Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Sofer in Targoviste

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Sofer in Targoviste

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Targoviste si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Targoviste si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi profesionisti


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului: Esti o persoana serioasa si cauti un loc de munca stabil si cu multe beneficii, intr-o companie mare? Cerințele postului: Studii medii;Atestat transport marfa+obligatoriu card tahograf;Permis categoria C+E;Experienta obligatorie min 1 an;Responsabilitate, seriozitate, implicarel Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!
REGATA SRL

Sofer Pentru Popi Si Schela Metalica


Candidatul ideal SOFER CU EXPERIENTA PENTRU CATEGORIA BSERIOZITATE, PUNCTUALITATEDescrierea jobului Jobul consta in:-transport de popi si schela metalica catre client-incarcarea si descarcarea marfii in si din autovehicul-verificarea marfii conform documentelor aferente catre client-aranjarea marfii in depozit-intretinerea marfii
SOARE FUERTE S.​R.​L.​

Sofer Profesionist Transport Marfa [c,​ E]


Candidatul ideal persoana responsabila, comunicativa, dornica de afirmare pozitiva; minim 1 an experienta in conducerea autovehiculelor articulate cu MTMA 40T, in trafic international; Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; Card pentru tahograf digital; aviz medical si psihologic valabil; cazier judiciar si auto fara incidente majore; Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor.Descrierea jobului transportul de marfuri pe rute interne, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40T, conform instructiunilor primite de la dispecerat; respectarea cu maxima strictete a timpilor legali de lucru conform normelor AETR si a orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare; comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului prin metode de comunicare moderne.Beneficii: salariu fix + 50 lei diurna (pentru fiecare noapte dormita in cabina), contract de munca pe perioada nedeterimnata.
COSMOTRANS SRL

Sofer Autosanitara - Targoviste


Candidatul ideal - studii medii (diplomă de bacalaureat sau certificat de absolvire)- permis de conducere categoriile B- atestat ambulantier (prezinta avantaj)- curs de prim-ajutor- 3 ani vechime ca şoferDescrierea jobului Asigura transportul pacientilor dializati intre domiciliu si Centrul de dializa si uneori intre Spital si Centrul de dializaRespecta cu strictete programarea transportului pacientilor, stabilita in cadrul Centrului de dializaRespecta traseul ce urmeaza a fi parcurs, la venire cat si la plecare (orice abatere de la itinerariul stabilit va fi comunicat superiorului ierarhic, specificandu-se cauzele ce au impus acest lucru)Consemneaza in fisa pacientului numele, prenumele, adresa de domiciliu a acestuia, avand obligatia de a semna in dreptul fiecarei curse efectuateConsemneaza in foaia de parcurs valorile kilometrajului la inceputul, cat si la sfarsitul zilei, ora plecarii in cursa si ora sosirii la destinatie, traseul cursei, perioadele de stationareSe asigura ca foaia
CORTECH MED SRL

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: TEATRU TONY BULANDRA TARGOVISTEExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Liceal-LICEU DE SPECIALITATETimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TARGOVISTE
TEATRU TONY BULANDRA TARGOVISTE

Sofer Profesionist


Angajam sofer profesionist pe basculanta 8x4
Eurohaul Services

Media netă estimată pe baza celor 584 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Caut Soferi Profesionisti


Buna ziua,cautam soferi profesionisti pentru comunitate sau tur-retur.Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon :*****2

Sofer Transport International De Marfa


BURLACU TRANS COM angajeaza sofer profesionist transport international de marfa ! Cerinte: - permis conducere categ. C+E; - card tahograf, atestat profesional marfa; - experienta minima (1-3 ani); - cazier judiciar fara inscrisuri - disponibilitate pentru o colaborare de lunga durata. Beneficii : - angajare in baza unui contract de munca; - pachet salarial format din salariu fix, diurna + bonusuri (in functie de performanta); - dreptul la concediile de odihna legale.
SC BURLACU TRANS COM SRL

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist categ C+E pentru transport intern la prelata Camion Man E5 automat Garajul este la Târgoviște Se lucreaza la program de luni pana vineri Pentru mai multe detalii va rog sunati la SALARIU 6000-6500 LEI!
Css Spedition

Angajam Soferi Profesionisti


Candidatul ideal Angajăm șoferi profesioniști cu experiență, dornici de munca și de obținerea satisfacțiilor materiale! Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aibă angajatul firmei noastre. Descrierea jobului - Jobul de șofer presupune executarea de curse pe intern . -Necesar categ C + E , atestat marfa peste 7,5 tone, fisa medicala + aviz psihologic valabile, card tahograf si cazier. -- - Salariu + tichete de masa+bonus-uri motivante. - Punctualitate și corectitudine la plata salariului ! - Contractul de munca se încheie pe perioada nedeterminata cu 3 luni perioada de proba - Colectiv plăcut,tânăr,toate neplăcerile și eventualele probleme se discută și se încearcă rezolvarea lor în cel mai scurt timp. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm în echipa noastră!
SC REGATA SRL

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pentru curse tur-retur Romania-Polonia, România-Anglia deținător de atestate și certificat Adr.
EUROHAUL SERVICE SRL

Angajez Sofer Profesionist


caut sofer profesionist pentru intern salariu pina la 6000 puteti suna la Tel.
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Sofer Categoria B


Societate comerciala ,angajez sofer categoria B.Relatii la punctul nostru de lucru din Targoviste,str Cooperatiei nr 5 sau la nr de telefon
SC LORENA SRL

Sofer Categoria D Autobuz Microbuz


Detin permis categoria D Atestat si cartela tahograf valabile. Caut loc de muncă pentru curse regulate speciale, fără bilete. Locuiesc în Targoviste.
Cercip Cargo SRL

Angajam Soferi Comunitate C+e


Contact Firma Haupt Trans SRL angajează șofer profesionist cu experiență în transportul de containere maritime, pe comunitate. Se lucrează cu porturile din Antwerp, Rotterdam și Germania. Se tranzitează Olanda, Belgia, Franța, Germania, Elveția. Cerințe: ADR colete . Perioada de lucru minim 6 săptămâni cu doua săptămâni concediu, sau la alegerea dumneavoastră. Diurna 86 EURO zi + 4000RON pe brut. Transport asigurat. Vă așteptăm să faceți parte din frumoasa noastră echipă! Mulțumim!!
haupt trans

Urgent! Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist toate categoriile C+E,pentru curse cu deseuri feroase,ofer salariu de 6000 lei plus diurna 100 lei,pentru mai multe detalii astept telefonul dvs,societatea se afla la Colanu-Dambovita.
Delta

Angajez șofer Taxi Cu Atestat Valabil


Angajez șofer taxi cu atestat în Târgoviște.
Taxi

Angajez Sofer Tir Ptr Prelata


Angajez sofer de tir tur-Retur Ro-It-Ro Ro-De-Ro Ro-Fr-Ro
Tarm Freight Com SRL

Angajez Sofer Profesionist Categoria B,​c,​ecu Atestat


Societate comerciala angajeaza sofer profesionist cu atestat ,categ B,C,E pentru transport marfa.Relatii la punctul nostru de lucru din Targoviste,str Cooperatiei nr 5 sau la nr de tel
SC LORENA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.