Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca Spaniola in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca Spaniola in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Construcții În Germania!


Angajam muncitori cu experienta în domeniul construcțiilor la interioare și exterioare Se oferă Contract de munca pe firma Germana plus asigurare AOK Se oferă salar Net 1900-2500 Euro în funcție de calitate și randament Se oferă cazare gratuita Pentru mai multe detalii:
Total-bau

Customer Care Back Office Credit Banking Italiana Is Bv


Angajam personal vorbitori de limba italiana nivel avansat in sediile din Iasi Brașov, pentru activitate de SERVICII CLIENTI call center Inbound Back Office care sa gestioneze serviciul de asistenta clienti pentru o importanta institutie bancara si financiara prezenta in Italia. Candidatul ideal: - abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa in limba italiana, cel putin la nivel B2; - persoane pozitive, calme, rabdatoare; - cunostinte medii de utilizare PC, rapiditate in tastare, multitasking; - experienta anterioara pe activitati de Back Office sau Call Center in limba italiana, constituie un avantaj. Descrierea jobului Vei discuta cu clientii si ii vei ajuta in rezolvarea solicitarilor acestora si vei oferi de solutii adaptate fiecarei probleme intalnite in conformitate cu procedurile companiei si nevoile lor. Responsabilitati: - gestionarea solicitarilor de informatii din partea clientilor; - oferirea de solutii adaptate in conformitate cu procedurile companiei si nevoile cl
SC OPEN MIND-GRUPPO OM SRL

Asistenti Medicali Italia ,​ Germania,​ Elvetia,​ Austria


ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon:
AMG

Se Caută Muncitori In Constructii Germania Dulgeri,​fierari De La 2200e


Se caută muncitori in constructii Germania Dulgeri,Fierari de la 2200E Este nevoie de dulgeri ,fierari ,zidari la munca in Germania pentru mai multe detalii sunati pe Whatsup :
ACOBAU

Munca In Bar-gelaterie In Germania


Agentia As-Gastro-Consult cauta personal cu experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) , experienta la laborator ,precum si experienta ca si ospatar varsta intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational, se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este cuprins intre 1200-1500 euro net /luna.Plecarea este imediata!Telefon:
Gastro Consult

Angajez Personal Pizzerie Iasi ( LuncacetĂȚuii,​visoianu,​pizzeria Italiana)tel.​


angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
PIZZA ITALIA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.