Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

42 Locuri de Munca Sofer in Valcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

42 Locuri de Munca Sofer in Valcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer 3,​5 T International Tur Retur 65-70 Eur Zi


Angajam șofer transport marfa TUR RETUR si sau COMUNITATE. Angajez sofer cu experienta, pentru comunitate , din Ramnicu Valcea si imprejurimi. Se cere:- - experienta pe comunitate minim 6 luni (experienta in post similar este obligatorie) - cunostinte minime limba engleza - permis de minim 1 an - seriozitate Oferim: - Pachet salarial atractiv 65 la zi minim + Bonusuri - Mediu de lucru placut - Dispecerat 24 7 - Colaborare pe termen lung Rog sunati pentru detalii, nu raspundem la mesaje. Detalii tel
AS SRL

Se Cauta Sofer Transport Camion Frigorific Din Italia 4.​000 Euro


Firma de transport din Romania cautam sofer profesionist pe camion frigorific pt curse regulate din Italia (provincia Sicilia, cu camion pe ferryboat) spre Franta, Belgia, Olanda. Tur-retur din Italia. Cerinte: experienta in transport frigorific italiana, engleza la nivel conversational posesor de carnet de conducere categoria C-CE-CQC, cu card tahografic. Se asigura: salariu lunar (fluturas de lichidare din Romania + diurna). Salariul de 4.000 euro (fluturas + diurna) se asigura doar pe lunile lucrate (nu si pentru perioada de concediu in Romania).
Firma din Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 42 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.