Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Tehnician Telecomunicatii in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Tehnician Telecomunicatii in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Telecomunicatii in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician Devizier Constructii Telecomunicatii


Candidatul ideal Tehnician devizier constructii telecomunicatii Studii superioare finalizate sau in an terminal in domenii tehnice (de preferat constructii). Cunostinte medii de soft: AutoCad, ZWCad. Abiltati in administrarea programelor existente in pachetul Microsoft Office. Atitudine proactiva si capacitate decizionala. O buna capacitate de comunicare.Descrierea jobului Realizarea masuratorilor pentru planurile proiectelor de executie/tehnice. Efectuarea cuantumului de lucrari necesare pentru realizarea obiectivului de executie. Elaborarea listelor de cantitati de lucrari si necesare de echipamente. Actualizarea situatiei stocurilor de materiale si echipamente necesare proiectelor si introducerea in aplicatiile interne. Intocmirea devizului pe categorii de lucrari necesare pentru finalizarea proiectului.
RCS & RDS

Inginer&tehnician Telecomunicatii


Candidatul ideal Smartree Romania recruteaza Inginer/ Tehnician Telecomunicatii, pentru clientul sau Ericsson, client ce activeaza in domeniul telecomunicatiilor.Cerinte:- Studii tehnice superioare/ medii;- Experienta in domeniu:2G,3G,4G,eventual 5G, Microwave link;- Cunoaste si intelege operatiunile din teren;- Experienta in teren in reteaua fixa si/sau in reteaua mobila;- Experienta in Domeniul electric - joasa tensiune, tablouri electrice, grupuri electrogene de medie si mare putere, sau A/C;- Cunostinte despre sistemele de comutatie si transmisiuni, electroalimentare si climatizare;- Cunostinte medii de limba engleza;- Persoana cu abilitatea de a se adapta intr-un mediu dinamic al unei organizatii tehnice, de a lucra in echipa;- Abilitati pentru lucrul la inaltime;- Rezistenta la stres.Descrierea jobului - Inlocuieste, configureaza si depaneaza diferite dispozitive de retea (switch-uri, routere si echipamente din reteaua de telecomunicatii mobile );- Efectueaza lucrari de intretine
SMARTREE ROMANIA

Tehnician Telecomunicații


Estimare   3000 RON/Luna
Cautam colegi care sa ne ajute la instalarea serviciilor de telecomunciatii prin fibra optica și prin satelit la domiciliul clientilor. Noii nostri colegi vor avea urmatoarele responsabilitati: - Pregatire, cablare - Montaj fibra optica si cablu coaxial - Instalare televiziune prin satelit - Instalare echipamente terminale (modem, set top box, etc.) Cerinte: - permis de conducere cat. B - disponibilitate deplasare - capacitate de invatare/perfectionare la locul de munca - persoana dinamica si responsabila - orientare catre client si rezultate - experienta in domeniul telecomunicatiilor e un avantaj Pentru munca depusa vei beneficia de: - Pachet salarial competitiv - Masina, cu posibilitatea de utilizare in interes personal - Telefon si echipament de munca nou Pentru detalii si intrebari suplimentare ne puteti contacta telefonic la sau .
SC
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.