Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Sofer in Valcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Sofer in Valcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer International 3,​5to Valcea


șofer comunitate din jud valcea cu experiență și pașaport ,detaliile se stabilesc de comun acord.Disponibilitate după 15 martie
ioni serban express srl

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Ramnicu Valcea


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Angajez Sofer Tur Retur.​ Diurna Optionala Pe Zi Sa Km.​


Se lucreaza semiremorca frigorifica si temperatura controlata. Facem schimb de paleti. Lucram in sistem tur- retur. Tarile in care activam sint Ungaria, Austria, Germania, Slovacia, Cehia, Belgia, Olanda, Franta si rar Suedia. Transportam marfa care necesita pastrarea la temperatura. Masinile sint Euro 6 si nu exista nici un fel de probleme cu programul. Salariul este de 3500 ron si diurna de 70 euro/zi petrecuta afara din tara. Pentru mai multe detalii privind termenii de plata pentru salariu, diurna, conditii de lucru si alte cerinte, sunati. Nu raspund la mesaje. Nu sintem intermediari si nu percepem comisioane.
Sam Spedition

Sofer Tir Profesionist Tir 40 Tone


Necesar 1 conducător auto Se lucrează doar intern Weekend ul liber Plata săptămânală 1500 RON săptămână
Romsmart Project

Sofer Tir Profesionist Tir 40 Tone


Necesar 1 conducător auto Se lucrează doar intern Weekend ul liber Plata săptămânală 1500 RON săptămână
Romsmart Project

Sofer Bus Marfa International 3,​5 T Ramnicu Valcea


Firma din Ramnicu Valcea angajeaza conducatori auto pentru autoutilitara 3.5 tone - transport international. Plata se face la sfarsitul fiecarei curse. Cerinte obligatorii: , permis auto categoria B, domiciliul/resedinta in Ramnicu Valcea sau imprejurimi, fara cazier , cunosterea unei limbi straine (engleza ) la nivel conversational, EXPERIENTA TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFA constituie avantaj, , cunostinte folosire GPS.
SC ESSO CAR SRL

Angajam Stivuitorist - Sofer Auto Cat.​b - Autorizatie Iscir


Conditii necesare : - Permis categoria B ; - Autorizatie ISCIR Beneficii : Bonusuri de performanta , tichete de masa , tichete cadou, decontare transport
Termorep SRL

Caut Sofer De Tir Pentru Transport Intern Din Dragasani Sau Imprejurimi


caut sofer de camion, carnet C+E, salariu atractiv, negociabil. Dominiciliu preferabil in Dragasani, sau in inprejurimi. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la nr de telefon Rog seriozitate.
SC Bingo Trans SRL

Angajez Sofer Cu Experienta Pe Tur-retur International


Angajez șofer cu experiența pe tur-retur internațional. Mașina este un Renault Master de 8 epal. Zona: Drăgășani (Jud. Vâlcea) sau împrejurimi (max. 30 km). Detalii doar la telefon.
A

Angajez Sofer Profesionist Pentru Transport Rutier De Marfuri Generale în Trafic Național.​


Cap tractor Iveco euro 6 cu semiremorca prelata. TRANSPORT MARFA IN ROMANIA. SALARIU 6 500 lei. Se cere: - experienta minima în transporturi pe Romania, preferabil soferi din jud Valcea. -documentele necesare angajării sa fie în termen de valabilitate.
Risc Transport Srl

Angajam Soferi Camion 40t ,​ Frigorifice In Echipaj ,​ Tur - Retur


Angajam soferi pe ansamblu 40T Frigorifice, -regim tur retur, RO-EU-RO -Se lucreaza in echipaj -necesar experienta minim 1 an - nu angajam incepatori! -domiciliul in Rm Valcea sau imprejurimi -venituri lunare medii intre 1600-2000 euro -plata lunara -bonus in functie de performanta -in cazul echipajelor deja formate este necesara obligatoriu o perioada de trainig cu soferii firmei noastre --Relatii la telefon sau la sediul firmei din Budesti Valcea-
SIMOCAR SRL

Se Cauta Soferi Transport Frigorific In Franta-belgia-italia 3000 Euro


Firma de transport din Romania cautam sofer profesionist pt transport marfa in UE, posesor de carnet de conducere categoria C-CE-CQC, cu card tahografic. Cerinte: experienta in transport frigorific italiana, engleza la nivel conversational Se asigura: salariu lunar pe Romania + diurna. La cerere, se poate plati salariul de 2 ori pe luna. Salariu de inceput este de 3000 Euro sofer.
Firma din Romania

Sofer Tir Cursa Fixa Rm Valcea- Sibiu- Rm Valcea


Necesar conducător auto (Tir) Ruta fixă Rm Vâlcea ( ora 19:00) -Sibiu ( sosire ora 21:00) -Sibiu ( plecare ora 06:00)- sosire Rm Vâlcea( 09:00) Cursa fixă Luni - Vineri Salariu 4000 Ron Cap tractor DAF XF460
Romsmart Peoject
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.