Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

50 Locuri de Munca Sofer in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

50 Locuri de Munca Sofer in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist Categorie C+e Cisterna Adr


Angajăm șoferi profesioniști cu ADR cisternă pentru trafic extern. Cerințe: limba engleză sau franceză la nivel conversațional Oferim: 85 euro diurnă pe zi calendaristică în comunitate 3900 lei salariu brut pe țară 30 lei brut pe zi petrecuta în comunitate alte sporuri Transport asigurat de catre companie Perioada flexibila
Transilvania Trucking Company SRL

Angajez șofer Prelata 13.​6m Intern


Angajez șofer intern TIR prelata 13.6m ! Se lucrează la program pe curse in zona Ploiesti-Bucuresti-Buzau și județele limitrofe! Salariu fix între 5500-6000 Ron! Mai multe detalii la telefon !
Arpian Transporter Srl

Sofer Profesionist Transport International De Marfuri La Temperatura Controlata


Sofer profesionist transport intern si international de marfuri la temperatura controlata. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic, tel. sau la sediul firmei , in orasul Baicoi, str. Infratirii nr.108.
SC Exclusive Car Trading SRL

Angajare Mecanic Utilaj Sofer Trailer Muncitori Necalificati


SC PIKANORE SRL, cu sediul in loc. Brazi, jud. Prahova angajeaza personal calificat pentru urmatoarele posturi: 1. MECANIC UTILAJ(deservent) pentru buldoexcavator, excavator. CERINTE: certificat calificare, experienta anterioara in domeniu minim 3 ani ,disponibilitate de deplasare RESPONSABILITATI: exploatarea, intretinerea si supravegherea utilajului ,executarea lucrarilor alocate OFERIM: contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant 2. SOFER TRAILER CERINTE: Permis conducere valabil, atestat, card digital pentru tahograf, experienta pe trailer OFERIM: contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant 3 . MUNCITORI NECALIFICATI-3 posturi Persoana de contact pentru detalii suplimentare: Adrian Mortici,
PIKANORE SRL

Cait Sofer Cat.​ D Part Time Pentru Curse Ocazionale Excursii


Firma Transport Persoane Ploiesti Caut sofer categoria D. Pentru curse ocazionale excursii etc.
Gyb Grup Total SRL

Firma De Transport Cauta 2 șoferi Cu Experienta


Caut 2 șoferi cu experienta în curierat ,livrări colete zona ploiesti sau în apropiere , pentru detalii
Kapry

Sofer Petru Livrare Pachete Germania (ginsheim Si Hattersheim)


Angajam soferi oameni dornici de munca pentru livrări pachete în Germania (Ginsheim si hattersheim) aproape de Frankfurt Program de lucru :7 ore 5 zile lucrătoare pe săptămână Salriu: 2500 pe luna net + comision la peste 200de pachete Oferim cazare 500 ( Apartament pentru doua persoane)
PAKETFAHRER GESUCHT

Sofer Categoria B (transport Deseuri Nepericuloase 3,​5 T)


CERINTE: -Experienta minim 1 an pe autoutilitare, -Seriozitate. OFERTA: -Contract de munca, -Salariu 2500 lei , tichete de masa 30 lei/zi lucrata si prime de sarbatori, -Transport asigurat in functie de distanta fata de Ploiesti.
ECO MITADIA

Sofer Prelata Tir 13,​6m Salariu Intre 5500 - 6000 Ron Net.​


Efectueaza servicii de transport marfa pe rute interne.. Respecta programarea la incarcare si descarcare. Comunica permanent cu Dispeceratul. Respecta legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice.Nu se lucreaza in weekend-uri.
Arpian Transporter

Ubar Bolt


Îți place să conduci vino în echipa noastră
Sofer
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 50 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.