Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

82 Locuri de Munca Sofer in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

82 Locuri de Munca Sofer in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șoferi Taxi


Angajez șoferi taxi cu atestat, dispecerat Romaris,mai multe detalii la telefon
Gheorghesteanu Georgiana

Angajam Sofer Profesionist


Firma de transport marfa angajează șoferi profesioniști pe prelata salariu actractiv începând de la 6500
MINCU SPEED TRANS SRL

Angajez Sofer Tir


angajez sofer tir, in tara, detinator ADR. Relatii la telefon *****7

Angajam Soferi Transport Marfa


Angajam soferi profesionisti categoria C + E! Alatura-te echipei! PACHET SALARIAL: Oferim un loc de munca stabil in care munca este apreciata si recompensata pe masura - salariu 6000 lei salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta, se va fixa in momentul interviului analizele periodice anuale sunt suportate de firma mediu de lucru placut CERINTE: seriozitate, responsabilitate, profesionalism, atestate indeplinirea sarcinilor de serviciu comform comenzilor de transport si a ordinelor directe a dispecerului de transport capacitate de lucru cu resurse date ( incadrare in timp) obligatoriu certificate de competenta profesionala (atestat) abilitati de lucru in echipa capacitate de a respecta termene atentie distributiva Pentru detalii si mai multe informatii, va rog sunati la nr.
FAM ACTIV TRANSCONSTRUCT SRL

Angajam Soferi Categoria C+ E


Angajează șoferi profesioniști categoria C+E ! Alătură-te echipei! PACHET SALARIAL: Oferim un loc de munca stabil in care munca este apreciata si recompensata pe măsura. - Salariu atractiv și bonusuri în funcție de performanță, se va fixa in momentul interviului - Analizele cele periodice anuale, sunt suportate de firma - Mediu de lucru plăcut CERINTE : - Seriozitate, responsabilitate, profesionalism, atestate - Îndeplinirea sarcinilor de serviciu conform comenzilor de transport si a ordinelor directe a dispecerului de transport - Capacitate de lucru cu resurse date (încadrare in timp ) - Obligatoriu permis conducere categoria B ,C,E - Obligatoriu certificate de competenta profesionala (atestat) - Abilitați de lucru in echipa - Capacitate de a respecta termene - Atenție distributiva Ptr detalii suplimentare va rog sunați la .
Ana Maria Plaesu PFA

Angajez Sofer Cat.​ B In Germania


CAUT 2 SOFERI CATEGORIA B PENTRU LIVRARE PACHETE IN GERMANIA- BADEN WÜRTEMBERG ,SALARIU MOTIVANT INTRE 1700-3000 EURO , IN FUNCTIE DE ABILITATI, ACTE LEGALE+ ASIGURARE MEDICALA . VA ROG SERIOZITATE !!!
T.​I.​F.​ KLEINTRANSPORTE

Șoferi Colaboratori Uber Bolt


Flota-Uber-Bolt-Constanta Salariu: 3000-10000lei Localizare: Constanta Tip contract: nedeterminat Tip job: Project Based Nivelul de studii: Calificat Nivelul de experienta: fara experienta Mobilitatea postului: optional Colaborari Ride Sharing: contracte de colaborare cu PFA si SRL Program de munca: program flexibil Deschis pentru student Permis de conducere: B DESCRIERE ONEY TRAVEL din Constanța, partener oficial Uber, Bolt, cautăm colaboratori cu autoturism personal și atestat. Cerinte pentru autoturism personal, obligatorii, pentru obtinerea copiei conforme si a ecusoanelor Uber Bolt: an fabricație minim 2011 , 4 uși laterale si aer condiționat, AVANTAJE SI BENEFICII Formulă de calcul detaliată pe incasari: numerar card. Rapoarte câștiguri săptămânale, prin e-mail. Plata săptămânală prin virament bancar. Lucrezi cu masina ta personala. Castigi in functie de timpul tau pe traseu si a curselor efectuate. Comision administrativ de 6% din totalul net. Asistentă utilizare aplicații, desc
ONEY TRAVEL SRL

Angajam Soferi Interventie


Firma de paza,angajeaza agenti interventie pe orasul Constanta si Eforie.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati la nr de tel
Canguard security

Angajam Soferi Interventie


Firma de paza,angajeaza soferi interventie pe Eforie.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati la nr de tel
Hunt Security

Sofer Autosanitara Constanta


C. ALMAROM 2001 S.R.L., societate cu activitate in transportul medical neasistat, angajează șofer autosanitara. Cerințe: - permis conducere cat B minim 2 ani, - foarte serios, - echilibrat emoțional, - fără antecedente medicale, - fără antecedente rutiere.
Sc Almarom 2001 SRL

Angajez Sofer 8x4


Salariu atractiv program 8 ore categoria C
Transvlad

Angajam Sofer Si Deservent Buldoexcavator


Societate Comerciala cu profil electro-energetic angajeaza: -deservent utilaj miniexcavator si buldoexcavator Komatsu wb93 (permis categ C); -soferi categoria C (participa si la executia lucrarilor functie de calificare); Lucrarile se executa pe raza judetului Constanta. Informatii suplimentare (nu se transmit telefonic) puteti obtine la sediul societatii din Constanta,strada Biruintei nr.87 .
SC ELMONT CONSTRUCT SRL

Angajam Soferi Pt Distributie


Sc Hriri distribution S.R.L. angajează șoferi cu permis B
hriri distrubtion

Angajam Sofer Delivery


Vino in echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Angajare Soferi Interventie


angajam soferi interventie
eagle protection services

Angajam Sofer(i) Categoria "b"


Cerinte: Permis de conducere categoria "B" minim 3 ani (alte categorii reprezinta un avantaj); Persoana serioasa, muncitoare, disponibilate pentru program prelungit; Beneficii: salariul incepe de la 4000 RON net cu tichete de masa incluse; contract pe perioada nedeterminata.
AL PROMT STL

Sofer Delivery,​ Dispecer Delivery


Restaurant Mangia de pe bv Tomis angajează Sofer delivery și dispecer comenzi delivery. Salariul motivant și program flexibil. Detalii la nr de telefon
Mangia

Angjam Soferi Pt Distrubutie


Sc Hriri distribution S.R.L. Constanța angajează șoferi pt distribuție de produse alimentare
hriri distrubtion

Angajam Sofer Delivery


Vino in echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Angajam Sofer Forklift


Denumire post Stivuitorist sofer Forklift - in Constanta Contract Full-time Fişa postului Desfasoara activitatea in baza notelor de lucru emise de operatorul de dana; Controleaza starea tehnica a utilajului si functionarea componentelor de securitate, in cazul in care constata un defect pe care nu poate sa-l remedieze singur, nu va pune utilajul in functiune si va informa operatorul dana care la randul lui va transmite biroului operational. Circula cu stivuitorul numai cu sarcina ridicata la 250-300 mm de la sol si cu catargul inclinat spre spate. Circula cu sarcina ridicata numai langa stiva; Nu efectueaza porniri, franari bruste pentru a evita pericolul de rasturnare. Profil Minimum 1 an experienţă într-o poziţie similară; Autorizaţie de motostivuitorist Disponibilitate pentru lucrul in schimburi ; Studii medii; Rezistentă la stres;
ASTAR STEVEDORING SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 82 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.