Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2633 Locuri de Munca Sofer Profesionist - Joburi Sofer Profesionist

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2633 Locuri de Munca Sofer Profesionist - Joburi Sofer Profesionist

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Profesionist si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi profesionisti


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului: Esti o persoana serioasa si cauti un loc de munca stabil si cu multe beneficii, intr-o companie mare? Cerințele postului: Studii medii;Atestat transport marfa+obligatoriu card tahograf;Permis categoria C+E;Experienta obligatorie min 1 an;Responsabilitate, seriozitate, implicarel Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!
REGATA SRL

Soferi profesioniști,​ categoria C+E - Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3100 EURO pe lună
Angajăm Soferi profesioniști categoria C+E, lucru individual, pentru partenerii noștri comerciali din Italia.- PRELATĂ, FRIGO, CONTAINER- curse interne Italia, Italia - Comunitate/ UK Beneficii:- salariu de 2800 - 3100 Euro;- contract de muncă pe România;- salariul de încadrare pe România este de 6000 lei brut;- posibilitate contract nedeterminat, după perioada de probă;- transport decontat;- dispecerat în limba română, italiană și engleză;- perioada de lucru 2/3 luni cu 2/3 săptămâni acasă. Cerințe:- experiență în domeniu;- cunoștințe de limba italiană și/sau engleză;- seriozitate și profesionalism.
InterJobs Building SRL

Șofer profesionist C+E intern


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului: angajam șofer C+E, camion cu semiremorca prelata, 40tone,euro 6,curse de zi, marfa generala,pe teritorul RO, weekendul liber, garaj Sibiu. Cerințele postului:atestat marfa, cartela tahograf, experienta constituie avantaj Responsabilitățile postului:respectarea normelor de circulație și siguranță, emiterea documentelor aferente, respectarea timpilor de conducere și arimarea mărfurilor. Pentru mai multe detalii contactați telefonic.
SC DASIM SRL

Sofer profesionist C+E,​ international tur-retur


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului:camion cu semiremorca prelata,40tone,euro 6,curse U.E.,in regim tur-retur; Cerințele postului:cat.C+E,atestat marfa si cartela tahograf valabile; Responsabilitățile postului:respectare timpilor de conducere,arimarea marfurilor si respectarea normelor de circulatie si siguranta,compeltarea documentelor aferente.Mai multe detalii telefonic.
SC DASIM SRL

Sofer Profesionist Cat C+e


Candidatul ideal Sofer Profesionist categoria C + ECamion 8x4, trailer.Punctele de lucru sunt situate in judetul Sibiu ( Miercurea Sibiului, Saliste, Cristian)
MATEI CONSTRUCT CONSTRUCTII SPECIALE SRL

Soferi Profesionisti


Candidatul ideal FAN Courier, liderul pietei de curierat din Romania, cauta soferi transporturi care sa se alature echipei.Profilul candidatului: Experienta profesionala de minim un an; Permis de conducere (categoriile B, C+E sunt obligatorii). Abilitatea de a lucra independent si in echipa; Orientare catre client; Atitudine pozitiva si proactiva.Descrierea jobului Transportul coletelor in conformitate cu instructiunile primite; Respectarea termenelor de livrare stabilite; Menținerea vehiculului în stare tehnica corespunzatoare și raportarea oricaror defectiuni sau probleme tehnice; Comunicarea eficienta cu dispecerul pentru a asigura o coordonare optima a transportului; Cunoașterea și aplicarea competenta a tehnologiilor asociate cu vehiculele comerciale (de exemplu, sisteme de navigare, sisteme de comunicație etc.); Mentinerea unei conduite profesionale și a unei atitudini prietenoase în relatia cu colegii și alte persoane implicate în procesul de transport.Beneficii: Salariu atracti
FAN COURIER EXPRESS SRL

Sofer Profesionist Bacau


Candidatul ideal Sofer (categ.C + E) , atestat marfa pest 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile + card tahografDescrierea jobului Transport intern din Bacau
AHEAD LOGISTICS SRL

Sofer Profesionist - Timisoara


Candidatul ideal Îndeplineşte la timp şi întocmai sarcinile specifice trasate sau stabilite de superiorul ierarhic,Respectă prevederile normativelor interne şi procedurile de lucru privitoare la postul săuExperienta necesara postului: experienta in activitatea de transport minim 3 aniDescrierea jobului Beneficii:Se acorda periodic bonusuri de performanta.Se acorda tichete de masa pentru fiecare zi lucrata.Punctul de lucru se afla in Timisoara.
VRANCART SA

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) – Transfer


Candidatul ideal -> Să ai permis de conducere - categoriile C si E;-> Să deții card tahograf;-> Să ai și certificat de competență profesională (atestat transport marfa);-> Să ai un cazier fară antecedente penale;-> Și minim 2 ani experiență pe un post similar.Descrierea jobului Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău; Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație.
PAMBAC SA

