Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

49 Locuri de Munca Spaniola in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

49 Locuri de Munca Spaniola in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sudor Mig-mag Productie Schele Metalice In Germania


Firma Germana angajeaza sudori MIG-MAG, productie schele metalice, zona Heilbronn, Germania. Salarizare incepanad de la 16,27euro (brut) ora, bonus de productie, spor ore suplimentare, spor de noapte. Se lucreaza de luni pana-vineri, 3 schimburi, (7,5h schimb) cu posibilitate de ore suplimentare! Se ofera cazare, in regim de pensiune (2 persoane in camera)! Permis de conducere + masina constituie avantaj! Rog şi ofer seriozitate! tel:
FinishPack

Angajam Sofer Cat.​c Germania


ngajăm Șoferi Cat.C în Germania. Cunoașterea limbii Germane nu este necesară. Cazare asigurată Contra - Cost, Salarii lunare de până la 2,500 Net, Program de muncă Luni-Vineri 10 ore Permis de conducere CAT. C Programul de muncă începe de la 6:45 . Firma: GLS , K&N Oraș: Rennerod sau Haiger Detalii: Marius: vidiu:
Kroms Group S.​R.​L

Locuri De Munca Mcdonald's Germania


Oferim locuri de munca la McDonald's in Germania. -punem la dispozitie cazare in München pentru 450 -acoperim costurile de calatorie in limita a 80 euro (se platesc dupa 4 saptamani) -masa gratuite in timpul programului -salariu de la 1650 euro net Alaturati-va unei companii de succes la nivel mondial ! Pentru detalii sunati, Luni - Vineri 10-15, la
McDonalds DE

Lucrari De Constructii In Germania.​


Firma germana cauta colaboratori, firma sau echipa persoane fizice in constructii. In baza contractului, se vor realiza actele legale pentru deplasare - A1, anexe, etc.. Se cauta persoane pentru urmatoarele activitati: - Sef echipa, Maistru, Inginer, cu experienta. - lucrari de zidarie, amenajari interioare, izolatie exterioara (polistiren, vata bazaltica, etc.), tencuiala decorativa, tencuiala interioara, rigips,caramida aparenta, etc.. - alte lucrari in constructii. Conditiile se vor stabili si negocia in mod direct, cu reprezentantul nostru la Sibiu. Orice propunere va fi luata in seama. Putem facilta deplasarea intregii familii in Germania, cu cautarea de loc de munca pentru intreaga familie. Suntem deschisi oricaror propuneri. Cautam colaboratori persoana juridica, PFA sau particulari. Cerem seriozitate! Oferte! ORICE INTENTIE SE VA TRANSMITE PRIN MESAJ! TELEFON DOAR IN ZILELE LUCRATOARE, DUPA ORA 16!!
DH Bauunternehmen Gmbh

Căutăm Tehnicieni Electroniști (m W D) Pentru Dispozitive și Sisteme în Germania


Sepona GmbH este un prestator de serviciu de forță de muncă cu sediul principal în Leipzig, Germania. De 12 ani transmitem clienților noștrii cu succes muncitori calificați pe tot teritoriul Germaniei. Zona de lucru depinde de dorințele dumneavoastră. Cerințe: limba germană minim. B1 calificare ca electronist cablarea tablourilor electrice abilitatea de a citi schema electrică de conexiuni în limba germană lucru sub tensiune cunoștințe de PLC (SPS) diagnosticarea defecțiunilor verificarea tablourilor electrice (după executare, înainte de punerea lor în funcțiune) verificări conform măsurilor de protecție VDE mașină sau permis de conducere cat. B Vă oferim: 17,00 euro brutto pe oră și 8,5 euro netto pe oră (diurnă) contract de muncă pe perioadă nedeterminată concediu de odihnă până la 30 de zile, în funcție de vechime primă de vacanță și primă de Crăciun după 6 luni înregistrare (impozite, asigurări etc.) cautăm cazare pentru dvs. vă oferim îmbrăcăminte de lucru asistență pe durata anga
Sepona GmbH

Restaurantul Grădina Din Sibiu Angajează Bucătar și Ajutor Bucătar


Căutăm colegi noi pentru posturile de bucătar și ajutor bucătar cu experiențaă de minim 2 ani in domeniu.Oferim salariu atractiv, bonuri de masă și program de lucru în ture.
Villa Food Service SRL

Restaurant Gradina Din Sibiu Angajeaza Bucatar Si Ajutor Bucatar


Angajam bucatar cu experienta de minim 2 ani in domeniu si ajutor bucatar.Salariu atractiv + bonuri de masa. Program de lucru in ture.
Villa Food Service SRL

Angajari Directe Faintori Pentru Santiere Germania


Firma germana din Frankfurt am Main angajeaza cu contract de munca meseriasi cu experienta pentru constructii amenajari interioare: faiantori si finisori interioare. De preferat cu permis cat.B. Informatii suplimentare de luni pana vineri intre orele 10-17 la tel .oo49.1577.6622212. Salar de 2500 euro luna net. Ofer cazare contra cost 400 euro luna camera. Fara comisioane si intermediari! Rog seriozitate, multumesc pt intelegere!
AM

Multinationala Germana Din Domeniul Constructiilor Angajeaza Tamplar In Cristian Jud Sibiu


Multinationala germana din domeniul constructiilor angajeaza Tamplar pentru punctul de lucru din Cristian judetul Sibiu. Pachetul salarial este motivant, compus din salariu si beneficii. Experienta minima dorita este de 2 ani intr-o pozitie similara. Oferim posibilitati reale de dezvoltare profesionala. Asiguram transportul pana la locatie. Telefon de contact
PERI Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 49 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.