Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Sofer in Alba

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Sofer in Alba

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Alba si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Alba si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Categoria B


Angajez șofer categoria B,pentru comunitate!Se stă plecat 30 zile!Doar fin jud. Alba!Necesar exoeriență!
SC Sagittarius Express SRL

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi,ofer contract de munca,solicit atestat taxi. Pentru detalii sunati la
Taxi

Angajez Sofer Taxi In Alba Iulia


Angajez șofer taxi în Alba Iulia. detalii la tel,salariu atractiv program de munca flexibil Obligatoriu atestat!
soria vigo

Angajez Sofer Profesionist Categoria C + E Pe Intern


Angajez sofer profesionist categoria c + e pe intern (cap tractor + semiremorca prelata tip perdea). Program de lucru : de Luni pana Vineri. Se poate face angajarea si pe perioada determinata. Se poate achita si un plin de carburant pentru deplasare la un salariu cu stimulare de performanta.

Angajez Sofer Profesionist Categoria C + E Pe Intern


Angajez sofer profesionist categoria c + e pe intern (cap tractor + semiremorca prelata tip perdea). Program de lucru : de Luni pana Vineri. Se poate face angajarea si pe perioada determinata. Se achita si un plin de carburant pentru deplasare pentru cei care opteaza salariul in functie de performanta.

Angajez Sofer Profesionist Tir Pe Bena De Cereale


ANUNT !!! Angajam Sofer Profesionist TIR pentru transport rutier în țară pe Benă de Cereale Cerinte: - Posesor permis conducere categoria C+E - Atestat profesional pentru transport marfa generala - Card digital pentru tahograf Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul de telefon .
SC GOT AUTOTRANS SRL

Angajam Soferi Caregoria B Si Categoria D ( Conventii Muncitori )


Gicu Trans angejeaza soferi categoria B pentru conventii muncitori pe raza judetului SIBIU, cu plecare din AVRIG, MAG -ORLAT, OCNA SIBIULUI. Transportul se efectueaza cu Mercedes Benz VITO . Pentru angajare , relatii la telefon sau e-mail Gicu Trans angajeaza soferi categ.D pentru conventii muncitori pe raza judetului SIBIU , din Mediaș-Copșa Mică, Agnita-Bârghiș, Victoria -Ucea de Jos, Poplaca -Rășinari Transportul se efectueaza cu Mercedes Benz VITO . Pentru angajare , relatii la telefon sau e-mail Gicu Trans angajează șoferi categoria B pe raza Mun. Alba Iulia, în regim TAXI pe autoturisme Mercedes Benz E Class cu cutie automată , confort sporit. Pentru angajare , relatii la telefon sau e-mail
Gicu Trans

Angajam Sofer Profesionist Tur-retur(ro-tr)


Angajam șofer profesionist C+E cu experienta din zona Sebes-Alba pentru curse tur-retur Romania-Turcia.Camion Mercedes-Benz si semiremorca prelata standard ..Plata la cursa+salariul .Necesar pasaport pentru viza TR.
morotrans

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (contract Spania)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

7.​5t Cat C Angajez 1 Sofer Comunitate Prelata Fara Uk-ch


SC. Andreas fast truck SRL cu sediul in Bihor Oradea, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul transporturilor, angajeaza 1 SOFER PROFESIONIST, categoria C 7.49t pentru transport extern COMUNITATE. Nu se merge in Elvetia Uk OFERIM: - Loc de munca stabil, intr-o companie mica, unita si serioasa! - Avans pe card la plecarea in cursa si diferenta la intoarcere din cursa.sau plata si dupa 1-2 saptamani . - Camionete 7.5t MAN TGL cu frigider ,1 pat in cabina mare echipatA integral cu webasto. - Camionetele au in dotare aparate automate pentru plata taxelor de drum in toate tarile din UE, carduri pentru alimentare carburant. - Dispecer disponibil 24h 24h -Telefon de serviciu ( smartphone ) - GPS -90% din curse sunt cu 1 incarcare 1 descarcare -camionetele sunt fara lift si fara traspalet (liza) - Dispecerat in limba romana - Diurna in zi toate zilele ,ca se lucreaza sau nu + bonusuri de performanta CERINTE: Permis de conducere cat. C Atestat profesional pentru transport marfa; Aviz medical
SC ANDREAS FAST TRUCK SRL

Angajam Soferi Taxi în Alba Iulia Pe Autoturisme Mercedes E Class( Automate)


ELEGANȚĂ ȘI CONFORT PE PRIMUL LOC !!! Se cere seriozitate maximă si consecvență. Cele mai motivante salarii. Disponibilitate și abilitate de lucru cu clienții.
Gicu Trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.