Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

50 Locuri de Munca recruiter in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

50 Locuri de Munca recruiter in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi recruiter in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Laborant chimist


Laborant chimist (pentru laborator cerneala)
BRILLIANT RECRUITMENT

Media netă estimată pe baza celor 240 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Tipograf flexograf (ajutor)


Tipograf flexograf (ajutor)
BRILLIANT RECRUITMENT

Operator Montaj Manual Carbon- Brașov


Recrutăm OPERATOR MONTAJ CATERGE CARBON, pentru unul dintre clienții noștri, lider internațional pe piața producției de catarge pentru ambarcațiuni. Punct de lucru: Brașov CERINTE: - Studii medii finalizate; - Experiență și dexteritate în lucrul cu unelte și scule manuale; - Cunosțințe desen tehnic; - Experiență în montaj manual într-un domeniu similar; - Capacitate de concentrare , flexibilitate și seriozitate; - Abilitati excelente de lucru in echipă, atenție la detalii și răbdare. BENEFICII - Salariu discutabil în cadrul interviului; - Bonuri de masă în valoare de 20 lei; - Program de lucru ; - Transport decontat sau asigurat; - Echipament de lucru asigurat.
FlexiWork Recruitment

Operator Producție- Industria Ambalajelor Ghimbav


Recrutăm OPERATOR PRODUCȚIE pentru unul dintre clienții noștri colaboratori, companie europeană, lider în domeniul ambalajelor. Punct de lucru: Ghimbav CERINTE - Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - Rezistență pentru efort fizic; - Experiență anterioară în producție minim 3 luni. BENEFICII: - Salariu 3850-3950 lei Brut+ sporuri ore de noapte; - Bonus de performanță 1000 lei Brut/ lună; - Bonuri de masă de 25 lei/ Ziua lucrată; - Prime de Paști si Crăciun 300 lei net; - Bonus de recomandare 3000 lei net; - Primă de vechime de 1000 lei brut se acordă o dată la 2 ani; - Abonament clinică privată. - Transport asigurat - Pe rutele Vulcan, Mina 1 Mai, Codlea, Ghimbav, Dumbrăvița, Perșani, Zărnești, Râșnov, Cristian, Brașov, Măgurele, Săcele, Hălchiu, Bod.
FlexiWork Recruitment

Operator Drapaj - Debitare Carbon


Recrutăm OPERATOR PRODUCȚIE CARBON (DRAPAJ), pentru unul dintre clienții noștri, lider internațional pe piața producției de catarge pentru ambarcațiuni. Punct de lucru: Brașov CERINTE: - Studii medii finalizate; - Experiență ca și croitor constituie un avantaj; - Experiență similara ca Operator Productie, ideal Carbon; - Capacitate de concentrare și foarte multă răbdare. BENEFICII: - Salariu discutabil în cadrul interviului; - Bonuri de masă în valoare de 30 lei; - Bonus performanță lunar; - Program de lucru 7.00-15.30; - Transport decontat sau asigurat; - Spor ore de weekend 100%; - 21 de zile de concediu.
FlexiWork Recruitment

Angajam In Fabrica Brasov


Oferim pachet salarial complex, format din: - Salariu peste medie - Tichete de masa - Sporuri - Bonusuri de eficienta - Prime - Transport ASIGURAT - Asigurare medicala privata - Loc de munca stabil, cu contract de munca pe perioada nedeterminata Va rugam sa ne trimiteti un cv: sau ofer detalii la numarul :
BVB RECRUIT

Tehnician Sloturi - Cu Deplasare In Tara


Recrutam Tehnician Sloturi pentru unul dintre actorii principalii de pe scena jocurilor de noroc din România. Brașov Cerințe: Studii medii finalizate; Permis de conducere cat B; Disponibilitate relocare constantă; Disponibilitate training platit (o lună) Promptitudine și dedicare. Beneficii: Salarizare avantajoasă; Contract pe bază de pfa; Bonusuri de performanță; Mașină de serviciu + decont combustibil; Cazare gratuită, utilități incluse; Program de lucru flexibil ; Program: 5 saptamani lucrate, 1 saptamană liberă; Decont telefon 65 ron / lună Diurnă zilnica 65 ron Responsabilități: Menținerea în condiții tehnice bune a aparatelor de jocuri; Colectarea sumelor din aparate și depunerea acestora în bancomatele de la locație; Rezolvarea incidentelor ce țin de aparatură de la locațiile din subordine.
Smart Recruit

Angajam In Brasov


Angajari: Manipulanți; Operatori necalificați; Operatori presa: calibrare si compactare; Reglor; Operatori CNC; Operatori sudura; Operatori montaj; Electromecanic; Ajutor gestionar; Ambalator manual; Lucrator comercial in supermarket; Contactează-ne la numărul de telefon:
BVB RECRUIT

Angajam Personal In Fabrica


ANGAJAM IN FABRICA: - Electricieni - Mecanic intretinere utilaje - Stivuitoristi - Operator CNC - Reglor -Strungar - Sculer matriter - Inginer termist -Operator termist / Tratamentist termic Ne poti trimite un cv: Sau ne poti contacta:
bvb recruit

Bucătar în Olanda- Aprilie 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 50 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.