Soferi Profesionisti La Holleman - Agabaritice


Candidatul ideal Firma de transporturi agabaritice HOLLEMAN din Bucuresti angajeaza SOFERI PROFESIONISTI (C+E) pentru transport intern si international TUR-RETUR.Veniturile financiare ale soferilor nostri sunt foarte bune, peste nivelul pietei, in domeniul in care activam si pe rutele respective.Se conduce cu un singur sofer pe camion. Facem intretinere la modul serios. Se asigura pregatire la locul de munca, nu este necesara experienta in transporturi agabaritice si grele, dar aceasta constituie un avantaj. Nu luam soferi angajati la firmele de acelasi profil, consideram ca nu este moral.Cerem respect pentru meserie, seriozitate si urmarea regulilor si procedurilor specifice privind transporturile agabaritice, in conformitate cu cerintele clientilor. In acelasi timp, respectam angajatii si colaboratorii, lucram intr-o atmosfera armonioasa. La noi, atingeti varful / apogeul meseriei de sofer. Facem aproape in fiecare zi transporturi mari, exceptionale, agabaritice si grele, ca in Disco
HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT - PROJECT CARGO SRL

Sofer Profesionist Santier - Marea Britanie


Candidatul ideal Persoană serioasă, pozitivă, comunicativă, cu bune abilități de organizare.Descrierea jobului Cerințe minime:Pașaport, pre-settlement și cunoașterea limbii engleze la nivel B1;Carnet de conducere categoria C + atestate.Responsabilități:Transportul materialelor de la furnizori la locul de muncă (asfalt, agregate etc) și evacuarea de material rezultat din săpătură, ceea ce constituie aproximativ 60-70% din programul zilnic, restul activității fiind munca cu echipa, în special descărcarea, încărcarea și manipularea materialelor transportate.Beneficii:Se oferă salariu motivant și prime de obiectiv în cadrul unor proiecte de lungă durată.Cazarea și cheltuielile, transportul la și de la locul de muncă sunt asigurate și plătite de către angajator.
DMT CONSTRUCT

Sofer Profesionist - Tulcea


Candidatul ideal CRITERII DE SELECTIE Persoana organizata, serioasa si muncitoare.CERINTE Scoala de soferi categoria C+E, sofer profesionist + Atestat marfa, fara cazier judiciar; Corectitudine, seriozitate, punctualitate.Descrierea jobului Transportul de marfa pe rute interne ; Distribuie marfa catre clientii de pe zonele alocate.CE OFERIM Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare; Mediu de lucru placut si prietenos; Pachet salarial motivant, in acord cu experienta si abilitatile tale; Oportunitati de dezvoltare profesionala.Daca esti o persoana serioasa si dedicata, te invitam sa aplici pentru aceasta pozitie. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati.
RAC 74 IMPEX SRL

Sofer Profesionist


Candidatul ideal Abilitati dе comunicare, cooperare si spirit dе echipa,Initiativa si disciplina.Cerinte minime:- permis categoria C- experienta minim 3 ani- card tahograf- atestat transport marfa- aptitudini foarte bune de conducereDescrierea jobului Deservirea pe utilаje dе salubrizare dе o maniera prеventiva si corespunzatoare regulilor dе exploatare stabilite de companie.
UNITED WASTE SOLUTIONS S.​R.​L.​ BUCURESTI SUCURSALA PLOIESTI PRAHOVA

Media netă estimată pe baza celor 548 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer Profesionist Transport Marfa [c,​ E]


Candidatul ideal persoana responsabila, comunicativa, dornica de afirmare pozitiva; minim 1 an experienta in conducerea autovehiculelor articulate cu MTMA 40T, in trafic international; Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; Card pentru tahograf digital; aviz medical si psihologic valabil; cazier judiciar si auto fara incidente majore; Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor.Descrierea jobului transportul de marfuri pe rute interne, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40T, conform instructiunilor primite de la dispecerat; respectarea cu maxima strictete a timpilor legali de lucru conform normelor AETR si a orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare; comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului prin metode de comunicare moderne.Beneficii: salariu fix + 50 lei diurna (pentru fiecare noapte dormita in cabina), contract de munca pe perioada nedeterimnata.
COSMOTRANS SRL

