Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Sofer in Targu Mures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Sofer in Targu Mures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Targu Mures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Romaris Srl-angajeaza Soferi Profesionisti


Angajam soferi profesionisti pentru Autobasculante 8x4. Detalii la telefon:-
ROMARIS SRL

Romaris Srl-angajeaza Soferi Profesionisti


Angajam soferi profesionisti pentru Autobasculante 8x4. Detalii la telefon:-
ROMARIS SRL

Sofer Platforma Transport Auto B+e Cu Atestat


Angajam sofer platforma auto, categoria B+E cu atestat transport marfa. Curse interne si externe Punctualitate si corectitudine la plata salariului. Bonus de loialitate si performanta. Programul este de doua saptamani lucrate cu o saptamana libera. Cautam soferi din regiunile: Tg.Mures, Sibiu, Covasna, Harghita.
Transport

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Targu Mures


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Angajam Sofer Distributie Marfa Pentru Depozitul Din Targu Mures


Responsabilitati: - livrarea de produse pe ruta stabilita de managerul de transport; - asigura si supravegheaza incarcarea marfurilor; - asigurarea transportului in conditii optime a produselor; - urmareste pozitionarea corecta a autovehiculului, pozitionarea marfurilor cu respectarea normelor privind sarcina pe osie, sau a gabaritelor; - completeaza clar si complet documentele formularele necesare efectuarii transporturilor; - semnaleaza eventualele defectiuni ale masinii sefului de parc auto. Nivel studii: medii, permis categ. B Program de lucru: 1 schimb, 8 ore, 08:00 - 16:30, luni-vineri Beneficii: tichete de masa, decontare transport, contract perioada determinata - 12 luni.
Agrii

Cautam Soferi Profesionisti Pentru Depozitul Din Tg.​ Mures.​


Cerinte : Permis de conducere categoriile B+C+E ; Atestat profesional pentru transport marfa ; Descrierea jobului: Distributie materiale de constructii pe raza judetului MURES; Transporta marfa in baza documentelor de insotire. Beneficii : Mediu de lucru profesionist ; Pachet salarial atractiv ; Salariul in functie de realizari si categoria de masina; Stabilitate
ARABESQUE

Sofer Livrari - La Teo Restaurant Targu Mures


La Teo Restaurant din Tirgu Mures cauta un coleg pentru livrari la domiciliu (pizza, burgeri etc.) cu auto propriu. Salariul este motivant (incepand de la 2.250 lei luna) si programul de lucru 2 lucrate - 2 libere. Se ofera o masa pe zi si un mediu de lucru prietenos. Te asteptam la un interviu! Toate cele bune, Adi Teo.
La Teo Restaurant

Societate Civila De Avocati Angajeaza Sofer De Autoturisme Si Camionete


Filip, Cătană și Asociații - Societate Civilă de Avocați cu sediul în Târgu-Mureș, suntem în căutarea unui șofer de autoturisme si camionete dedicat și profesionist pentru a se alătura echipei noastre. Dacă aveți experiență în conducerea autoturismelor și sunteți pasionat de serviciul de transport, aceasta este o oportunitate excelentă pentru dumneavoastră. Responsabilități: Asigurarea transportului sigur și eficient al pasagerilor către destinațiile lor; Respectarea regulilor de circulație și a legislației în vigoare; Menținerea autoturismului într-o stare tehnică bună și curat; Asigurarea confortului și siguranței pasagerilor; Comunicarea eficientă cu angajatorul și clienții; Urmărirea și respectarea programului de transport stabilit. Cerințe: Permis de conducere categoria B valabil și fără incidente majore în trafic; Cunoașterea regulilor de circulație și a legislației rutiere; Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții; Atenție la detalii și orientare către sigura
FILIP,​ CATANA SI ASOCIATII - SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.