Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Sudor in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Sudor in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sudor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sudor in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sudori


Atelier confectii metalice angajează sudori-lacatusi Confectii de porti , garduri , balustrade inox si diverse lucrari metalice . Ofer si cer seriozitatea. Program de 8 ore cu contract de munca. Salariul se discuta dupa interviu la sediul firmei. Locația atelierul este pe Str. Valea Oltului ,sector 6, București.
AS COMPLET METAL SRL

Angajări Sudori


Angajez sudori și lăcătuși cu contract de munca . Ofer cazare celor din provincie. Salariu atractiv
Ambiental Silvimar Construct srl

Angajăm Sudor Tig Aluminiu


Căutăm un sudor TIG cu experiență Punct de lucru in jud Cluj, Loc. Luna Cerințe: Experienta minima de 1-2 ani in sudarea TIG aluminiului Cunoștințe temeinice ale tehnicilor de sudare TIG Abilitatea de a citi și interpreta desene tehnice Atitudine pozitivă și orientare spre detalii Capacitatea de a lucra independent si in echipa Beneficii: Salariu competitiv in functie de experienta incepand de la 6000 RON la program de 8 ore. Conform beneficiilor, salariul poate ajunge la 12000 RON. Pachet de beneficii aplicate zilnic Bonus targhet 20% Bonus de performanță, 30% Bonus de prezență 10% Mediu de lucru cu grad ridicat de dificultate Daca esti un sudor talentat si motivat, te rugam sa trimiti CV-ul tau la adresa de email sau sa ne contactezi telefonic la numar de telefon O726OO2O67. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!
Steel Pipe Weld SRL

Lacatusi Confectii Metalice Sudori


SC Allimep EST SA, cu sediul in Bucuresti,Sector 3, B-dul Basarabia, nr. 256, (incinta parc industrial FAUR), angajeaza lacatusi confectii metalice si sudori specializati in sudura MIG-MAG sau TIG. Cerinta prioritara lacatusi: cunostinte bune de desen tehnic si experienta in confectionarea montajul confectiilor metalice. Relatii la telefon:
ALLIMEP EST SA

Sudori Franta,​ Zona Toulouse


EBC Interim Franta, companie franceza de munca temporara, angajeaza sudori MIG-MAG pentru unul dintre clientii sai din zona Toulouse, Franta. Se sudeaza structuri metalice grele. Utilizarea podului rulant este indispensabila pentru acest post, cat si citirea planului. Salariu: 13-14 EUR net ora in mana. Cazare si tranport asigurate. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati: Dna Gabriela : .
EBC Interim

Sudor Si Lacatus Mecanic In Bucuresti


Vino în echipa Exact Systems București! Angajăm Sudor și Lăcătuș Mecanic! Ești candidatul ideal dacă: Ai calificare în domeniu (obligatoriu); Ai disponibilitate de a lucra în schimbul 2; Ești o persoană serioasă și responsabilă. Oferim: Venit lunar sudor: 4700 - 4800 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă); Venit lunar lacatus mecanic: 4300 - 4400 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75% (dacă este cazul); Contract pe perioadă nedeterminată; Bonus anual vechime. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.
Exact Systems

Angajam Lacatusi Si Sudori


Angajez full time lacatusi si sudori. Zona Faur. Salariu NET 2400 lei Locatie job: Locatie fixa Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Tel :
Auris

Sudor Mig Co2 Cu Experienta


Sudor MIG CO2 cu experienta angajam. Se accepta si pensionari. Punct de lucru zona 23 August - Republica. Salariu 4000-5000 lei. Detalii la telefon.
EHA

Angajam Sudori Tig+smaw


Cautam sudori TIG+SMAW pentru proiect in Anglia Salariu NET de pana la 22 de euro ora. Se asigura transport, cazare si masa. Solicitam calificare si experienta. Pentru mai multe detalii contactati-ne la :
Irem General Contractor

Sudor Tig Si Lacatus Mecanic


Buna ziua, cautam personal CALIFICAT pentru santiere din Romania (NECESITA RELOCARE) pentru urmatoarele posturi: -LACATUS MECANIC -SUDOR TIG Cerinte: -Diploma acreditata -CV -Disponibilitate de deplasari in tara Beneficii: Salariu fix, diurna, prime de sarbatori, ore suplimentare platite dublu, transport asigurat, cazare asigurata, asigurare de risc si accidente, servicii medicale la clinica privata. Veniturile totale sunt de aprox. 6500-7000 lei lunar. Camerele sunt la comun. Interviul se sustine la Bucuresti si consta in proba de lucru.
Eventrio Action

