Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Sofer in Suceava

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Sofer in Suceava

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Taxi Sv


Angajez șofer taxi, vârsta minima de 21 de ani și minim de 2 ani vechime permis. Relații la tel . NU RASPUND LA MESAJE
Taxi.​ Srl

Angajam Sofer Cat.​ B Pe Comunitate


CRO Internaținal Cargo SRL din Suceva angajează șofer cat. B pe comunitate. Experiența pe comunitate minim 6 luni. Fără antecedente penale sau juridice. Cunoștințe folosire GPS. Complectare foi somn și CMR Căutam persoane pe termen lung. Începere imediat. Pentru mai multe detalii la nr de telefon
CRO Internaional Cargo

Angajam Soferi Pe Comunitate


Angajam soferi pentru Comunitatea Europeana cu experienta minim 6 luni. Cerinte: - cunostinte de a lucra cu GPS - cunostinte de a completa un CMR - cunostinte de a face o foaie de parcurs +decont Se lucreaza minim 30--35 zile pe international si 7-8 zile libere in Romania.Suntem o firma cu experienta in domeniu,oferim un loc de munca stabil,cu un salariu motivant! Parcul nostru auto este format din 5 autoutilitare Reanault Master cu prelate, dotate cu cabina de dormit gps,telefon ,sirocou webasto ,chingi ,coltare,vesta reflectorizanta,casca,ochelari,bocanci,presuri antiderapante etc Oferim si cerem seriozitate!!!
MD

Angajam Sofer Comunitate Cat B


SC cu experienta in transport comunitate doreste sa isi mareasca echipa.Daca ai permis de conducere cat.B ,un minim de experienta ,stii sa lucrezi cu gps atunci te asteptam in echipa noastra.Oferim :autoutilitare in stare perfecta de functionare si utilate cu tot ce este necesar,salar atractiv.Firma este din Suceava ,dar angajam si din alte zone ( Iasi,Bacau,Botosani,Neamt) .Telefon
SC BYAFLORDOR SRL

Șofer Profesionist Caut Angajare


Șofer profesionist cu categoriile A,B,C,D,E caut angajator pe camion sau microbuz transport persoane. Menționez că sunt din jud SV și am experiență pe ambele.
Persoana fizica

Angajez Sofer Profesionist Pentru Comunitate


Angajam sofer profesionist categori C+E plus atestate pentru a lucra in comunitatea Europeana.Salariu motivant!!!

Angajez Sofer Categ D


Angajez sofer categoria D cu experienta in transport persoane si domiciliul in Suceava sau zonele limitrofe, pentru curse interne.
SC NICKTRANS SRL

Sofer Ce Tur-retur


Societate angajeaza sofer cu expierenta CE in regim tur-retur. se lucreaza la prelata
adrowood

Se Cauta Sofer Pe Comunitate!


Buna ziua! Se cauta soferi pe comunitate, Austria-Olanda Se lucreaza in echipaj, atestat ADR!! Mai multe detali la nr. Tel *****8

Angajez șofer C+e Ruta Polonia


Angajăm conducători auto profesioniști cat. B,C,E pentru ruta Polonia cu experiență minimă 1 an.
D D

Sofer Tur Retur Angajare


Sofer profesionist, 35 ani,căsătorit, cu experiență, atestate,caut loc munca curse TUR RETUR Europa telefon
0

Angajez Sofer Categ D


Angajez sofer categoria D cu experienta in transport persoane, pentru curse interne, cu domiciliul in Suceava sau zonele limitrofe.
NICKTRANS

Sofer Ce Tur-retur


SC angajeaza sofer cu experienta CE in regim tur-retur, prelat, detalii la telefon NU raspund la mesaje
adrowood

Sofer Curier Suceava


Responsabilitati Sa fii o persoana sociabila, comunicativa (vei interactiona cu foarte multi client zilnic) Sa ai permis auto categoria B si o experienta de condus de minim 2-3 ani Sa nu ai cazier judiciar si nici antecedente rutiere grave Experienta in curierat si utilizare scanner mobil, poate constitui un avantaj la recrutare Beneficii Pachet salarial 3000 ron (salariu + bonuri de masa) Bonusuri de performanta Lucrul intr-un mediu dinamic, modern Alte informatii Sa asiguri transportul produselor cumparate de clienti la domiciliul acestora Sa asiguri livrarea produselor la client (produse electrocasnice mari: frigider, masina de spalat, etc). Sa lucrezi in echipa cu ajutor sofer curier Sa incasezi numerar pentru anumite produse si sa depui numerar la ATM Sa te ingrijesti de siguranta produselor transportate Sa te ingrijesti de autovehicolul folosit
Curier Transport

Sofer Cat.​ B,​ Pe Duba,​ 3.​5 T,​ Comunitate.​


Angajez sofer categoria B, de preferat cu o minima experienta, pentru transport marfa, curierat in UE. Tel. . ID: *****
SC SRL

Șoferi Echipaj Ce Tur Retur


Societate de transport marfă din mun. Suceava, angajez echipaj pentru curse saptamanale FRIGORIFICE, SUCEAVA - MILANO si retur, pt. RELATII sunati la .
SC URIOC TRANS SRL

Sofer Partener Bolt


Firma autorizată și licențiată ARR pentru transport alternativ (BOLT, UBER va oferă posibilitatea unei colaborări pe termen lung (full-time part-time) cu mașina personală Câstiguri lunare în funcție de numărul de ore lucrate - 2.000-10.000 de lei. Colaborarea se va face doar cu soferi cu atestat si autoturisme proprii, pentru a desfășura această activitate de ridesharing! Plata se va face săptămânal, la fel și oprirea comisionului. Comisionul este: - 25% si se retine de firmele de ride sharing (Bolt, Uber) automat; - Comisionul flotei partenere care este variabil in functie de veniturile realizate de sofer, respectiv: Comision 8.0% - La un venit net al soferului cuprins intre 0 si 3000 ron Comision 7.5% - La un venit net al soferului cuprins intre 3000 si 6000 ron Comision 7.0% - La un venit net al soferului ce depaseste 6000 ron - Impozitul de 19% din valoarea Comisionului de 25% retinut de catre operatorii Uber sau Bolt achitata catre ANAF, plata efectuata de catre Flota prin retiner
CARGOALTIEMPO SRL

Sofer Tir International


Angajam soferi Tir pentru curse internationale. Salar motivant. Camioane euro 6. Se lucreaza doar cu respectarea orelor de conducere. Dispeceratul este in limba romana. Sistem de bonusare pentru creșterea salariului. Deplasarea se face cu camionul. Nu se schimba remorcile. Perioada de detasare se face de comun acord. Nivel salarial in jur de 3000-3500 .
Spedition

Angajare Soferi Profesioniști Camion


Sc angajează soferi camion Italia-Olanda la flori se lucrează in echipaj .Mai multe detalii la telefon.Salariul 2500 de persoana
Turism Dandu SRL

Sofer Tir Tur Retur


Angajam sofer tir pentru curse circuit tur retur in comunitatea europeana. O cursa dureaza 3-4 saptamani. Necesar experienta.
ns
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.