Sofer Profesionist Comunitate


Scurta descriere a companiei WORKING4U EXCLUSIVE, companie specailizata in cautarea atat de noi talente in piata muncii cat si de personal pe toate nivelurile de experienta, inclusiv Middle si Top Management in vaste domenii de activitate.Suntem prezenti pe piata cu o echipa de consultanti profesionisti pregatiti sa asigure suportul necesar candidatilor in vederea oferirii celui mai potrivit loc de munca in functie de pregatirea profesionala si experienta acestoraSuntem constant conectati la trendul pietei de profil, suntem permanent in conexiune cu angajatorii de top si cu noile pozitii scoase la concurs, astfel putand fi un suport in consultanta candidatilor in vederea propunerii celui mai potrivit job pentru fiecare candidat in parte. Cerinte Permis de conducere C+E;ADR obligatoriu;Pasaport valabil;Fara cazier judiciar;Fara cazier auto; Responsabilitati Transportul in bune conditii a marfurilor conform comenzilor primite din partea casei de expeditii;Mentinerea in bune conditii de f
Working4U Exclusive

Sofer Profesionist/​conducator Auto C+e


Candidatul ideal Sarcini specifice si cerinte:- Atestat sofer profesionist transport marfa [C,E];- Card pentru tahograf digital;- Aviz medical si psihologic valabil;- Cazier judiciar si auto;- Disponibilitate dе lucru in Europa dе Vest pentru perioade dе timp de 8 saptamani sau mai multDescrierea jobului BENEFICII:- DIURNA AVANTAJOASA - 80 €/zi;- Salariu de baza pe Romania;- Salariul este platit si in perioada in care se sta acasa;- Se circula doar la program;- Rutele pe care se circula sunt Italia (Trieste) -> Austria (zona Salzburg) unde se face decupleaza si cupleaza o semiremorca gata incarcata. Ocazional pot fi si curse diverse in Vestul Europei;- Camioane EURO 6 - MAN TGX;- Programul de lucru pe comunitate este de 8 saptamani cu 4 saptamani pauza. Pentru cele 4 saptamani de pauza se plateste salariul minim din Romania. Se rotesc 3 conducatori auto pe 2 autovehicule;- Expеrientа in conducerеa autovehiculelor articulate 40 t, in trafic international (minim 6 luni);- Transportul de
ATLAS FREIGHT LINER S.​R.​L.​

Sofer Profesionist Transport International Cisterne Adr


Candidatul ideal Cerinte:-motivație,seriozitate și profesionalism.-cunostinte minime de lb engleza si italiana constituie un avantaj.Descrierea jobului Societatea Canil.Ro angajează șofer profesionist cat C+E + atestat ADR pentru transporturi internaționale cisterne ADR si non ADR.Oferim pachet salarial atractiv.
TOTAL TRANS MODAL AG SRL

Sofer Profesionist Tur-retur +mecanic Auto Camioane


Candidatul ideal Se solicita pentru sofer:• Permis conducere, cat. C+E;• Atestat profesional transport marfa;• Card tahograf;• Respectarea obligatorie a timpilor legali de lucru conform normelor AETR si a orelor de incarcare si de livrare, transmise de dispecerat.• Disponibilitate pentru deplasari si pentru program de conducere pe timp de zi si de noapte.Se solicita pentru Mecanic:Necesar permis categoria C+E +card Tahograf.Descrierea jobului SC ROM VEGA TRADING SRL angajeaza.Sofer TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFA GENERALA, TUR-RETUR;Se ofera:La TUR-RETUR - Salariu motivant conform vechimei, bonus pentru incarcari/descarcari suplimentare;• Garantia efectuarii platii la timp a tuturor drepturilor salariale, fara nici un fel de intarziere !Camioane moderne Euro 6 si Euro 5 EEV -SCANIA in perfecta stare de functionare, echipate integral si dotate cu: aparate automate pentru plata taxelor de drum in toate tarile din UE, carduri pentru alimentare carburant si carduri in valuta pentru divers
ROM-VEGA TRADING SRL

Sofer Profesionist Categoria C+e


Candidatul ideal Permis de conducere categoria C + E.Atestat profesional transport marfa peste 7,5 tone.Camion 8 x 4. Experienta minim 5 ani .Descrierea jobului - bonuri de masa;
MATEI CONSTRUCT CONSTRUCTII SPECIALE SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Sofer Profesionist - Costesti,​ Arges


Candidatul ideal Ne marim echipa!! Cautam coleg sofer profesionist ( cat. B, C,C+ E, D ) cu o experienta de minim 5 ani.Salariul este atractiv si se ofera beneficii multiple, in functie de experienta.PE LANGA SALARIU SI BONURI DE MASA (35 LEI) OFERIM FORMARE LA LOCUL DE MUNCA, PLATA ORELOR SUPLIMENTARE SI ALTE BENEFICII ATRACTIVE ( PRIME DE PASTE, CRACIUN, etc.).Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, APLICA ACUM!Descrierea jobului Activitatea se va desfasura in cadrul unui Abator situat in Costesti, judetul Arges.
MACRO SUIN S.​A.​
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.