Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Spaniola in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Spaniola in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijire Bătrâni Germania 2500 Euro


Angajăm cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată personal cu experiență pentru îngrijire persoane vârstnice în Germania. Oferim: - Salarii de la 1430 euro pana la 2500 euro net; - Respectăm salariul minim brut pe branșă; - Plătim drumul dus-întors și testul COVID - Sprijinim gratuit persoanele care doresc să își îmbunătățească nivelul de limbă germană; - Susținere permanentă pe toată perioada delegării la client; - Asigurăm Cardul European de Sănătate și garantăm asigurarea de sănătate și în pauza dintre turnusuri; - Organizăm cursuri de calificare pentru cei care nu dețin certificatul de îngrijitor. Cerințe: - Experiență în îngrijire; - Limba germană la nivel conversațional; - Seriozitate și atitudine corectă față de locul de muncă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel. sau de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Va multumim
Ramai Acasa

Soferi Profesionisti Ce - Germania 3000-3100 Euro Net


Alătură-te echipei noastre din Nürnberg, Germania, ca Șofer Cat. CE pentru vehicule de 12-40 tone (inclusiv tandem și BDF) și bucură-te de următoarele beneficii: Salariu atractiv între 3000 - 3100 euro NET lunar. Cazare gratuită asigurată. Avans săptămânal și decontare transport. Decontare ADR pentru colete. Weekend liber plătit pentru a te bucura de timpul liber. Cerințe: Certificat ADR pentru colete. Experiență pe tandem. Experiență minimă de 1 an ca șofer profesionist. Cunoștințe de limba engleză sau germană. Dacă te potrivești acestor cerințe și ești interesat să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne contactezi la:
Job-Link Romania SRL

Îngrijitor Cai Germania


Cautam îngrijitori cai pentru pensiuni in Germania. Este necesara experienta. Limba germana sau engleza este un avantaj, la fel și permis de conducere. Nu se percep comisioane. Salariu motivant, cazare și utilități gratuite.
Stănilă

Disponent Pentru Compania Germana Gartner Speditions Gmbh


Locație: Kehl, Germania Cerințe: - Cunoștințe avansate de limba engleză (nivel C1) și limba germană (nivel B1 B2); orice altă limbă este considerată un avantaj - Competențe digitale în utilizarea suitei Microsoft Office - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu șoferii - De preferat, dar nu obligatoriu, deținerea permisului de conducere categoria CE (din considerente specifice domeniului) Responsabilități: - Organizarea și desfășurarea interviurilor pentru selecția de șoferi - Instruirea și pregătirea șoferilor noi - Menținerea unui contact activ cu șoferii pentru a asigura o comunicare eficientă și un climat de lucru colaborativ - Suport în rezolvarea problemelor sau a situațiilor de urgență care pot apărea în timpul transportului - Cooperarea cu alte departamente ale companiei pentru asigurarea unei logistici eficiente și a unui serviciu de calitate pentru clienți Beneficii: - Salariu brut între 2500 și 3000 de euro pe lună în primul an, în funcție de experiență și abilit
Gartner Speditions Gmbh

Caut Ajutor La Bucatarie De Preferat Femenin Restsurant In Germania


caut ajutor la bucătărie feminin in Germania zona nurenberg duminica și luni liber cazare la locație
restaurant
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.