine pozitiva in relatiile cu oamenii;- Sincer si cinstit;- Dornic de a invata lucruri noi .Descrierea jobului Responsabilitati:a.Receptioneaza marfurile conform facturilor si sesizeaza in scris neregulile constatate.b. Pregateste marfurile pentru expedierea catre client.c. Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora.d. Marcheaza cu preturi produsele din magazin , conform listei de preturi stabilite de superior.e. Verifica periodic stocurile din magazin.f. Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre toate produsele.g. Impacheteza produsele pe care le vinde clientilor.h. Manipuleaza marfa.k. Prezinta si vinde produsele firmei intr-un mod profesionist;l. Elibereaza tuturor clientilor bonuri de casa.Beneficii:Pachet salarial atractiv, tichete de masa, bonus de performanta.
MAMMA MIA MARKET SRL

Receptioner Hotel Avenue Buzau


Hotel Avenue Buzau cauta un nou coleg pentru departamentul de receptie. Program 12 24 - 12 48 in ture de zi si de noapte. Vorbesti limba engleza, ai cunostinte PC si stii sa trimiti un email? Poate ca esti fix ceea ce cautam! Aplica daca si tu esti dornic de o cariera in turism. Ne plac persoanele serioase si istete, dar si sociabile. Daca esti dispus sa inveti, te formam noi sa fii un viitor lider in echipa Avenue Hotels. In functie de competentele tale poti avea parte de multe beneficii in colaborarea cu noi. Nu ezita sa ne trimiti un mesaj sau sa ne contactezi la numarul de telefon.
HOTEL AVENUE

Recepție- Coordonare Activitate


Suntem Simple Smile clinica stomatologica din Buzau. Cautam un Coordonator de Clinica care sa sustina activitatea medicala cu eficienta, flexibilitate, siguranta si integritate. Care este profilul tau: Experienta in coordonare de echipe (indiferent de domeniu) Experienta in gestionarea relatiilor cu clientii Experienta in gestionarea fluxului operational din cadrul unei companii Cunostinte financiare Capacitatea de solutionare a situatiilor complexe Inteligenta emotionala si relationala Gandire critica si gandire strategica Grad ridicat de autonomie profesionala, proactivitate, initiativa Disponibilitate de invatare continua Excelente abilitati administrative, de organizare, prioritizare si planificare Care sunt responsabilitatile tale: Comunica si implementeaza la nivelul echipei sale obiectivele strategice si operationale stabilite de conducerea companiei; Monitorizeaza gradul de realizare a obiectivelor dupa indicatori specifici stabiliti Raspunde de utilizarea optima a resurselor f
Simple Smile

Asistent Manager Hotel Avenue


Căutăm o persoana profesionista dedicata și organizata pentru a se alătura echipei noastre în calitate de Asistenta manager. Responsabilități: Pregătirea documentelor lunare Respectarea strictă a procedurilor interne ale companiei. Menținerea unei relații profesionale cu clienții și furnizorii. Administrarea eficientă a tuturor documentelor și corespondenței firmei. Monitorizarea și asigurarea conformității cu normele și reglementările relevante. Rezolvarea proactivă a problemelor administrative și logistice. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul administrativ birou. LIMBA ENGLEZA LA NIVEL CONVERSATIONAL - OBLIGATORIU Abilități excelente de organizare și atenție la detalii. Capacitatea de a respecta termenele limită strânse. Abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonală. Cunoștințe solide de utilizare a pachetului Microsoft Office. Cunostinte de contabilitate primara Beneficii: Pachet salarial competitiv. Mediu de lucru profesional și susținător. Oportunități de
HOTEL AVENUE

Hotel Avenue Buzau Angazeaja


Hotel Avenue Buzau angajeaza -Ospatar si receptioner, oferim cazare pentru persoanele din alte localitati.
HOTEL AVENUE

Hotel Avenue Buzau Angajeaza Ospatar


Hotel Avenue Buzau angajeaza ospatar pentru restaurantul a la carte si evenimente: Candidatul Ideal - Responsabil - Harnic - Serios - Aspect fizic placut, atitudine pozitiva - Amabil - Integrare usoara intr-un colectiv Descrierea jobului Responsabilitati: - Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista - Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor - Servirea exemplara a clientilor - Mentinerea curateniei in restaurant - Incasarea notei de plata Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Program flexibil - Salariu fix (se negociaza la interviu in functie de experienta) - Posibilitate de avansare Cautam doar persoane serioase si implicate, interesate sa ofere cele mai bune servicii turistilor nostri. In schimb, oferim un mediu placut, bonusari si cresteri salariale pentru loialitate si performanta. Doar colaborari pe termen lung. Ne puteti suna pentru mai multe detalii sau va asteptam in locatia no
HOTEL AVENUE

Pensiunea Casa Cu Tei Angajează Lucrători Bucătărie Cu Fără Calificare


Pensiunea Casa cu tei din Sarata-Monteoru ,județul Buzău angajează bucătar și ajutor de bucătar cu sau fără calificare.Experienta anterioară reprezintă un avantaj . CV-urile se pot depune la recepția pensiunii sau se pot trimite pe e-mail la adresa : Pentru alte detalii ne puteți contacta și telefonic la numărul . . Vă așteptăm în echipa noastră!
VACANTA TUR SRL

