Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

12 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Ineu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

12 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Ineu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Ineu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Medic/​tehnician Veterinar


Candidatul ideal La Veterra, suntem intotdeauna in cautare de noi specialisti din domeniul veterinar.Daca iubesti animalutele si esti interesat/a de o noua oportunitate de job, dorim sa te cunoastem cat mai curand!Cautam o persoana care:Are studii finalizate in domeniul veterinar sau farmaceutic: medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umana;Detine bune abilitati de comunicare si relationare;Poseda bune cunostinte de Microsoft Office;Are empatie, receptivitate, atentie si energie;Ofera ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect.Descrierea jobului Farmacistul Veterinar va fi responsabil cu:Identificarea nevoilor clientilor, formularea de recomandari (produse farmaceutice, accesorii sau hrana), consiliere si fidelizare clienti;Informarea clientilor despre modul de utilizare al medicamentelor si potentialele riscuri sau efecte adverse;Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare;Administrarea stocurilor si urmarirea termenelor de valabilitate ale p
VETERRA

Agent Vanzari Agricultura - Arad


Candidatul ideal Studii superioare dе preferat agronomice , finalizate cu diploma licenta-obligatoriu;Experienta in vanzari constituie avantaj;Abilitati comerciale;Cunoasterea agricultorilor din zona constituie un avantaj;Posesor permis conducere categoria B - obligatoriu.Descrierea jobului Activitati spеcifice vаnzarii produsеlor din portofoliul firmеi catre fеrmiеrii din zonа аrondаta;Ofеrirea dе consultаnta in domeniul fеrtilizarii, in vеdеrеа promovarii celor mаi bune si modеrne practici catre clientii companiei;Urmarirea culturilor clientilor si propunerea de solutii adaptate nevoilor acestora;Analize privind piata, concurenta;Propunerea de solutii tehnice adecvate conditiilor meteorologice si pedologice din zona arondata.OFERTA:- Salariu fix plus comision din vanzari;- Programe de instruire si dezvoltare (exemplu – traininguri pentru dezvoltarea cunostintelor tehnice si abilitatilor comerciale);- Masina si telefon de serviciu.
TIMAC AGRO ROMANIA

Animator Socioeducativ


Estimare   2000 RON/Luna
Ocupatia: Animator Socioeducativ,Angajator: Sunshine Place Srl,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Universitar-invatamant Superior,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Arad
Sunshine Place Srl

Firma Nemteasca Cauta Ingrijitori La Ferme De Animale Din Germania


FIRMA NEMTEASCA CAUTA INGRIJITORI LA FERME DE ANIMALE DIN GERMANIA CAUTAM PERSONAL NECALIFICAT PENTRU FERME DE ANIMALE DIN GERMANIA OFERIM CONTRACT DE MUNCA NEMTESC ASIGURARE MEDICALA PROGRAM DE MUNCA 8/9 ORE PE ZI! ORELE SUMPLIMENATARE SE PLATESC IN PLUS CAZARE ESTE LA FERMA DE ANIMALE (CAMERA ,BUCATARIE,BAIE ,INTERNET,TV,)(SINGUR IN CAMERA) SALARIU ESTE INTRE 1400/2000 DE EURO IN MANA NET
markussmith

Angajez Ingrijitor Animale Si Electrician


Angajez ingrijitor animale ( acceptam si familie), oferim si cazare. Angajez electrician cu experienta.
SC LILE SERVICE GENERAL CONSTRUCTION SRL

Angajez Ingrijitor Animale Pentru Zootehnie.​


Angajez ingrijitor animale pentru o ferma zootehnica din judetul Arad. Ofer 2500 lei si cazare .
SC AGROSTEFAN SRL

Spalator Auto Zilier


CAUT SA MUNCESC SPALATOR AUTO ZILIER AM SI EXPERIENTA. POT SA LUCRU IN FIE CARE ZI DAR ZILIER
NAM

Colaborare De Lungă Durată Inginer Horticol,​ Muncitori Cu Experiență În Pomicultură


Căutăm pentru colaborare de lungă durată: - Inginer Horticol cu experiență în Pomicultură. - Muncitori cu experiență în Pomicultură. - Paznic fermă situată în Arad.
Mayas Challenge

Angajam Tractorist


rma in domeniul agriculturii angajeaza tractorist . Se ofera : - mediu de lucru placut pe utlaje de ultima generatie. - program de munca full time (8 h) - salar motivant - beneficii medicale - masa asigurata Se cere : - experienta in domeniu - cunostinte minime de mecanica - permis de conducere cat B - munca in echipa - disciplinat - punctual Mai multe detalii la interviu.
SC TERRACUL SRL

Caut Un Cioban La Oi!


Caut o persoană serioasă să aibă grijă de 300 oi! Nu se pășunează noaptea,iar pe timpul iernii oile stau pe stabulație! Atat salariu cât și condițiile sunt decente! Cerințe: să nu aibe probleme cu alcoolul și să fie o persoana stabilă!
Persoana de contact

Angajam Mecanici Agricoli(tractoristi),​cu Experienta


Angajam mecanici agricoli cu experiență,pt lucrări agricole:pregătit teren,semănat,recoltat,întreținerea culturilor.Avem nevoie de oameni serioși,cu experiență.Salariu va fi motivant si depinde de experienta fiecăruia.
MDP

Solicit Angajare,​ca Tractorist,​ Fermă De Vaci


solicit angajare,că tractorist in ferma de vaci
cooperativa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 12 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.