Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Sofer in Braila

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Sofer in Braila

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Braila si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Braila si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Braila


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Firma Transport Alternativ,​ Sofer Colaborare Bolt


Firmă nou înființată de transport alternativ colaboratoare Bolt, caut sofer (cu mașină) dispus să colaboreze full time sau part time în vederea realizării de venituri suplimentare. Comision atractiv!
TransDidact SRL

Angajam șoferi Cu Permis Categoria D Cu Atestat Transport Persoane


Angajam șoferi cu permis categoria D cu atestat transport persoane pentru curse regulate in județul Brăila.
Gebamy
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.