Pensiunea Casa Cu Tei Angajează Ospătar Ajutor Ospătar


Pensiunea Casa cu tei din Sarata-Monteoru ,județul Buzău angajează ospătar și ajutor de ospătar cu sau fără calificare.Experienta anterioară reprezintă un avantaj .Anuntul este valabil pentru persoanele din județul Buzău .Nu oferim transport. CV-urile se pot depune la recepția pensiunii sau se pot trimite pe e-mail la adresa : Pentru alte detalii ne puteți contacta și telefonic la numărul . . Vă așteptăm în echipa noastră
VACANĂ TUR SRL
Vezi alte joburi relevante

Ajutor Bucatar Restaurant


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Restaurant cunoscut din Buzau angajeaza AJUTOR BUCATAR CU EXPERIENTA . Se ofera: mediu de lucru sigur + salariul pornind de la 2500 net + alte beneficii. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere 8:00-23:00.
FURNICA ZILIERA SRL

Vanzatoare Cofetarie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam o persoana placuta, atenta, comunicativa, cu experienta in vanzare pentru cofetarie din Buzau. Program de lucru:luni - vineri- in ture1 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Cofetar /​ Personal Productie


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam COFETAR / PERSONAL PRODUCTIE cofetarie artizanala din Buzau. Cautam persoane muncitoare, serioase, care au mai lucrat in cofetarie sau care sunt pasionate de acest domeniu si vor sa invete. Program de lucru: luni- vineri 8:00-17:00, 1 weekend lucrat- 1 liber. Salariul porneste de la 2400 net + 600 lei tichete masa + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Covrigar si Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam COVRIGAR SI PATISER CU EXPERIENTA pentru patiserie covrigarie cunoscuta din Buzau. Cautam persoane muncitoare, serioase, care au mai lucrat in domeniu si care au calificare. Program de lucru: 6:00-14:00 si 14:00 - 20:00. Se ofera : salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser Calificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PARISER CALIFICAT SI CU EXPERIENTA pentru covrigarie patiserie din Buzau. Prgram de lucru: 6:00-14:00 si 14:00-20:00. Se ofera: salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Vanzatoare cu experienta Cofetarie Artizanala


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE COFETARIE cu EXPERIENTA pentru locatie cunoscuta din Buzau, in care totul este natural si foarte gustos!  Se cauta persoane placute, atente, comunicative. Program de lucru:luni - vineri 13:00-21:001 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Cofetar


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Suntem în căutarea unui cofetar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă îți place să lucrezisă creezi deserturi delicioase, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Cerințe:Experiență anterioară in cofetarie - constrituie un real avantajCreativitate și atenție la detalii în decorarea deserturilorCapacitatea de a lucra eficient într-un mediu rapid și solicitantAtenție la igienă și siguranță alimentarăAbilități bune de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă. Beneficii:Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamicPotențial de creștere și dezvoltare profesionalăSalariu competitiv și beneficii suplimentarePosibilitatea de a-ți exprima creativitatea și de a-ți pune amprenta asupra deserturilor noastre Program de lucru:luni-vineri 8:00-17:00 (pauza masa),1 weekend lucrat - 1 weekend liber (sambata 8:00-21:00 si duminica 8:00-20:00). Se ofera: salariul 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Menajera cu experienta (curatenie+gatit)


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o persoana placuta, atenta, muncitoare, serioasa, care a mai lucrat in domeniul curateniei, pentru familie din Maracineni.Doamna va gati si se va ocupa de curatenia din casa.Referinte la cerere!Program de lucru: 8h/zi luni- vineri.Salariul il stabilim impreuna.
FURNICA ZILIERA SRL

Menajera


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Angajam cu contract de munca MENAJERA CU EXPERIENTA pentru familie care locuieste la casa in Cernatesti. Cautam o doamna serioasa, muncitoare , atenta, care a mai facut menaj in case si care gateste. Program de lucru: luni- vineri - 8h/zi. Salariul oferit : intre 3500-4000 net.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PATISER CU EXPERIENTA pentru locatie situata in centru. Cautam o persoana cu calificare si experienta in patiserie. Program de lucru: luni- vineri 7:00-15:00. Salariul porneste de la 3000 net- in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA SRL

Manager Restaurant - Mesopotamia Buzau


Candidatul ideal Candidatul ideal pentru Mesopotamia este o persoană deschisă, amabilă, pozitivă care își dorește să învețe zi de zi. Să iubească interacțiunea cu oamenii și să creeze un loc plăcut pentru angajații din echipa sa. Să acorde respect clienților, partenerilor și furnizorilor cu care interacționează. Îți dorești să faci parte din echipa Mesopotamia din Buzău - Shopping City? Așteptăm CV-ul tău, aplică în formularul de mai jos.Descrierea jobului - Coordonarea echipei- Capacitatea de a motiva echipa- Organizarea punctului de lucru- Atitudine pozitiva si conciliantă în relațiile cu clienții și colegii- Coordonarea programelor de instruire/training ale personalului- Organizarea programului de lucru a personalului- Menținerea relației cu furnizorii- Urmărirea calității preparatelor, cantitativ și calitativ- Stabilirea necesarului de materii prime/ marfuri, necesare restaurantului- Experiență în domeniu și studiile superioare reprezintă un avantajCe oferim:- Salariu atractiv- Tra
SET-CORPORATION SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.