Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

46 Locuri de Munca Spaniola in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

46 Locuri de Munca Spaniola in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spaniola in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrari De Constructii In Germania.​


Firma germana cauta colaboratori, firma sau echipa persoane fizice in constructii. In baza contractului, se vor realiza actele legale pentru deplasare - A1, anexe, etc.. Se cauta persoane pentru urmatoarele activitati: - Sef echipa, Maistru, Inginer, cu experienta. - lucrari de zidarie, amenajari interioare, izolatie exterioara (polistiren, vata bazaltica), tencuiala decorativa, tencuiala interioara, rigips,caramida aparenta, etc.. - alte lucrari in constructii. Conditiile se vor stabili si negocia in mod direct, cu reprezentantul nostru la Sibiu. Orice propunere va fi luata in seama. Putem facilta deplasarea intregii familii in Germania, cu cautarea de loc de munca pentru intreaga familie. Suntem deschisi oricaror propuneri. Cautam colaboratori persoana juridica, PFA sau particulari. Cerem seriozitate! Oferte! ORICE INTENTIE SE VA TRANSMITE PRIN MESAJ! TELEFON DOAR IN ZILELE LUCRATOARE, DUPA ORA 16!!
DH Bauunternehmen Gmbh

Sofer Profesionist Cat C+e ,​ Germania,​ Distributie Produse Alcoolice Nealcoolice


Firma Germana cauta sofer profesionist , livrare produse Alcoolice si Nealcoolice paletizate catre clienti, marfa se distribuie pe o raza maxima de 150km -200km de la punctul de lucru. Se lucreaza de luni pana vineri 8-10 ore pe zi , 1 sau 2 descarcari zi, pe camioane tip tandem box sau prelata Se cere: _Permis categoria C+E _Atestat transport marfa valabil Code 95 _Card tahograf valabil Se ofera: _Indemnizatie de locuinta pentru cazare _Salariu incepand de la 2500 euro net! Rog şi ofer seriozitate!
FinishPack Gmbh

Angajam Soferi Din Cisnadie,​sibiu,​ Saliste Si Satele Apropiate,​distributie La Scoli Si Gradinite


ANGAJAM SOFERI DIN CISNADIE,SIBIU,SALISTE SI COMUNELE APROPIATE,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE PE DUBE DE 3,5 TONE, CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBA ,SE DISTRIBUIE PRODUSE AMBALATE,FIECARE SOFER ARE RUTELE LUI, -SOFERUL TREBUIE SA FIE UN OM SERIOS SA CUNOASCA MECANICA PENTRU A INTRETINE MASINA,SA STIE SA SCHIMBE PLACUTE DE FRANA,SA SCHIMBE ULEIUL SI FILTRELE DE ULEI,BECURI LA MASINA, -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER,SOFERUL TREBUIE SA AIBA LOC DE PARCARE, -PROGRAM DE LUCRU, 6,00 - 14,30 DE LUNI - JOI, -SALAR 3.520 LEI IN MANA LUNA, CARTE DE MUNCA, -SE CERE MULTA SERIOZITATE,SOFERILOR LI SE ASIGURA DE LUCRU IN TIMPUL VACANTEI MARI, -INFORMATII IN TIMPUL SAPTAMANI DE LA ORA 8,00 -17,00 LA TELEFON 0751 ALEXANDRA 193833 SI DUPA ORA 17,00 LA NUMARUL DE PE ANUNT, -INFORMATII LA TELEFON SAU MESAJ.
FAGUL IMPEX

Angajari Directe Faintori Pentru Santiere Germania


Firma germana din Frankfurt am Main angajeaza cu contract de munca meseriasi cu experienta pentru constructii amenajari interioare: faiantori si finisori interioare. De preferat cu permis cat.B. Informatii suplimentare de luni pana vineri intre orele 10-17 la tel .oo49.1577.6622212. Salar de 2500 euro luna net. Ofer cazare contra cost 400 euro luna camera. Fara comisioane si intermediari! Rog seriozitate, multumesc pt intelegere!
AM

Multinationala Germana Din Domeniul Constructiilor Angajeaza Tamplar In Cristian Jud Sibiu


Multinationala germana din domeniul constructiilor angajeaza Tamplar pentru punctul de lucru din Cristian judetul Sibiu. Pachetul salarial este motivant, compus din salariu si beneficii. Experienta minima dorita este de 2 ani intr-o pozitie similara. Oferim posibilitati reale de dezvoltare profesionala. Asiguram transportul pana la locatie. Telefon de contact
PERI Romania

Angajam Sofer Din Cisnadie,​talmaciu Si Satele Apropiate,​distributie La Scoli Si Gradinite Din Zona


ANGAJAM SOFERI DIN CISNADIE, TALMACIU SI COMUNELE APROPIATE,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE PE DUBE DE 3,5 TONE, CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBA ,SE DISTRIBUIE PRODUSE AMBALATE,FIECARE SOFER ARE RUTELE LUI, -SOFERUL TREBUIE SA FIE UN OM SERIOS SA CUNOASCA MECANICA PENTRU A INTRETINE MASINA,SA STIE SA SCHIMBE PLACUTE DE FRANA,SA SCHIMBE ULEIUL SI FILTRELE DE ULEI,BECURI LA MASINA, -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER,SOFERUL TREBUIE SA AIBA LOC DE PARCARE, -PROGRAM DE LUCRU, 6,00 - 14,30 DE LUNI - JOI, -SALAR 3.520 LEI IN MANA LUNA, CARTE DE MUNCA, -SE CERE MULTA SERIOZITATE,SOFERILOR LI SE ASIGURA DE LUCRU IN TIMPUL VACANTEI MARI, -INFORMATII IN TIMPUL SAPTAMANI DE LA ORA 8,00 -17,00 LA TELEFON 07 arata numarul ALEXANDRA 193833 SI DUPA ORA 17,00 LA NUMARUL DE PE ANUNT, -INFORMATII LA TELEFON SAU MESAJ.
FAGUL IMPEX
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 46 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.