Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Spaniola in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Spaniola in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Dezvoltator Imobiliar - Angajam Secretara


Dezvoltator imobiliar, angajam secretara cu carnet de conducere categoria B Aveti posibilitatea de a intermedia vanzari, ceea ce va genereaza un procent din apartamentele vandute, pe langa salariul de baza Salariu 3500 lei + comision vanzare.
BLUE

Profesor Aritmetică Mentală/​psiholog


Centrul de aritmetică mentală SmartyKids Constanta Casa de cultură își mărește echipa!!!! CINE SUNTEM NOI ? - SmartyKids este o organizație internațională de centre educaționale pentru copii, de aritmetică mentală. - Avem peste 320 de parteneri cu centre proprii în 12 țări - SmartyKids combină cunoștințele vechiului ABAC cu tehnologia și primul manual de realitate augmentară (AR) din România - Avem o abordare complet diferită a cursurilor pentru preșcolari și școlari RESPONSABILITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ - Desfășurarea de cursuri de dezvoltare în conformitate cu metoda și planul didactic elaborat de centru - Construirea relațiilor, comunicarea cu părinții și formarea graficului grupelor - Respectarea procesului de învățare și a regulilor interne ale centrului SmartyKids CANDIDATUL IDEAL - Persoană zâmbitoare , pozitivă și energică , care dorește să se dezvolte în predarea și lucrul cu copiii - Motivat să ajute copiii în procesul de învățare - Crede în potențialul de dezvoltare al fiecarui c
SmartyKids Constanta Casa de cultură

Eucom Team - Căutăm Trainer De Limba Engleză în Constanța!


Vorbești fluent limba engleză și ai experiență în training lingvistic? Locuiești în constanța și ești dispus să te deplasezi la locația clientului? Aplică și participă la un prim interviu telefonic!
EUCOM

Angajez Bucătari Specialiști Pentru Germania


Doresc a angaja Bucătari Specialiști pentru Germania. Aceștia trebuie să susțină Preselecție, în vederea angajării. Retribuția va fi stabilită după susținerea examinării. Cuantumul retribuției este între 3500 și 4000 de euro Net. Pentru detalii trebuie să Trimiteți SiVi. Pe perioada examinării se asigură cazare și masă gratiută pe o perioada de 2 zile.
Privată

Scoala De Excavatoristi Constanta


NOU! => SCOALA DE EXCAVATORISTI <= CONSTANTA - se face practica direct pe utilaj si in acelasi timp teorie, sub atenta indrumare a maistrului specialist! - pentru cei care vor sa invete o meserie banoasa de la zero, dar si pentru cei care deja detin o diploma de calificare si au nevoie de ore de practica pentru "a-si da mana". - se face instructaj la cele mai inalte standarde internationale inclusiv cele de Anglia UK! Telefon
DERMEISTER

Loc De Munca Restaurant In Germania


Se caută femeie la curățenie și spălat de vase la Restaurant în Germania. Se ofera cazare , masă , transport România-Germania și transport de la cazare la locul de muncă . Salariu este 1300 NETT ( în mână )
horeca de

Angajare Germania Restaurant


Cautam băieți tineri dornici sa muncească într-un restaurant din Germania. Nu se cere neapărat experiență și nici limba germana. Se oferă cazare, mâncare și salariul între 1500-2000 euro. Mai multe detalii în privat.
Der Fliegender Italiener

Angajez Sofer Cat.​ B In Germania


CAUT 2 SOFERI CATEGORIA B PENTRU LIVRARE PACHETE IN GERMANIA- BADEN WÜRTEMBERG ,SALARIU MOTIVANT INTRE 1700-3000 EURO , IN FUNCTIE DE ABILITATI, ACTE LEGALE+ ASIGURARE MEDICALA . VA ROG SERIOZITATE !!!
T.​I.​F.​ KLEINTRANSPORTE

Educator Montessori


Asociația noastră caută asistent Montessori pentru copiii de 6-12 ani. Dacă îți place să lucrezi cu copiii de vârstă școlară, dacă ai răbdare și ești curios curioasă de cum învățăm în Montessori, vino să ne cunoști! Ce căutăm? O persoană empatică, creativă, dinamică Cunoscătoare și vorbitoare de limba engleză. Constituie un avantaj dacă mai știi și altă limbă străină. E bine să îți placă să te plimbi în natură, pe orice vreme Ai cunoștințe despre educația Montessori sau dorești să înveți Ai cunoștințe minime de Office și lucrezi cu plăcere pe calculator Abilități de planificare și organizare, atenție la detalii Controlul propriilor emoții, calm și înțelegere în abordarea situațiilor. Ce oferim? Un loc de muncă plăcut, un mediu prietenos și zâmbete de copil în fiecare zi Posibilitatea formării ca Asistent si Educator Montessori 6-12 ani Pachet salarial în conformitate cu experiența, motivația și dorința de afirmare Prânz sănătos împreună cu copiii Participare la conferințe și seminarii
Asociatia Pleiadelor
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.