Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Sofer Profesionist in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Buldoexcavatorist,​ Soferi


Societate de constructii angajeaza: - BULDOEXCAVATORIST - SOFERI categoriile B, C, E, cu atestat transport marfa
Fincodrum

Angajam Sofer Cat B


Firma de transport persoane angajam soferi cat B Cerinte: -Atestat transport persoane în regim de închiriere -Adaptabilitate la lucrul cu oameni -Punctualitate -Bună îngrijire a mașinii ( curățenie) O foarte bună comunicare interioara (sofer dispecerat) Corectitudine de ambele părți SE OFERĂ -SALARIU MOTIVANT (3500 + ) -LUCRU IN ECHIPA

Angajam șoferi


Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :
Claudiu

Angajam Sofer Cat B


Se angajează sofer cat B Cerinte Atestat transport persoane în regim de închiriere Punctualitate O buna comunicare cu oameni Se oferă Șalariu motivant ( 3500 + depinde de implicare) Corectitudine
Trans Olteanu tour

Sofer Categoria C


caut sofer categoria C cu atestat pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați la Nr de tel .
kelu companysrl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajez Sofer Categoria C+e


Ne extidem parcul auto ,vehicule EuroVI cautam soferi profesionisti categorie permis C+E ,pentru efectuare transport marfa international marfuri generale in regim tur-retur. remunerare atractiva. Suna ma daca esti interesat.!
ORZAN TRANS

Soferi Categoria C+e Cluj-napoca


New Recycling, angajeaza soferi profesionisti pentru curse interne in Romania , dar si externe in Bulgaria.Responsabil cu incarcarea ,transportul si descarcarea marfurilor transportate conform regulilor si procedurilor interne. Respectarea rutelor locale sau a rutelor fixe interne stabilite de coordonatorul de transport incluzand orasele : Cluj-Napoca , Brasov, Tg Mures, Craiova Se transporta baloti de deseuri, plastic sau lemn Rutele se desfasoara pe urmatorul traseu: Cluj-Napoca spre Radauti si retur, se transporta lemn . Cautam persoane cu domiciliul in Cluj-Napoca Cerinte: Permis de conduce cat. C+E Experienta de lucru minim 2 ani in transport intern Atestat Profesional pentru transport marfa Card digital pentru tahograf Aviz Medical si Psihologic cu siguranta circulatie Se lucreaza conform tahografului, se circula la program Responsabil cu mentinerea autovehiculelor in stare normala de functionare Respectarea consumurilor normale Respectarea programului de lucru stabilit , a orelo
SC NEW RECYCLING SRL

Angajez șoferi Urgent!!!


Societatea transport persoane Olteanu Travel, angajează șoferi categoria B cu atestat transport persoane în regim de închirieri. Salariul minim 3000 lei net. Cerințe: engleză la nivel conversațional, corectitudine, abilități de lucru în echipă.
SC Olteanu Travel SRL

Anunt Angajare Sofer /​ Poate Fi Si Pensionar!


CIC SRL - BRASOV Angajam: Conducator auto transport rutier de marfuri Cerinte: Permis de conducere cat. B, C, E si Atestat valabil Experienta in domeniu, minim 2 ani Cunostinte: mecanizare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
Constructii Industriale Civile SRL

Șofer Internațional


Se cauta șoferi pentru ruta internațională . Singur sau echipaj format .Nu formam echipaje . Tip de transport : marfa generala . Tip de remorca transportată : prelata frig box . Cerinte : -cartela de tahograf -permis de conducere categoria C+E -atestat de transport marfa Baza și preluarea camionelor se va face din Spania . (camioane euro VI) Salarizare : 2800 cu salariul pe țară inclus (contractul de munca este pe România). Echipaj - Pentru echipaje 5000 cabina . Pentru mai multe informații contactați-ne la numărul de telefon sau pe watsapp :
pirujo trans

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 8000 RON/Luna

Angajare Sofer Categoria D Brasov


Firma transport persoane, angajam conducatori autobuz din Municipiul Brasov detinatori categoria D cu atestat si toate documentele valabile. Experienta este obligatorie. Tip transport conventie, transport angajati care lucreaza in schimburi 1,2,3 si Tesa . Interviurile de selectie vor avea loc in data de 21.06.2023. Pentru mai multe informatii sunati la
SS Groupe Prodimpex SRL

Anajam Sofer Livrator


Pizzeria Bella Napoli angajeaza sofer livrator 2 zile cu 2 libere. Ora 11-22 Pt delatii sunati la nr telefon
Napoli Pizza

Angajam șoferi Pt Uber și Bolt


Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :
Claudiu

Angajez Șofer Categoria B.​ (curier Cargus)


Angajez șofer categoria B full time. Program flexibil. CERINȚE: Atitudine pozitivă, Auto-motivat, Excelente abilități comunicaționale, Fire dinamică, Sociabilă, Serioasă ETC.. BENEFICII: Salariu motivant, Contract pe perioadă nedeterminată + anumite BONUSURI! Mai multe detalii la Telefon!
Cargus

Angajam Mecanic Utilaje Sofer Cat B C E


Angajez: mecanic utilaje sofer categoria B C E Tip job Full time Salariu atractiv Experienta constituie un avantaj. salariul 4000-5000 RON Candidatul ideal 1. Capacitate de lucru atat individual, cat si in echipa 2. Persoana organizata, proactiva, responsabila 3. Seriozitate, corectitudine, punctualitate, atentie la detalii si interes pentru calitate
6MGD

Angajam Soferi Cu Atestat Taxi Debutanti,​ Mun.​ Brasov


Angajam soferi cu atestat taxi debutanti, oferindu-le initiere, sustinere si suport din partea companiei, pe toata durata colaborarii.
Lumadrin MLR SRL Bv

Angajam Sofer Cat B


Firma de transport persoane angajam soferi cat B Cerinte: -Atestat transport persoane în regim de închiriere - Domiciliul stabil în Brașov - Capacitatea de bună comunicare cu călători - Îngrijirea mașini după fiecare cursa Beneficii - Salari începând de la 3500 lei net plus bonusuri - Un program foarte bine organizat Pentru detalii suplimentare va stam la dispoziție la nr sau email
Trans Olteanu tour

Caut Pentru Brasov Un Sofer,​ Posesor Atestat Taxi


Caut pentru Brasov un sofer, posesor atestat taxi, telefon
Lumadrin MLR

Angajam șoferi Pt Uber și Bolt


Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 avem mașinii la dispoziție cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :
Claudiu

Angajez Sofer Categ.​ C - Camion Frigorific 12t Intern


Cautam sofer cu domiciliul in Brasov sau 30-40 KM imprejurimi! Program de lucru de luni pana vineri, tur-retur. Angajez sofer profesionist cu atestat și cartela tahograf valabile pentru transport intern, pe camion de 12 tone Volvo FL Euro 6 echipat cu cabina de dormit. Se incarca din Brasov (un singur loc de incarcare), iar livrarea marfii la depozit se face pe diferite trasee din tara. Minim 3 ani experienta categ. C Mai multe detalii la tel.
Brustur Autocom SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.