Sudori Mig Mag


AVANTAGE Interim angajeaza: - Sudori-montatori de șasiuri, caroserii, remorci industriale (cunoștințe citire plan) Activitatea se desfasoara in Franta (zona Auxerre sau Paris) si consta in montarea si sudarea de sasiuri pentru remorci. Contractul se incheie pe Romania cu detasare in Franta. Perioada misiune: mai -decembrie 2023! Cerinte: - calificare/ diploma sudor - cunoștințele tehnice de citire a planurilor și capacitatea de a asambla piesele sudate - limba franceza - nivel minim - seriozitate Se ofera: - venit lunar net 2200 E pentru 39 ore/saptamana. In cazul in care se vor efectua ore suplimentare, acestea vor fi platite in plus. - cazare in camera individuala cu acces la internet - transport dus-intors RO -FR - asigurare medicala privata pe toata perioada misiunii
avantage interim

Lacatus Confectii Metalice Sudor


SC Allimep EST SA, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Bdul Basarabia, nr. 256 (incinta parc industrial FAUR), angajeaza lacatusi confectii metalice si sudori specializati in sudura MIG-MAG sau TIG. Cerinta prioritara lacatusi: cunostinte bune de desen tehnic si experienta in confectionarea montajul confectiilor metalice. Informatii suplimentare :
ALLIMEP EST SA

Sudori Mig Mag Lacatusi


Angajam sudori mig mag si lacatus constructii metalice. tel 0728 975 236 Zona Faur sect 3
ROM SERVICE STRUCTURI METALICE

Mecanic Intretinere - Electrician -sudor


Angajarea se va face in baza unui contract individual de munca, pe durata nedeterminata, cu perioada de proba de 90 de zile. Venit brut intre 3.500 lei si 10.000 lei. Beneficii: - Spor salarial in functie de vechimea neintrerupta in cadrul companiei ; - Spor salarial legal (noapte ; sarbatori legale etc) ; - Bonusuri : de performanta ; Craciun si Paste ; - Tichete de masa in valoare 35 lei zi lucrata; - 21 zile concediu de odihna la angajare ; - Spor zile concediu de odihna in functie de vechimea neintrerupta in cadrul companiei ; - Formare profesionala interna sau externa, costurile fiind suportate de catre angajator ; - Zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie ; - Abonamente de medicina muncii in conformitate cu legislatia in vigoare ; - Asigurare voluntara de sanatate pentru accidente de munca si boli profesionale ; - Asigurare de apa potabila la dozatoare sticle, ceaiuri calde, pentru toti angajatii companiei ; - Igienizarea echipamentului de protectie lucru, efec
AS METAL COM SRL

Angajez Sudori Lacatusi


Societate de constructii din Bucuresti angajeaza pentru perioada nedeterminata sudori si lacatusi Pentru persoane din provincie asiguram cazare. Pentru detalii sunati la numarul
ARCOM

Personal Calificat: Sudor


SC VIOSIL INSTALCONSTRUCT SRL cu sediul in str.Cozieni,nr.33,sector 5 angajeaza muncitori calificati cu experienta, calificare zidar-zugrav, sudor, instalator Candidatul ideal -experienta in domeniu constituie avantaj - permis conducere categoria B( constituie avantaj ) - seriozitate si implicare - abilitati de comunicare Oferim: -bonuri de masa -echipamente de lucru -seriozitate -mediu de lucru placut -un loc de munca stabil si pe perioada nedeterminata -salariu motivant: 3000 lei Mai multe detalii la telefon
15000467

Angajam Sudori Co2


Cerințe: Reprezinta un mare plus persoanele care au experienta in productia de containere metalice modulare. Beneficii: Program de lucru full-time; Sarbatori legale libere conform legislatiei Contract de muncă pe perioada nedeterminata Salariu motivant. Responsabilități: Conform fisei postului Pentru mai multe info 4 Adriana Barberu
Prime Box

Sudor Co2 Confectionare Structuri Metalice


Fabrica de confectii metalice angajeaza sudori CO2 cu experienta, pentru confectionare structuri metalice. Detalii la telefon sau CV la adresa de mail.
KEMFORT STEEL IND SRL

Lacatus Sudor Pentru Firma Productie Publicitara


BUSINESS SMART cu atelier de confectii metalice usoare in Bucuresti (incinta Electromagnetica - Sector 5). Angajeaza lacatus mecanic. Salariul este negociabil, functie de experienta
BUSINESS SMART

Faur Bucuresti Angajeaza Sudor Oxigaz


SC FAUR SA CU SEDIUL IN BUCURESTI ANGAJEAZA URGENT SUDOR OXIGAZ .
SC AFUR SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.